_koRba_
Fanka BB :)
Jak tak czytam te wasze relacje to juz nie moge sie doczekac swojej wizyty i kolejnego zdjecia mojego malego potworka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę, że nie tylko ja mam "dresową fazę". :-)
Martwi mnie czasami ten fakt, że mój "dresowy zasięg" coraz bardziej się zwiększa. Na początku (5tc) w dresach chodziłam tylko po mieszkaniu. Tydzień później zaczęłam schodzić w dresach do skrzynki pocztowej i do piwnicy. W 7tc zdarzało się, że wychodziłam z psem w dresach. Muszę się jakoś ogarnąć.
Ale to wszystko przez to, że nie podoba mi się mój wygląd - stan mojej cery się pogorszył. :-(Nigdy nie miałam krostek ani na twarzy, ani na plecach. Nigdy, aż do teraz... Z dnia na dzień widzę więcej czerwonych wyprysków. Mam nadzieję, że to minie.
śmierdzi....jaja niet, brokuły, czosnek..ser zółty....szynki wędliny w ogóle pasztety..kurczak..w ogóle mięso..no jedynie to ser feta dajcie spokój
A chciałąm poinformowac że niestety na mnie padło..do mnie należą też te smutne obowiązki..wykasowałam Pralinkę z listy wrześniówek:--( dzis ma zabieg.....