paulka24
Fanka BB :)
dziewczyny ja chyba w szpitalu cos musiałam wypełnic, bo w necie to tylko na stronie hippa się rejestrowałam, a w szpitalu w tym szoku poporodowym to wypełniałam nawet nie wiem co
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokładnie jak z moim ciągle tylko żreć, ciągle by na brzuchu ale za bardzo mi szaleje wtedy co nieco mu się ulewa . A no i hitem samolociki z tatusiem ,Franio wtedy zrzuca bombowce na tatę w postaci śliny a czasem i twarożkuCzesc Laski!
Nie udzielałam sie tu pare dni...normalnie 25stron do nadrobienia, szok!
Mój Franek wczoraj skonczył 4 miesiące i dostał na "urodzinki" spróbować marcheweczki...i posmakowała mu. Ja narazie czekam z jedzonkiem takowym jeszcze troche i zobacze co powie mi w kolejna srode pediatra...synek w dzień je co 2h, w nocy co 3 czasami 4 ale zadko. Wiec moze bede musiała wprowadzic cosik konkretnego do jedzonka bo chyba za czesto chce jesc, nie robi sobie dłuzszych przerw wogóle.
Rety chyba dam se luz z nadrabianiem bo normalnie niewykonalne na tym etapie rozwoju mojego szkraba...w dzien tylko na brzuchu, serio....ak połoze na plecy to ryk i za chwile siup na brzuch i tak ciagle...jak poje to musze go troche potrzymac na rekach, bo jak połoze to wiadomo, a zaraz ulewa czy zyga tez wiadomo.
Miłego wieczorku kochane ....ja sie jeszcze tu pokrece, zajze do innych naszych wątków.PAAAA