reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

ja własnie dziewczyny zdałam sobie sprawe ze ja cały czas mam coś w buzi,non stop jem i tak nadal jestem głodna,coś strasznego:szok:ja już sie teraz w swoje spodnie nie mieszcze a co to bedzie za kilka mieisęcy:-Daż strach sie bać:)

reklama
malapralinka bardzo mi przykro ale trzymam teraz kciuki za twoje ekspresowe dojście do siebie i owocna pracę m. w celu zafasolkowania.

Witam nowe wrześnióweczki.

Ja ostatnio jakoś do kompa mam nie po drodze.
Trochę mnie brzuch jeszcze pobolewa ale to norma przy stanie zapalnym, martwie się czy to i antybiotyki nie zaszkodzą. Nie doczekam się usg.

malapralinka trzymam mocno kciuki za Ciebie i maleństwo;-)

Witam niedzielnie

malapralinka nawet nie wiesz jak mi przykro :-(
Bardzo Ci współczuję...

Malapralinko strasznie mi przykro,przytulam Cie mocno,nosek do gory,niedlugo znowu pod serduszkiem upragnioną fasolke bedziesz nosic:tak:

oj lenia mam strasznego
w niedziele po poludniu obejrzalam zmierz i normalnie rozbroil mnie ten film tak ze kupilam kciazke i przez niecale dwa dni 210 stron normalnie zjadlam,wczoraj po pracy za to druga czesc na kompie obejrzalam i po skonczeniu tej ksiazki lece kupic nastepna czesc tak mi podpasowala,normalnie magiczna jest:tak:

milego popoludnia dziewcz\yny:-)

Aguniaa nie no jestem w szoku mowiac szczerze! Moj lekarz tez od razu zapytal czy potrzebuje zwolnienie, to ciaza blizniacza wiec duzeg ryzyka i musze bardziej na siebie uwazac ale jestem pewna ze w normalnje cizyy tez by mi dal zwolnienie bez problemu... ja naszczescie pracuje w domu przed kompem wiec kiedy zle sie czuje moge sobie zrobic przerwe i wogole zorganziowac sie tak jak chce

Hausfrau a mi dzisiaj cały dzień pomidorówka po głowie chodzi, tylko do sklepu kawałeczek mam, a że leń nie odpuszcza to nie mogę się zmobilizować żeby wyjść... ;-)

To zrób szybka wersję :-) woda+kostka rosołowa+przecier+ew. smietana+makaronik. Wprawdzie cieńka wyjdzie na samym rosołku ale jak się ma smaka na kwaskowy smak wystarczy

reklama
za mną tak chodziła w niedziele..zrobiłam..i ledwo zjadłam:sorry: a potem nie mogłam na garnek patrzeć.
dziś miałam ochotę na mielone...zrobiłam i ledwo zjadłam..no i dalej jestem głodna. do tego odrzuciło mnie od ziemniaków:szok: to co ja bede jeść:confused2:

Do góry