reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
KasikN82 no tak nie ma to jak robc na zlosc mamie znam

gaja23 masakra co za ludzie, najbardziej jest wkur.... to ze gapiow jest 30 a do ewentualnej pomocy nikogo!!!!!

madziunka90210 czapunie superowskie:)

my zaraz idziemy na imieniny do ''Martyny'' szczerze to mam taka ochote ze szok!!!!!!!!! ze zmeczeniia to najchetniej zaszyla bym sie gdzies w koncie i przespala cala zime hehheeh szkoda ze tak sie nie da.... wieczorkiem zajrze sobie do was kobitki a tym czasem sajonara:))))))))

Witam sie i ja!
gaja nic sie nie przejmują. Mógł jszcze zwymiotować na te stare baby Wtedy jak by przychodzil do kościoła pchał by się na nie i od razu by miejsce było :-)! U nas ksiądz namawia wszystkich aby chodzili na inną mszę. Ta dla dzieci jest krótsza i przeznaczona dla nich. I bardzo często to powtarza!
Miłego popołudnia życzę.

agata1985 odnosnie tego filmu Oh Karol, to dosc fajny tylko ze takie tam laski, ze hej. Faceci maja na co popatrzec, a my kobitki mozemy sie kompleksow nabawic. A ja w kinie byłam pierwszy raz po rocznej przerwie:szok::tak:

Ritka szybkiego i trafnego wyboru niani zycze

gaja, małpko macie racje w tych małych miejscowosciach to duzo ludzi idzie do koscioła tak dla oka innych. U mnie tez tak lukaja, jakby Cie mieli pozrec wzrokiem. Odnosnie tego zdarzenia to naprawde znieczulica:no:, z reszta wiele z nas przekonało sie o niej jak jeszcze z brzuszkami smigałysmy:-(

witam!

Gaju - az mnie zlosc skreca jak czytam cos takiego!!!!!!!!!!i biedny Milosz w ten sposob tez szybko sie do Kosciola zniecheci...

Malpko - w Slupsku juz kino nieczynne??????

Ritka - witaj:))))zycze powodzenia w wyborze niani..ja bylam umowiona z jedan z ogloszenia internetowego i w ostatniej chwili zrezygnowala....no ale ja ze wzgledu na odleglosc nie moglam sie z nia spotkac osobiscie...teraz mam nianie stad, ale i tak sie boje..troche kombinujemy, czy nie uda mi sie w domu zostac...

milej niedzieli!!!!!

Magdzik BRAWOOOOO wiem jak to cieszy bo z Julcią też musieliśmy Cwiczyć :)))

agata1985 odnosnie tego filmu Oh Karol, to dosc fajny tylko ze takie tam laski, ze hej. Faceci maja na co popatrzec, a my kobitki mozemy sie kompleksow nabawic. A ja w kinie byłam pierwszy raz po rocznej przerwie:szok::tak:
Odnosnie tego zdarzenia to naprawde znieczulica:no:, z reszta wiele z nas przekonało sie o niej jak jeszcze z brzuszkami smigałysmy:-(
wczoraj byłam z mamą na tym filmie i tez mi sie podobał :)) od razu wiedziałam ze z P sie na niego nie wybiore z racji na te laski ;)))
a tak po z a tym to chciała troszke spedzic czasu z mamcią :)

witam,
ja właśnie z kościoła wróciłam byliśmy aż 25 minut, niestety na maszy dla dzieci 3/4 ławek zajęte przez stare pierdziele i musieliśmy stac i Miłosz po jakimś czasie że jest mu niedobrze i zhaftował się w kościele zanim go wyprowadziłam, zażygał i siebie i mnie, wybiegłam z nim, Maksa zostawiłam samego i co? Zero zainteresowania ze strony pobożnych katolików czy pomóc, czy małego pobujac czy coś nic a nic !!!! Dlatego nie lubię chodzic do kościoła bo większość to pseudo katolicy :/ Potem wróciłam po Maksia ale zła w środku byłam na tą znieczulicę. I jak ja mam chodzic z dziećmi do kościoła? Gdy Miłosz z tego wynika nie może stać, usiąść nie ma gdzie. Szkda słów az mi sie płakac chciało, tylko wszyscy patrzeli na nas jak na zjawisko a niektórzy z dezaprobatą że zwymiotował :/
nie no masakra ://///// takie społeczeństwo.....

