reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

hej, haj , heloł :-))))
Trixi, będzie good :-))) trzymam kciuki :-)
a ja sobie myślę, ze może jeszcze któraś z nas jest w ciązy a nie wie :-) wczoraj czytałam tu na bb wpis takiej co sie dowiedziała, zę jest w 20 tygodniu (ma 8 miesięcznego bejbika) i zaraz znalazły sie następne kobitki w podobnej sytuacji :-) faktycznie... większość okresu jeszcze po ciązy nie ma, objawów czasem w pierwszym trymestrze niet... hmmmmm... ja to chyba nie, bo jeszcze wiosny nie ma to nic nie pyli :-D
Mała śpi sodko, na polku zimno, ja się dalej kiepskawo czuje, więc chyba dziś chata..
miłego dnia!

reklama
Hejka!

Nie doceniłam właśnego dziecka: wczoraj wzięłam go do IKEI i tak sobie chodzimy po dziale dziecięcym... aż mu pomachałam przed nosem takim czerwonym lisem-maskotką. Wyciągnął ręcę, dostał na chwilę, uśmiechnął się z radości i zaczęło się całowanko.
Chciałam już stamtąd iść i wzięłam mu liska...
MAX W RYK..... jak ja śmiałam mu wziąć liskaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :szok: :szok: :szok:
nie spodziewałam się takiej reakcji po tak małym dziecku!!! A to znaczy, że nasze maluchy są strasznie mądruchne :-) :-) :-)

No i wczoraj przeszedł samego siebie w ilości jedzenia... był tak głodny po popołudniowej butelce, że musiałam mu między podwieczorkiem a kolacją dać jabłuszko i wtrynił cały mały słoiczek :eek: a potem całe 270ml mleka z kleikiem na kolację :eek:

Mama do Was pytanie. Czy Wasze dzieci też tak mają...Za każdym razem jak teściowa przyjeżdża to Olek odstawia taki cyrk...wyje i wyje zanim się do niej ujmijmy to tak przekona. Na nikogo tak nie reaguje...Widuje ją raz w tygodniu. Moja kuzynka przyjeżdża raz na miesiąc i nie sprawia problemu jak go bierze na ręce...
Jak moja teściowa przyjeżdża to chce Maxa ciągle trzymać na rękach i robi to taki dziwnie, że Max jest w taki łuk wygięty... a on chce się bawić swoimi zabawkami i ruszać rękami nogami i mu się takie noszenie szybko nudzi. I odstawia teatr... natychmiast 100 tyś. rad dlaczego on tak płacze .... :sorry: :baffled: :eek: :no: :szok:

U mnie jest teściowa a ja powinnam pisać pracę, ale po dzisiejszej nocy nie mam siły.

Dziewczyny tak Wam zazdroszczę tych nocek...u nas pierwszy raz od urodzenia dobra noc była wczoraj. Dziś koszmar. Po pierwsze przesikał się ok 24 ale przebrałam zjadł i spał a od 2.30 sajgon...obudził się bo brzuch go bolał. Prykał ale kuki nie zrobił w dzień wiec od tego bo pierwsze co rano po przebudzeniu to stękanko i kupa...

Trixi powodzenia trzymam kciuki. Popieram nie czytaj za dużo w necie bo oszleć idzie...moja koleżanka w marcu ma termin a miała duże problemy z jajnikami i wogóle dziwili się, że w ciążę zaszła a teraz dziwią się, że no już praktycznie donosiła...

Akderk u nas zdarza się to czasami. Myślę, że to od tego wiercenia się...macha nogami chce na ręce i w końcu coś mu tam się uleje...chociaż wcześniej zdarzało się to częściej.

Mama do Was pytanie. Czy Wasze dzieci też tak mają...Za każdym razem jak teściowa przyjeżdża to Olek odstawia taki cyrk...wyje i wyje zanim się do niej ujmijmy to tak przekona. Na nikogo tak nie reaguje...Widuje ją raz w tygodniu. Moja kuzynka przyjeżdża raz na miesiąc i nie sprawia problemu jak go bierze na ręce...

teściowa powiadasz..??? :-D

Witam kochane,niestety nie jestem w stanie nadrobic zaleglosci w czytaniu :( chociaz bede sie starala !Dzisiaj bylam u gina i robilam przeziernosc karkowa - wyszla super ! no i moj gin podejrzewa ze ............ Kaska bedzie miala siostrzyczke :) :) :) Jest tylko jeden problem mam lozysko przodujace centralnie ,zaslaniajace ujscie szyjki macicy :( czy ktoras z Was moze miala cos takiego ???????????????? Gin dal mi co prawda jeszcze 8 tygodni czasu na przemieszczenie sie lozyska ,ale uprzedzil tez ze jezeli lozysko pozostanie na miejscu to sytuacja moze byc nie wesola...... Sciskam Was i Wasze Malenstwa bbbbbbbbardzo mocno !!

trixi ja mialam takie łożysko i jak widac wszystko ok :) urodzilam co prwada przed terminem ale to dlatego ze blizniaki i sie po prsotu nie miescili :tak: nie martw sie, bedzie dobrze :)

witam :)

Saraa nie kupiłam... na razie jestem twarda. Odwróciłam jego uwagę niekapkiem z herbatką i szybko uciekłam z działu dziecięcego :-)

reklama
Witam kochane!

Nie mam czasu na bb, bo starsza podłapała grypę i teraz kursuję między dwoma pokojami - masakra!

Trixi - trzymam kciuki! Będzie dobrze! Gratki córeczki!

Witam wszystkich:-)

mam malutkie pytanko do mam chłopców... czy odciągacie swoim dzieciaczkom napletek?

Ja nie!

Do góry