reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam!
Czyżbym dziś była pierwsza?:-)

U nas za oknem ziiiiiiimmmmmaaaaa:szok: Śnieg sypie na całego!

Malgos83,KasikN82 - dziękuję wam bardzo!
Podziwiam was za wytrwałość w spotykaniu się! My z mężem przed ślubem znaliśmy się 9 mies. Po 3 mies. znajomości poprosił mnie o rękę!:-) Jesteśmy dobrym małżeństwem, pomimo tego, że każdy z nas ma swój charakterek. I wydaje mi się czasami, że jakby nie węzeł małżeński, to dawno byśmy się rozbiegli po swoich kątach.:-D

Dziewczyny witam się spowrotem:-) jestem zrąbana więc to wszytko co napiszę narazie...idę spać

Witaj Kerna! Daj znać co u was!

reklama
witam jako druga :)
Noc w miarę 3 karmienia ale potem spał a nie jęczał :) Za to teraz nadrabia, tylko na ręce chce :/
Ritka u was zima a u nas 7 stopni, ciemno i leje :/ Zakupy więc czekaja mnie popołudniowe gdy małż wstanie.

Acha a w ogóle jestem po tym usg i wsio jest ok :) Także musze do ginki znów jechac po tabsy jakieś bo normalnie męża nie dopuszczam, tylko raz mu się udało :) A dla niego raz w tygodniu to udręka ;)

RitkA
Oj ja JUZ NIE CHCE ZIMY!!!!

Malgos83,
ALE MASZ DOBRZE Z MEZEM ZAZDROSZCZE WYPADOW WEKKENDOWYCH DO KINA I KOLACJE

k8sad
JA DO SPACEROWKI CHYBA PRZESIADE SIE JAK BEDZIE CIUT CIEPLEJ MYSLE ZE JAKOS ZA MIESIAC MOJA LENKA NIE JEST ZBYT MALA ALE MIMO WSZYSTKO MIESCI SIE JESZCZE W GONDOLI(MAMY X-LANDERA XT I WCALE GONDOLA NIE JEST STRASZNIE MALA)

wiosny wiosny trzeba nam już wszystkim!!
Kerna witaj!!!!:-)

Ja dziś padaka po nocce mam nadzieję , że kawa mnie poratuje.
My ze spacerówka czekamy tak do marca, bo juz zaczyna byc ciasno u nas tzn nie tyle ciasno co Franek sie długi robi. A spacerówka na szczęście rozkłada sie na pozycję leżącą więc powinno być ok
Gaja dobrze ze usg wyszło dobrze:tak:

czesc Dziewczyny!
my nocka oki, tylko dzis cos ja sie kiepsko czuje... zima wróciła wrrrrrrrrrrrrrrrrr jest okropnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja ze spacerówką identico jak Kredka, chwile jeszcze czekamy.. Dominika nosi 74 a to plus kombinezon oznacza , ze niedługo gondolka papa... na szczesci mamy jedna z najwiekszych w roanie :tak::tak::tak:
termometr mamy taki jak Kasik i jest oki... :tak:
uciekam Was poczytać
czy sa jeszcze Mamy, których Dzeciaczki sie nie przekrecaja? bo moja dalej nie chce :-(
miłego dnia

tosia, Karolinka parę razy przewróciła się z brzuszka na plecki, a teraz znowu nie chce. W drugą stronę się nie odwraca, bo chyba jej gipsy przeszkadzają.
Gaja, super, że usg w porządku. Możesz teraz spokojnie spać i mąż będzie szczęśliwy.;-)
Kerna, witaj :-)

Ja ze spacerówką czekam do wiosny, myślę, że może w drugiej połowie marca przeniosę tam małą. Narazie gondola jest w porządku i mała nie marudzi za bardzo, gdy ją tam wkładam.

Maksiu też jeszcze sie mieści w gondoli a że mam regulowane w niej oparcie to minimalnie mu podnoszę i jak nie śpi to choc nie marudzi w wózku :)

czy sa jeszcze Mamy, których Dzeciaczki sie nie przekrecaja? bo moja dalej nie chce
Mój Max się nie przekręca. To znaczy czasami pójdzie za cięzarem głowy ale ... napisałam w nawiasie.
(Nie chcę być jakąś marudą forumową :baffled: ale znowu rada mojej położnej, która pracuje w gabinecie fizjoterapeutycznym: kiedy dziecko ciężarem przekipnie się na brzuch lub na plecy to nie jest przekręcanie! dziecko musi to robić świadomie a nie krzywo leżeć i po prostu pójśc za głową - to znaczy myślę, że rozumiecie o co mi chodzi)
Wczoraj byłam na gimnastyce i babka powiedziała, że Max jest rozwinięty dobrze i wcale nie musi się jeszcze przekręcać.

czesc Dziewczyny!
czy sa jeszcze Mamy, których Dzeciaczki sie nie przekrecaja? bo moja dalej nie chce :-(
miłego dnia

Moja jak na razie tylko raz się przekręciła z brzucha na plecy, ogólnie to tylko kula się na boki i jak leży to ciągle obraca się w kółko o 360% jak ją coś zainteresuje czego dobrze nie widzi. Uwielbia siadać, jak jej daję ręce to się podciąga i sama też próbuje siadać, ale udaje jej się podciągnąć samej tylko tak do 1/3.

reklama
Hej:-D
Dziś wreszcie mogę powiedziec, że jestem wyspana:-D Wstawałam tylko 3 razy i gdyby tak było juz ciągle to była bym szczęśliwa:-D.
Szymcio w gondoli nie jeździ już od poniedziałku, bo był w niej ściśnięty zarówno wzdłuż jak i w szerz:szok: Teraz jezdzimy w spacerówce ustawionej na najnoiższy poziom i wreszcie Królewiczowi jest wygodnie:-D
A teraz news z wczoraj-- połamał mi się wózek jak jechałąm na rehabilitację:szok: Na szczęście byłam już blisko domu moich rodziców bo gdyby stało się to wcześniej to nie wiem jak bym się doczłapała na te zajęcia. Odpadła nan rama z przednimi kółkami:angry: i dzięki Bogu stało się to na prostej drodze i nic się Szymkowi nie stało. Wózek już zareklamowany i po mega awanturze dostaliśmy ramę zastępczą. Moja babcia wczoraj cały dzoień przeżywała, że ona miała jeden wózek i 5 dzieci wychowała a tu nowy i się rozwalił. Ach szkoda gadac, co za czasy.....

Ritka gratulacje z okazji rocznicy:-)
Małgoś zazdroszczę Ci takiego faceta. Opiekuńczy, romantyczny ech.. ty to masz szczęście:-D

Gaja super, że po usg wszystko jest ok:-D No to teraz męzuś Ci nie odpuści:-D:-D:-D

Tosia Szymcio dopiero od niedawna zaczyna się przekręca świadomie z brzuszka na plecy. Wczoraj pierwszy raz udało się z pleców na brzuszek ale to bardziej przez przypadek bo przytrafiło się raz i póki co cisza.

Kerna witaj i jak odpoczniesz to opowiedz nam co u Was:-)

Do góry