reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

witam wieczornie jaka cisza :)
brzdąc już śpi smacznie ,można troszkę odetchnąć chociaż dał dziś znowu popis na wszystko reagował krzykiem na głowę można dostać, idę się kąpać i szykuję się na wyjście do kina mały z tatą zostanie ciekawe jak sobie poradzą..
miłego wieczorku kochane i spokojnych nocek wam życzę;-)
Joasia współczuję problem z małym i jeszcze szkoła dasz radę kobieto powodzenia życzę.
Akderk masakra człowiek rozespany robi wszystko wolniej a tu dzidzia pogania ale jak na kobietę przystało zawsze wszystko pięknie umiemy ogarnąć.

reklama
Dobrze że wieczór!!!
Moja mała od ok 15 do teraz śpi :szok:. Próbowałam ja budzić 45 minut temu, ale poprzeciągała się, bączki popuszczała, opróżniła cyca (oczywiście z zamknietymi oczami), znowu puścila bączka i śpi dalej. Może odsypia ostatnie 2 tygodnie bo nie sypiła mi w dzień wcale. Na usg była grzeczniutka jak aniołek. Na szczęście wyszło że wszystko jest ok!
Dawałam jej dziś dynie z zeimniakami (pierwszy raz) ale nie bardzo jej posmakowało. Wszystko wywalała języczkiem. Chyba że nie wie jeszcze że można to jeść ;-)
Miłego wieczoru Wszystkim życzę!!!!

Joasia czasem tak jest ze człowiek nie robot i też ma prawo być przemęczony.... ja mam nocki fatalne budze sie sredno 7 razy na karmienie wrrrr ale za to w dzien nie moge narzekać bo niunia w miare grzeczna... ale tez juz czasem padam na pyszczek, marzeniem jest przespać 4 godziny w ciągu...

Kisiulka miłego wieczorku napisz jutro na czym byłas i czy fajne... ja z kolezanką wybieram sie na "turyste" i "Och Karol2" moze akurat Ty tez na tym byłas??

Gosiunia oby malutka i w nocy tak spała :)) my dziś spróbowaliśmy pierwszy raz ziemniaka plus marchewke i niuni smakowało :) a kupka po tym wygladała identycznie jak jedzonko ze słoiczka ;)

Małgosia spała mi prawie 3 godziny :szok: Teraz już też śpi zasnęła o 19.45
Gosiunia moja mała jak jej dałam dynię z ziemniakiem to też wszystko wypluwała nie smakowało jej i na drugi dzień zrobiłam drugie podejście i było to samo :-)
Spokojnego wieczoru

Oj! To będziemy probować jutro jeszcze raz. Byłam dziś w rossmanie i zrobiłam zapasy z Hippa. Może posmakuje jej coś innego :-).
Ja, to jak usypiam w dzień Oliwkę, to razem z nią i Igą zasypiamy i jak się Iga nie obudzi to potrafimy przespać nawet 3 godziny. Szkoda że tylko czasem ;-).
Asiek a Twoje córy są cudowne. Widzę że Lenka zrobiła sie okrąglutka. No i oczywiście , taj jak u nas, Hello Kitty króluje :-D

Ostatnia edycja:
hej mamusie..dawno nie pisalam ale to dlatego ze moj E na urlopie i jest zly jak siedze w necie.
u nas ok.

Sara wspolczuje..trudna sytuacja i biedna tesciowa..to takie przykre co sie dzieje z czlowiekiem na starosc..moj tata ma juz 74 lata i choruje na Parkinsona..narazie trzesie sie jemu tylko reka ale wiekszosc z nas ze to podstepna choroba i prowadzi do wozka..nie chce nawet o tym myslec..zycze Tobie kochana duzo sil teraz i wytrwalosci:*

Madziunka sliczne te czapeczki..normalnie w szoku jestem..zdolniacha z Ciebie..zawsze chcialam sie nauczyc szydelkowania ale nie mialam nauczyciela..mamcia moja druciara ale mnie to nie kreci..

Akderk u nas w nocy jest to samo..budzi sie i tak ryczy ze nie raz juz dostal letnie mleko..nie zdazylam podgrzac a musialam jakos go uspokoic..E jest na urlopie i mowi ze wspolczuje mi nocek..smial sie ze w kabinie lepiej sie wysypia niz w domu..

Kasik jak sie czuje maluszek???

witam,
porannie jako pierwsza dziś ;) u nas nocka spokojna mały wydłuża sobie czas spania co mamusi jest na rękę, dziś kończymy 4 mies. i jak na miesięczne urodzinki przystało grzeczny jak aniołek a rozmowny że hoho :)tak jak pisałam tatuś mimo iż wiedział że wrócę ok 24 bo seans późno to o 11 dzwonił za ile będę mimo iż dzieć smacznie spał...ach ci faceci...
kurcze dziś wycieczki po babciach i prababciach a samochód na warsztacie ciekawe jak ja to ogarnę :eek:
Asiek byłam "Weekend" pośmiać się można było ale jak dla mnie bez rewelacji 2gi raz bym nie poszła, przyjaciółka byłą na Turyście i powiedziała że poza muzyką nic fajnego a jak ona tak mówi to serio kicha musiała być ;-)tak że poczytaj opinie zamin się wybierzecie.
Małgoś witamy ponownie kochana korzystaj że facet na urlopie bo u was ze spędzaniem czasu razem z tego co kojarzę to kiepsko bo na tirach jeździ...:-)...
Gosiunia a dostałaś paczuszkę darmową z próbkami Hipp za zalogowanie się na stronce??
jojo a próbowałaś brokuły albo marchewkę??

reklama
chora Julia, chora Ja i chyba Lene tez coś bierze :(((((((((((((((((

kisulka je sie zalogowałam juz jakiś czas temu ale nic do mnie nie przyszło :((( może trzeba tam wypełnic jakieś zgłoszenie??
na "weekendzie" juz byłam, ogólnie mam fajnie bo dostajemy z firmy taniej bilety do kina tzn zamiast 18zl płacimy 10, wiec dlatego czesto śmigam :)

Do góry