reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

ja własnie dziewczyny zdałam sobie sprawe ze ja cały czas mam coś w buzi,non stop jem i tak nadal jestem głodna,coś strasznego:szok:ja już sie teraz w swoje spodnie nie mieszcze a co to bedzie za kilka mieisęcy:-Daż strach sie bać:)

reklama
malapralinka bardzo mi przykro ale trzymam teraz kciuki za twoje ekspresowe dojście do siebie i owocna pracę m. w celu zafasolkowania.

Witam nowe wrześnióweczki.

Ja ostatnio jakoś do kompa mam nie po drodze.
Trochę mnie brzuch jeszcze pobolewa ale to norma przy stanie zapalnym, martwie się czy to i antybiotyki nie zaszkodzą. Nie doczekam się usg.

malapralinka trzymam mocno kciuki za Ciebie i maleństwo;-)

Witam niedzielnie

malapralinka nawet nie wiesz jak mi przykro :-(
Bardzo Ci współczuję...

Malapralinko strasznie mi przykro,przytulam Cie mocno,nosek do gory,niedlugo znowu pod serduszkiem upragnioną fasolke bedziesz nosic:tak:

oj lenia mam strasznego
w niedziele po poludniu obejrzalam zmierz i normalnie rozbroil mnie ten film tak ze kupilam kciazke i przez niecale dwa dni 210 stron normalnie zjadlam,wczoraj po pracy za to druga czesc na kompie obejrzalam i po skonczeniu tej ksiazki lece kupic nastepna czesc tak mi podpasowala,normalnie magiczna jest:tak:

milego popoludnia dziewcz\yny:-)

Aguniaa nie no jestem w szoku mowiac szczerze! Moj lekarz tez od razu zapytal czy potrzebuje zwolnienie, to ciaza blizniacza wiec duzeg ryzyka i musze bardziej na siebie uwazac ale jestem pewna ze w normalnje cizyy tez by mi dal zwolnienie bez problemu... ja naszczescie pracuje w domu przed kompem wiec kiedy zle sie czuje moge sobie zrobic przerwe i wogole zorganziowac sie tak jak chce

Hausfrau a mi dzisiaj cały dzień pomidorówka po głowie chodzi, tylko do sklepu kawałeczek mam, a że leń nie odpuszcza to nie mogę się zmobilizować żeby wyjść... ;-)

To zrób szybka wersję :-) woda+kostka rosołowa+przecier+ew. smietana+makaronik. Wprawdzie cieńka wyjdzie na samym rosołku ale jak się ma smaka na kwaskowy smak wystarczy

reklama
za mną tak chodziła w niedziele..zrobiłam..i ledwo zjadłam:sorry: a potem nie mogłam na garnek patrzeć.
dziś miałam ochotę na mielone...zrobiłam i ledwo zjadłam..no i dalej jestem głodna. do tego odrzuciło mnie od ziemniaków:szok: to co ja bede jeść:confused2:

Do góry