skrzat910
żyje dla nowego życia
życze dobrej spokojnej nocki i co najważniejsze w pełni przespanej. Buziaki i do jutra!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
... a wczoraj byliśmy na pierwszych zajęciach na basenie. I jestem strasznie zadowolona ,że zdecydowaliśmy się już teraz ! :-) Mała niby najmłodsza (inne dzieci 6-8 miesięcy), ale w niczym prawie im nie ustępuje. Na początku była nieco niepewna, na końcu już zmęczona masakrycznie, ale radochę miała i jestem przekonana,że z każdym tygodniem będzie coraz lepiej ;-) jak widziałam jak dzieciaki w grupie zaawansowanej (ponad rok) piszczą z radości w wodzie i tylko czekają by machać nóżkami i rączkami to normalnie buzia mi się śmiała nieustannie Nina już nawet dwa razy nurkowała, ach co to były za emocje
Gaju- "przygody" strasznie współczuje i macie racje większość zachowań jest na pokaz, a znieczulica ogólna jest powszechna już chyba wszędzie. Pamiętam przecież jakby to było wczoraj jak w wysokiej już ciąży jeżdziłam z domku na uczelnie ( bita godzina w pociągu) to nikt nie ustępowała, a bywały dni gorące i myślałam,że padne.
Madziulka- czapeczki rewelacja ! Chyba na wiosnę jak będą fundusze to ustawię się w kolejce po jakąś, a Twoja córcia wygląda we wszystkich rewelacyjnie !
hej
Mezus pojechał do Lidla po te pampersy, i nie kupił zadnej paczki. Wszystko rozebrali w kilka minut. Jakas babka do niego powiedziała, ze tak sie nie kłocili nawet "za komuny". Ale moze jeszcze cos wystawia ale nie wiadomo kiedy. Wiec nikt nie bedzie tam sterczał cały dzien. Inaczej jak ktos ma pod nosem sklep to moze czesciej zagladac.
Wiec musze kupic u siebie te pampki. Sa zawsze i zawsze po 48zeta, wiec chyba tez nie najgorzej.
Miłego dnia zycze
..............jak nawali w majtki to przetrzymaj ją troche żeby zaczęło jej przeszkadzać i jakoś dacie radę :-)
........ co do sikania na nocnik to mnie to martwi bo moja coreczka nawet lubi chodzic posikana wiec jak ja mam ja nauczyc korzystania z nocnika??? DORADZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jojo ja tez miałam nocke do niczego....
23, 24, 1, 2 karmienia fakt ja tylko cyca wystawiam pociumka moze z 5minut i dalej idziemy spac ale i tak jestem zmęczona...
Madziunka na takiej ślicznej modelce to wszystkie czapeczki wyglądają cudnie
Moja Lena tez nie lubie na brzuszku....
Anja oby dzis z cyckoleniem było lepeij....
A powiedz mi gdzie na basen chodzicie? gdzieś w Gdyni ?? ja bym chętnie z moim szkrabem bym się wybrała.Witajcie
Tak jak sądziłam w weekend tylko Was podczytywałam, ale na pisanie sił już nie starczyło. Sobota była piżamowym dniem posprzątaliśmy, zrobiliśmy obiad, a tak to cały dzień poświęciliśmy Nince, a w czasie jej drzemek był relaks a wczoraj byliśmy na pierwszych zajęciach na basenie. I jestem strasznie zadowolona ,że zdecydowaliśmy się już teraz ! :-) Mała niby najmłodsza (inne dzieci 6-8 miesięcy), ale w niczym prawie im nie ustępuje. Na początku była nieco niepewna, na końcu już zmęczona masakrycznie, ale radochę miała i jestem przekonana,że z każdym tygodniem będzie coraz lepiej ;-) jak widziałam jak dzieciaki w grupie zaawansowanej (ponad rok) piszczą z radości w wodzie i tylko czekają by machać nóżkami i rączkami to normalnie buzia mi się śmiała nieustannie Nina już nawet dwa razy nurkowała, ach co to były za emocje
Gaju- "przygody" strasznie współczuje i macie racje większość zachowań jest na pokaz, a znieczulica ogólna jest powszechna już chyba wszędzie. Pamiętam przecież jakby to było wczoraj jak w wysokiej już ciąży jeżdziłam z domku na uczelnie ( bita godzina w pociągu) to nikt nie ustępowała, a bywały dni gorące i myślałam,że padne.
Trixi- u nas próba podania kleiku nic nie dała Ninka wypiła jak zwykle 210ml (plus 4 łyżeczki ryżowego kleiku) i nic. Noc tak samo niespokojna, nieustanne budzenie się od 23 co 2 godz. Nie wiem w czym tkwi problem. Po 4 nocach zrezygnowaliśmy z kleiku ,bo stwierdziliśmy,że po co jej to dawać skoro efektów nie ma.
Madziulka- czapeczki rewelacja ! Chyba na wiosnę jak będą fundusze to ustawię się w kolejce po jakąś, a Twoja córcia wygląda we wszystkich rewelacyjnie !
Miłego spokojnego dnia ! Ja dziś ponownie na uczelnie załatwiać przepisanie zaliczeń, szału można dostać ...