ksiulka raczej go nic nie boli bo to by znaczyło, że boli go codziennie od kiedy sie urodził On strasznie wymusza na ręce, rozumiem, że potrzebuje bliskości ale dlaczego tylko takiej z której na wszystkich patrzy z góry???? No trudno, w końcu wyrośnie - mam taka nadzieję :/
reklama
Witam...tylko sie przywitam...
Wszystim chorowitkom zdrowia...
Juzstyna jak masz umówiona wizyte to idz...nie zaszkodzi. A ja tylko przemywam sola fizjologiczna nic nie naciagam...ale wiem ze sa rózne szkoły...jak do tej pory nic tam mu sie nie zrobiło brzydkiego..i niech tak zostanie.
papapa
Wszystim chorowitkom zdrowia...
Juzstyna jak masz umówiona wizyte to idz...nie zaszkodzi. A ja tylko przemywam sola fizjologiczna nic nie naciagam...ale wiem ze sa rózne szkoły...jak do tej pory nic tam mu sie nie zrobiło brzydkiego..i niech tak zostanie.
papapa
Beniaminka
Fanka BB :)
Hejka wieczorem
U nas leniwy dzien, Jula bardzo grzeczna, ale nie zachwalam bo jak chwale to na drugi dzien obłed w kratkę
Gaju, współczuję. Moze dziewczyny maja racje, ze jednak cos go boli? Moiwsz ze od urodzenia plakal, no ale wtdy mial powody bo wyszlo to uczulenie na mleko krowie, a przy tym bardzo boli brzuszke, wiem bo moja Jula miala i za nim skapowałam to minelo 3 miesiace i przestala plakac non stop. Moze teraz ząbki, albo dalej brzuszek? Moze trzeba mleko na Nutramigen jednak zmienic, moze cos pomoze, bo sie wykonczysz i to zrozumiale, ze masz dosyc.Moja gwiazda tez uwielbia raczki, chuste, zeby sie z nia bawic, ale jak nic jej nie boli to zabawi sie sama.
Lece kapac mała, bo juz slysze marudkowanie, dobra pora na kapanie, papa
U nas leniwy dzien, Jula bardzo grzeczna, ale nie zachwalam bo jak chwale to na drugi dzien obłed w kratkę
Gaju, współczuję. Moze dziewczyny maja racje, ze jednak cos go boli? Moiwsz ze od urodzenia plakal, no ale wtdy mial powody bo wyszlo to uczulenie na mleko krowie, a przy tym bardzo boli brzuszke, wiem bo moja Jula miala i za nim skapowałam to minelo 3 miesiace i przestala plakac non stop. Moze teraz ząbki, albo dalej brzuszek? Moze trzeba mleko na Nutramigen jednak zmienic, moze cos pomoze, bo sie wykonczysz i to zrozumiale, ze masz dosyc.Moja gwiazda tez uwielbia raczki, chuste, zeby sie z nia bawic, ale jak nic jej nie boli to zabawi sie sama.
Lece kapac mała, bo juz slysze marudkowanie, dobra pora na kapanie, papa
Beniu a ja stawiam, że z niego taki typ, mój T. był ponoć mega upierdliwym dzieckiem
Pocieszam się tym, że wieczorem usypia i śpi w miarę ładnie - właśnie usnął już na noc
Dlatego czekam na wiosnę i etap siedzenia, może w spacerówce będzie grzeczniejszy No i zawsze też go wyciągnę na chwilkę jak np. na plac zabaw ze starszymi wyjdę
Pocieszam się tym, że wieczorem usypia i śpi w miarę ładnie - właśnie usnął już na noc
Dlatego czekam na wiosnę i etap siedzenia, może w spacerówce będzie grzeczniejszy No i zawsze też go wyciągnę na chwilkę jak np. na plac zabaw ze starszymi wyjdę
dziewczyny a ja takie pytanie z inej beczki troszke. Wsadzacie juz swoje dzieci do krzeselek do karmienia bo j wlasnie chce takie zakupic i wiekszosc z nich ma regulacje oparcia takze chyba juz takiego maluszka mozna do niego wsadzac no nie??
Hausfrau
Fanka BB :)
Ja jeszcze nie używam krzesełka... na razie leżaczek.
dziewczyny a ja takie pytanie z inej beczki troszke. Wsadzacie juz swoje dzieci do krzeselek do karmienia bo j wlasnie chce takie zakupic i wiekszosc z nich ma regulacje oparcia takze chyba juz takiego maluszka mozna do niego wsadzac no nie??
maja moja koleżanka miała takie regulowane i praktycznie na półleżąco dziecko w nim leży tak jak w bujaku, jeśli w takie chcesz inwestować to śmiało mała może już w nim spożywać posiłki
ja niestety karmię w bujaku, bo to krzesełko to i wydatek i kolejny grat w tym naszym małym mieszkaniu więc przemęczymy się
Gaju pełen szacun za wytrwałość !! Oby Maksiu wyrósł jak najszybciej z tego terroryzowania mamusi ;-)
Maja ja używam, pytałam się lekarza czy już można powiedział że jeśli jest regulowane oparcie to bez problemu można małego do krzesełka wrzucić ;-) a co do krzesełka to kupiłam na allegro za 69 zł używane ale jak nowe;-) a w sobotę byłam w świecie dziecka i identyczne 230 zł
Myślałam że popiszę troszkę ale moje dziecię mnie woła ;-)
Spokojnej nocki dobranoc ;-)
Maja ja używam, pytałam się lekarza czy już można powiedział że jeśli jest regulowane oparcie to bez problemu można małego do krzesełka wrzucić ;-) a co do krzesełka to kupiłam na allegro za 69 zł używane ale jak nowe;-) a w sobotę byłam w świecie dziecka i identyczne 230 zł
Myślałam że popiszę troszkę ale moje dziecię mnie woła ;-)
Spokojnej nocki dobranoc ;-)
no ja zakupilam na allegro nowe za 179 zl plus przesylka ma jakies tam rozne bajery ale patrzylam na to zeby byly jak najbardziej solidne i zeby wlasnie mialy te regulowane oparcia teraz bede czekac az kurier zapuka do drzwi i bedziemy testowac nowy mebelek mala pewnie bedzie uradowana bo lubi strasznie wszystko obserwowac a jak ja posadze do tego krzeselka to bedzie miala inny widoczek nie liczac ze mi wygodniej bedzie sie ja karmilo
reklama
ksiulka raczej go nic nie boli bo to by znaczyło, że boli go codziennie od kiedy sie urodził On strasznie wymusza na ręce, rozumiem, że potrzebuje bliskości ale dlaczego tylko takiej z której na wszystkich patrzy z góry???? No trudno, w końcu wyrośnie - mam taka nadzieję :/
gaja , ja mam dziś w domu to samo. Na rękach. A jak nie to płaczki mamie urządza.
Kobity powiem wam ze dziś mam jakiś zły dzień. Zmęczona jestem i najchętniej bym uciekła gdzieś daleko od dzieci, męża i domu Przyjemniej na jeden dzień i jedną noc. Doła mam niesamowitego.
(dziś to dopiero mam naczyń do zmywania- cały dzień wody u nas w bloku nie było i teraz muszę to nadrobić).
Dobrze ze Bartek w nocy dziś ładnie spał. Jak zasłon o 20 to obudził się o 1 i 5. Ale i tak się nie wyspałam. Coraz gorzej sypiam.