witam
u nas nocka spoko ale maly wgl mleka nie chce wczoraj wypił w ciągu dnia 80ml o 21.30 -100ml, i o 4 na siłę bo się darł z głodu 60ml.
a dziś rano kaszka bo mleko fuj i deserek bo inaczej się nie da.. idę z małym do lekarza bo wyskoczyły mu jakieś plamki na brzuchu normalnie są blade i prawie nie widać a jak się złości oraz gdy wkładam go do wanny to robi się czerwona otoczka a środek blady przy okazji odbiorę maść pieluszkową i przyjmę zastrzyk
wktóry wgl. mi nie pomógł w nocy spać nie umiałam i leżyłam do 1 w łóżku iw sufit się gapiłam do tego głowa mnie max bolała a wyczytałam że po tym zastrzyku nie można nic przeciwbólowego wziąść z ibufenem w składzie
źle się czuję chyba w jakąś depresje wpadam jeszcze za tydzień do pracy wróce chyba, bo w domu nie da się wytrzymać... potrzebuje kontaktu z ludźmi .... kocham bardzo moje dziecie ale poprostu się poddaje i nie ma już siły na nic
wszystko pod górkę .. ciekawe czy za tego posta też będe miała awanture....
Moje dziecko turla się już z brzucha na plecy z plecków na brzuch , dziś spał ze mną w łóżku położyłam go na boku za chwilkę patrzę a on na brzuszku i tak przespał pół nocy, co jeszcze niedawno graniczyło z cudem żeby 5 min. na brzuchu poleżał...
co do napletka my nie ściągamy jedynie troszeczkę żeby dziureczkę umyć z kremu,
Aguśka Wiktor strasznie się wierci na sekundę z oka go nie można spuścić,gratuluję mieszkanka, a co do kafelek jak byś nie potrzebowałą to było by milion wzorów które by ci się podobały
Justysia ja bym poszła i zobaczyła co mi powie, a stanu zapalnego wydaje mi się że nie ma bo nic nie pisałaś żeby był niespokojny i płakał jak siusia chyba że coś przeoczyłam więć nie martw się na zapas;-)
Gaja chylę czoła co do twojej osoby jesteś dzielną mamusią, ja po 1 dniu takiego ryku wysiadam a ty z MAxiem masz tak prawie od tyg. napewno nastaną jeszcze lepsze dni kiedy zmieni się w aniołka;-)gaju a nie boli go coś?? bo moja pani doktor kiedyś powiedziała że dzieci nie płaczą bez powodu i u nas się sprawdza jak narazie...