reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

witam wieczornie jaka cisza :)
brzdąc już śpi smacznie ,można troszkę odetchnąć chociaż dał dziś znowu popis na wszystko reagował krzykiem na głowę można dostać, idę się kąpać i szykuję się na wyjście do kina mały z tatą zostanie ciekawe jak sobie poradzą..
miłego wieczorku kochane i spokojnych nocek wam życzę;-)
Joasia współczuję problem z małym i jeszcze szkoła dasz radę kobieto powodzenia życzę.
Akderk masakra człowiek rozespany robi wszystko wolniej a tu dzidzia pogania ale jak na kobietę przystało zawsze wszystko pięknie umiemy ogarnąć.

reklama
Dobrze że wieczór!!!
Moja mała od ok 15 do teraz śpi :szok:. Próbowałam ja budzić 45 minut temu, ale poprzeciągała się, bączki popuszczała, opróżniła cyca (oczywiście z zamknietymi oczami), znowu puścila bączka i śpi dalej. Może odsypia ostatnie 2 tygodnie bo nie sypiła mi w dzień wcale. Na usg była grzeczniutka jak aniołek. Na szczęście wyszło że wszystko jest ok!
Dawałam jej dziś dynie z zeimniakami (pierwszy raz) ale nie bardzo jej posmakowało. Wszystko wywalała języczkiem. Chyba że nie wie jeszcze że można to jeść ;-)
Miłego wieczoru Wszystkim życzę!!!!

Joasia czasem tak jest ze człowiek nie robot i też ma prawo być przemęczony.... ja mam nocki fatalne budze sie sredno 7 razy na karmienie wrrrr ale za to w dzien nie moge narzekać bo niunia w miare grzeczna... ale tez juz czasem padam na pyszczek, marzeniem jest przespać 4 godziny w ciągu...

Kisiulka miłego wieczorku napisz jutro na czym byłas i czy fajne... ja z kolezanką wybieram sie na "turyste" i "Och Karol2" moze akurat Ty tez na tym byłas??

Gosiunia oby malutka i w nocy tak spała :)) my dziś spróbowaliśmy pierwszy raz ziemniaka plus marchewke i niuni smakowało :) a kupka po tym wygladała identycznie jak jedzonko ze słoiczka ;)

Małgosia spała mi prawie 3 godziny :szok: Teraz już też śpi zasnęła o 19.45
Gosiunia moja mała jak jej dałam dynię z ziemniakiem to też wszystko wypluwała nie smakowało jej i na drugi dzień zrobiłam drugie podejście i było to samo :-)
Spokojnego wieczoru

Oj! To będziemy probować jutro jeszcze raz. Byłam dziś w rossmanie i zrobiłam zapasy z Hippa. Może posmakuje jej coś innego :-).
Ja, to jak usypiam w dzień Oliwkę, to razem z nią i Igą zasypiamy i jak się Iga nie obudzi to potrafimy przespać nawet 3 godziny. Szkoda że tylko czasem ;-).
Asiek a Twoje córy są cudowne. Widzę że Lenka zrobiła sie okrąglutka. No i oczywiście , taj jak u nas, Hello Kitty króluje :-D

Ostatnia edycja:
hej mamusie..dawno nie pisalam ale to dlatego ze moj E na urlopie i jest zly jak siedze w necie.
u nas ok.

Sara wspolczuje..trudna sytuacja i biedna tesciowa..to takie przykre co sie dzieje z czlowiekiem na starosc..moj tata ma juz 74 lata i choruje na Parkinsona..narazie trzesie sie jemu tylko reka ale wiekszosc z nas ze to podstepna choroba i prowadzi do wozka..nie chce nawet o tym myslec..zycze Tobie kochana duzo sil teraz i wytrwalosci:*

Madziunka sliczne te czapeczki..normalnie w szoku jestem..zdolniacha z Ciebie..zawsze chcialam sie nauczyc szydelkowania ale nie mialam nauczyciela..mamcia moja druciara ale mnie to nie kreci..

Akderk u nas w nocy jest to samo..budzi sie i tak ryczy ze nie raz juz dostal letnie mleko..nie zdazylam podgrzac a musialam jakos go uspokoic..E jest na urlopie i mowi ze wspolczuje mi nocek..smial sie ze w kabinie lepiej sie wysypia niz w domu..

Kasik jak sie czuje maluszek???

witam,
porannie jako pierwsza dziś ;) u nas nocka spokojna mały wydłuża sobie czas spania co mamusi jest na rękę, dziś kończymy 4 mies. i jak na miesięczne urodzinki przystało grzeczny jak aniołek a rozmowny że hoho :)tak jak pisałam tatuś mimo iż wiedział że wrócę ok 24 bo seans późno to o 11 dzwonił za ile będę mimo iż dzieć smacznie spał...ach ci faceci...
kurcze dziś wycieczki po babciach i prababciach a samochód na warsztacie ciekawe jak ja to ogarnę :eek:
Asiek byłam "Weekend" pośmiać się można było ale jak dla mnie bez rewelacji 2gi raz bym nie poszła, przyjaciółka byłą na Turyście i powiedziała że poza muzyką nic fajnego a jak ona tak mówi to serio kicha musiała być ;-)tak że poczytaj opinie zamin się wybierzecie.
Małgoś witamy ponownie kochana korzystaj że facet na urlopie bo u was ze spędzaniem czasu razem z tego co kojarzę to kiepsko bo na tirach jeździ...:-)...
Gosiunia a dostałaś paczuszkę darmową z próbkami Hipp za zalogowanie się na stronce??
jojo a próbowałaś brokuły albo marchewkę??

reklama
chora Julia, chora Ja i chyba Lene tez coś bierze :(((((((((((((((((

kisulka je sie zalogowałam juz jakiś czas temu ale nic do mnie nie przyszło :((( może trzeba tam wypełnic jakieś zgłoszenie??
na "weekendzie" juz byłam, ogólnie mam fajnie bo dostajemy z firmy taniej bilety do kina tzn zamiast 18zl płacimy 10, wiec dlatego czesto śmigam :)

Do góry