reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

ksiulka raczej go nic nie boli bo to by znaczyło, że boli go codziennie od kiedy sie urodził ;) On strasznie wymusza na ręce, rozumiem, że potrzebuje bliskości ale dlaczego tylko takiej z której na wszystkich patrzy z góry???? No trudno, w końcu wyrośnie - mam taka nadzieję :/

reklama
Witam...tylko sie przywitam...
Wszystim chorowitkom zdrowia...
Juzstyna jak masz umówiona wizyte to idz...nie zaszkodzi. A ja tylko przemywam sola fizjologiczna nic nie naciagam...ale wiem ze sa rózne szkoły...jak do tej pory nic tam mu sie nie zrobiło brzydkiego..i niech tak zostanie.
papapa

Hejka wieczorem :)

U nas leniwy dzien, Jula bardzo grzeczna, ale nie zachwalam bo jak chwale to na drugi dzien obłed w kratkę ;)

Gaju, współczuję. Moze dziewczyny maja racje, ze jednak cos go boli? Moiwsz ze od urodzenia plakal, no ale wtdy mial powody bo wyszlo to uczulenie na mleko krowie, a przy tym bardzo boli brzuszke, wiem bo moja Jula miala i za nim skapowałam to minelo 3 miesiace i przestala plakac non stop. Moze teraz ząbki, albo dalej brzuszek? Moze trzeba mleko na Nutramigen jednak zmienic, moze cos pomoze, bo sie wykonczysz i to zrozumiale, ze masz dosyc.Moja gwiazda tez uwielbia raczki, chuste, zeby sie z nia bawic, ale jak nic jej nie boli to zabawi sie sama.
Lece kapac mała, bo juz slysze marudkowanie, dobra pora na kapanie, papa

Beniu a ja stawiam, że z niego taki typ, mój T. był ponoć mega upierdliwym dzieckiem ;)
Pocieszam się tym, że wieczorem usypia i śpi w miarę ładnie - właśnie usnął już na noc :)
Dlatego czekam na wiosnę i etap siedzenia, może w spacerówce będzie grzeczniejszy :) No i zawsze też go wyciągnę na chwilkę jak np. na plac zabaw ze starszymi wyjdę :)

dziewczyny a ja takie pytanie z inej beczki troszke. Wsadzacie juz swoje dzieci do krzeselek do karmienia bo j wlasnie chce takie zakupic i wiekszosc z nich ma regulacje oparcia takze chyba juz takiego maluszka mozna do niego wsadzac no nie??

dziewczyny a ja takie pytanie z inej beczki troszke. Wsadzacie juz swoje dzieci do krzeselek do karmienia bo j wlasnie chce takie zakupic i wiekszosc z nich ma regulacje oparcia takze chyba juz takiego maluszka mozna do niego wsadzac no nie??

maja moja koleżanka miała takie regulowane i praktycznie na półleżąco dziecko w nim leży tak jak w bujaku, jeśli w takie chcesz inwestować to śmiało mała może już w nim spożywać posiłki :)
ja niestety karmię w bujaku, bo to krzesełko to i wydatek i kolejny grat w tym naszym małym mieszkaniu więc przemęczymy się :)

Gaju pełen szacun za wytrwałość !! Oby Maksiu wyrósł jak najszybciej z tego terroryzowania mamusi ;-)
Maja ja używam, pytałam się lekarza czy już można powiedział że jeśli jest regulowane oparcie to bez problemu można małego do krzesełka wrzucić ;-) a co do krzesełka to kupiłam na allegro za 69 zł używane ale jak nowe;-) a w sobotę byłam w świecie dziecka i identyczne 230 zł :szok::szok:
Myślałam że popiszę troszkę ale moje dziecię mnie woła ;-)
Spokojnej nocki dobranoc ;-)

no ja zakupilam na allegro nowe za 179 zl plus przesylka ma jakies tam rozne bajery ale patrzylam na to zeby byly jak najbardziej solidne i zeby wlasnie mialy te regulowane oparcia teraz bede czekac az kurier zapuka do drzwi i bedziemy testowac nowy mebelek;) mala pewnie bedzie uradowana bo lubi strasznie wszystko obserwowac a jak ja posadze do tego krzeselka to bedzie miala inny widoczek nie liczac ze mi wygodniej bedzie sie ja karmilo;)

reklama
ksiulka raczej go nic nie boli bo to by znaczyło, że boli go codziennie od kiedy sie urodził ;) On strasznie wymusza na ręce, rozumiem, że potrzebuje bliskości ale dlaczego tylko takiej z której na wszystkich patrzy z góry???? No trudno, w końcu wyrośnie - mam taka nadzieję :/

gaja , ja mam dziś w domu to samo. Na rękach. A jak nie to płaczki mamie urządza.

Kobity powiem wam ze dziś mam jakiś zły dzień. Zmęczona jestem i najchętniej bym uciekła gdzieś daleko od dzieci, męża i domu Przyjemniej na jeden dzień i jedną noc. Doła mam niesamowitego.
(dziś to dopiero mam naczyń do zmywania- cały dzień wody u nas w bloku nie było i teraz muszę to nadrobić).
Dobrze ze Bartek w nocy dziś ładnie spał. Jak zasłon o 20 to obudził się o 1 i 5. Ale i tak się nie wyspałam. Coraz gorzej sypiam.

Do góry