reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

z racji iz znów nie mam za dobrego humoru życze Wam i sobie

"Z ostatnią kartką kalendarza zerwij wszystkie złe nastroje. Zapomnij o wszystkich nieudanych dniach, przekreśl niewarte w pamięci chwile i wejdź w Nowy Rok jak w nowej sukni wchodzi się na najwspanialszy bal świata."

reklama
Tosia fote dawaj:tak:

A ja mam dla was ostrzeżenie....
buuuu
wczoraj położyłam Laurę na brzuszku na sofie. Siadłam obok niej. Wstałam, a ta szybko chyc na plecy i zsuwała się głową w dół z sofy...ja tylko poczułam na nodze smyranie..odwracam się a ta juz leci w dół!!!!!!!! Złapałam ją w ostatniej chwili:-:)-:)-(Dobrze, że stałam cały czas przy niej bo byłąby tragedia:no::no::no: uważajcie na swoje maluszki!!!!!!!!!!!!!!!

Kernuś, zrobiłam, ale ch... widać.. Ty to akurat o fotkę nie proś tylko dawaj tu do mnie!!!!!!!!!!!!!!!! po nowym roku zawitaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MOJA jULCIA SPADŁA MI Z FŁÓZKA JAK MIAŁ 4M :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ZOSTAWIŁAM JA TYLKO NA CHWILE ZABEZPIECZYŁAM PO BOKACH WAŁECZKAMI A TA DO DZIS NIE WIEM JAK TO ZROBIŁA CHYBA PRZESUWAŁA SIE NA PLECKACH DO TYŁU I ZLECIAŁA :((((((((((((((((((((((((((((((((((( ALE SIE OBWINIAŁAM CO ZE MNIE ZA MATKA....

asiek........Michał mi spadł z przebieraka na płytki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to jakiś metr wysokości:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:miał jakies pół roku. od razu polecielismy do szpitala i na szczecie wsio ok.

witam,
nadworny poeta mojej córki, mama tosia, melduje, ze
kupa zrobiona, dupka zadowolona
wielka radość nastała, bo kupa wyszła cała :-):-D:-D

wprawdzie pomógł czopek, ale nie liczą się środki :tak::tak::tak:

dobrego dnia
Gratuluję kupki wiem jak cieszy:-D
Dzieciaki z mężem na dworze to korzystam że laptop wolny U nas nocka znośna mała spała od 19.15 do 1.20 a później już co 1-1.5 godz pobudka i cycuś ale i tak się wyspałam :tak: Gosia coś dziś beksa nic jej nie pasuje ale i tak mamy sukces bo dwa karmienia były cycusiem:-D Może uda się wrócić do cycusia w dzień

Stary rok się kończy,
Te dni co nadchodzą,
Niech Wam życie słodzą.
Niech przyniosą miłość,
smutki wynagrodzą.
Niech się szampan pieni,
bąbelki fruwają,
a Wasze marzenia
rychło się spełniają.

SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH CHWIL
W 2011 ROKU.

Ostatnia edycja:
Wszystkim mamusiom i dzieciaczkom tym mniejszym i tym większym oraz ich tatusiom życzę aby ten nadchodzący rok był conajmniej tak szczęśliwy jak ten 2010. Aby mimo trosk i smutków częściej gościła radość i zadowolenie. Przede wszystkim dla wszystkich zdrówka.

Hejka :) Ale wesolutko sie zrobiło :-) Moja Julka dzisiaj jest skarbkiem kochanym, sama sie bawi, drugi raz juz spi, zrobil big kupolqa , nawet nie jeknela i tak biedulke w tej kupinie siedziala, az po paszki przemokla, myslalam ze tylk koszulka, a tu i spiochy i wloski na glowce po robieraniu do mycia, takze mamy juz kapiel z glowy, troche podgotowane, jak wroci P pomoze mi sprzatac, a ja dalej nawt wloso nie umylam ale juz lece :-)Zaloze dzisiaj wreszcie sukienke, wypada jakos sie prezentowac :-D
Asiek, Kerna- niestety to sie zdarza, nie wiecie nawet jak czesto maluchy spadaja na ziemie.Moj synek mial jakies 5 miesiecy gdy z sofy spadl na dywan, ale.plakal bardzo oczywiscie szpital i co i nic, zdrow nawet guz nie bylo, jednak ja pamietam to jak dzisiaj i ciarki mnie przechodza. Powiem Wam na pocieche ze przez nascie lat pracy na radiologii chyba tylko dwa razy widzialam zlamane kosci czaszki u niemowlecia, ale to z wypadku, a z upadkow a bylo tego spokojnie setki, ani razu, elastyczne kosci, szwy miedzy koscmi czaszki i duzo chrzastek chroni kosteczki przed zlamaniem, ale roączki i nozki owszem sie moga lamac, jak galazki mlodego drzewka, ze czasem nawet nie widac. Dlatego ja swiruje wrecz z pilnowaniem malej na przewijaku i na sofie, moj P sobie nie zdaje sprawy ile taki dzidzi juz potrafi, no musze go strofować :-)
Anja- mysle ze to super wiesci, nie moglo byc inaczej, tyle kciukow zacisnietychza Was!!! :) Bawcie sie pieknie, bez mleka krowy i jajek tez da sie fajnie pojesc, ja juz ponad miesiac na diecie bez i juz mi smakuje :-)
Pieknego wieczorku i zabawy, papa

reklama
witam w ostatim dniu tego roku:)

my już powoli szykujemy imrezke, bedzie nas 6 osób i Olafek:) jego pierwszy sylwester :) mam nadzije ze zaśnie sobie jak zawsze o 22 i będzie spał, a my będziemy ciszej :) zresztą Olaf kocha towrzystwo :D taki grzeczny wtedy.

Życzę wam kochene samych cudownych chwil w nadchodzącym roku, aby dzieciaczki rosły szybciutko i były zdrowe, aby szczęście i miłośc was nie opuszczało, a kasa sama wpadała do portfela:)

sorki ze tak bez wierszyka ale nie nie znam :)

buziaki dla wszystkich
dozobaczenia w nowym roku:)

Do góry