Mój Max się nie przekręca. To znaczy czasami pójdzie za cięzarem głowy ale ... napisałam w nawiasie.
(Nie chcę być jakąś marudą forumową ale znowu rada mojej położnej, która pracuje w gabinecie fizjoterapeutycznym: kiedy dziecko ciężarem przekipnie się na brzuch lub na plecy to nie jest przekręcanie! dziecko musi to robić świadomie a nie krzywo leżeć i po prostu pójśc za głową - to znaczy myślę, że rozumiecie o co mi chodzi)
Wczoraj byłam na gimnastyce i babka powiedziała, że Max jest rozwinięty dobrze i wcale nie musi się jeszcze przekręcać.
Ja ćwiczę z Bartkiem tak jak na ćwiczeniach i od wczoraj się przekręca. Zarówno na brzuch jak i z niego.
k8sad
JA DO SPACEROWKI CHYBA PRZESIADE SIE JAK BEDZIE CIUT CIEPLEJ MYSLE ZE JAKOS ZA MIESIAC MOJA LENKA NIE JEST ZBYT MALA ALE MIMO WSZYSTKO MIESCI SIE JESZCZE W GONDOLI(MAMY X-LANDERA XT I WCALE GONDOLA NIE JEST STRASZNIE MALA)
ja tez mam x-landera i Bartek się ledwo tam mieści w tym grubym kombinezonie. Dobrze, ze spacerówkę można na płasko położyć wiec jest OK. My mamy wkładke dla noworodków i "ocieplacz" (zabijcie mnie ale zapominałam jak to się fachowo nazywa.) wiec jest mu bardzo cieplutko.
My na weekend jedziemy do rodziców na wieś wiec będę odcięta od Świata. Bartek coś kichać zaczął i trochę się boje ze się od mnie zaraził. Pewnie skrócimy wyjazd do 2 dni.
Miłego weekendu życzę!