hej laseczki:-

Justyna
gratulujemy zabkow. U nas na razie nic nie widac

Anja78 oby ten kryzys szybko minał. I zeby Cie kac nie meczył po tym pifku;-):-D.

gosheek ja wczoraj wyszłam do kina, i tel. cały czas w reku trzymałam:tak::dry:. Ale cisza była, dopiero tatus zadzwonił jak juz w knajpce siedziałysmy, ze mały jesc nie chce. Ale jak juz wrociłam to zasypiał wiec jakos dali sobie rade:tak:. Zazdroszcze tego wypadziku na narty. Ja co prawda nie umiem jezdzic na nartach ale uwielbiam włoczyc sie po gorach.

Czy wasze pociechy tez nie daja sie ubierac? Bo ja juz nie daje rady. Antos odkad zaczał sie przekrecac na brzuszek to nawet zmiana pampersa jest jak jakis wyczyn. Zabawianie, gadanie, skakanie (moje oczywiscie) nic nie daja. Jak kłade go to od razu fajt na brzuchol i rob se co chcesz:szok: kobito. Zostaje mi nadzieja ze znudzi mu sie to ciagłe przekrecanie:rofl2:
haha jakbym siebie widziała, głos wyłączony i telefon na kolanach ;)))

moja Lenka też nie obraca sie na plecki ani na brzuszek tylko na boczki ale wiem ze ma jeszcze troszke na to czasu wiec nie panikuje ;)

ALE ŚLICZNE CZAPUNIE :))))))))))))))))))

Magdzik co do rozwoju to sie nie przejmuj. Jak to powiedziała pani fizjoterapeutka na naszym wczorajszym spotkaniu "rozwój dzieci to nie olimpiada" i że ma dwie córki a każda ma inny program rozwoju. Jedne idą książkowo a inne mają swoje odstępstwa od normy.

Gaja ja dziś też doświadczyłam znieczulicy. Buziaczki dla Was i oby synusia brzuszek szybko doszedł do zdrowia.

Kasik nasz też świruje przy przebieraniu i przy przebieraniu. A turlanie mu sie znudzi jak zacznie siadać.

reklama
hejka dziewczyny:)

KasikN82 hmmm no tak samo to ze zmuda trzebiatowska tam gra mojemu miskowi wystarczy hehheh bardzo mu sie ta aktora podba...kurcze czemu bog nie obdarowal mnie jakas zniewalajaca uroda...:(

asiek1000 masz racje z facetami nie chodzisie na takie filmy heheh... a na marginesie Lenka ma super czapusie ja szaleje za hello kitty takze ta pilotka odrazu wpadla mi w oko bo choruje na nia tylko ona sporo kaski trzeszczy:)) ogolnie masz sliczne coreczki wiesz:)))mozesz byc dumna:)

aha co do obracania na brzuszek kiedys mi pediatra powiedziala ze dzieciaczki o wiekszysz gabarytach moga ciut pozniej opanowac te sztuke poniewaz im ciezej.... bylo to przy okazji wizyty kontrolnej z moja coreczka a z niej ojjj byla klusia:)) no i z tym przewracaniem tak sobie bylo takze laseczki nie martwiuniajcie sie jeszcze was wasze skarbenki zaskocza:))

aha wrocilam z imienin i troche sie wkur.... na tesciowa moje
miesieczna coreczka wiadomo jak to dziecko zobaczylo szklanke z alkoholem i zawolala piciu a moja tesciowa wyjechala do niej chcesz??? masz!!!! nie pytajcie jak zareagowalam sadze ze mnie nie lubi juz... wkurza mnie cos takiego bo dzieci to sa dzieci i alkohol nie jest dla nich tylko czemu to babsko tego nie wie??????????? oczywisce nie napila sie bo ja bym nie pozwolila na to nigdy, ale zostalam czarna owca rodziny heheh mam to gdzies tak naprawde ehh tesciowe..... mojej jakos szczegolnie nie mozna ufac!!!

kurcze musze wkleic zdiecia moich pociech na odpowiedni watek w koncu jak sie do was wprosilam to wypadalo by pokazac sie:) pozdrawiam cieplutko:)

Do góry