jojo właśnie zauważyłam że zjada więcej niż hippa bo po 140 a hippa mniej max 110 chyba jest też bardziej syte bo je co 4 godz.u nas po bebiko były wymioty, bebilon jadł przez 2 tyg. potem nie chciał wgl. butli , nan próbowaliśmy ale kupki masakra były płakał ,stękał i plastelinki wychodziły jeszcze z moją pomocą więc zrezygnowaliśmy hippa teraz też mniej zjadał ale ok było z kupkami i resztą ale cena robi swoje w porównaniu z babydream mieliśmy dziś kupkę konsystencja ok ale kolor taki zgniły zielonkawy to normalne po tym mleku??
dla dziewczyn karmiących nanem to mleczko zawiera najwięcej żelaza z wszystkich mleczek dlatego nie wszystkie dzieci umią się wypróżnić to słowa maszej pediatry
Monika gratuluję ząbka
Gosheek staram się tak nie myśleć chociaż nigdy nie wiadomo ...
Kasik dziękuje, możliwe że to od mleczka spróboj bebiko to mleczko większość dzieci toleruje i nie powinno być problemu z kupką bo ma mniej żelaza niż nan
Tosia ale się uśmiałam z mrówek wiesz im by chyba trzeba było zblenderować i do soczku dodać ten apap
dla dziewczyn karmiących nanem to mleczko zawiera najwięcej żelaza z wszystkich mleczek dlatego nie wszystkie dzieci umią się wypróżnić to słowa maszej pediatry
Monika gratuluję ząbka
Gosheek staram się tak nie myśleć chociaż nigdy nie wiadomo ...
Kasik dziękuje, możliwe że to od mleczka spróboj bebiko to mleczko większość dzieci toleruje i nie powinno być problemu z kupką bo ma mniej żelaza niż nan
Tosia ale się uśmiałam z mrówek wiesz im by chyba trzeba było zblenderować i do soczku dodać ten apap