reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Witam kochane w Nowym Roku!!!

Wirze że bedzie to dobry rok dla nas wszystkich i dla naszych pociech!!!!

asiek dobre !!!!:-D:-D:-D

A naszą pociechę w nocy fajerwerki rozbudzily... normalnie strzelali jak warjaty!!!! Ale pojadla i poszla spac, po prostu przywitala z nami Nowy Rok!!

witam i ja :)
Maksia nie obudzili w nocy ale ja położyłam go na boczku i rękę mu na połowę głowy przyłożyłam aby drugie ucho zakryć hehe :) To nie słyszał za bardzo :)

wiecie co? właśnie zdaję sobie sprawę, że kończy mi się macierzyński a ja chlernie nie chcę wracać do pracy :/ najlepiej by mi było do roku siedzieć z małym, bez sensu mi iść pracować na nianię i przedszkole. A za 2 tyg muszę iść do pracy o przedłużenie macierzyńskiego o te 2 tygodnie i o wypoczynkowy z zeszłego roku i kompletnie nie wiem jak z nimi zagadać. Bo na pewno zadowoleni by nie byli. Ale oja mama z 3 dzieci na bank sobie nie dałaby ray a obcej babie nie chcę powierzac tak małego dziecka. Takim rocznym to mama sie by już zajęła bo i Maks by sie na chwilke czymś zajął :) Ach, cholera z tymi dylematami

Dzień dobry w Nowy Rok :-)
Zgadzam się z Asiek- jak fajnie obudzić się rano bez kaca :-D ;-)
U nas też ostro strzelali, ale Julka późno zasnęła na noc, a jak już zasnęła to tak twardo, że nic jej nie ruszało, spała jak susel do 9.30, i tylko 2 karmienia w nocy , juppppi :-)
Byli u nas znajomi z 1 miesieczna coreczka , posiedzieli do 22.30, male jakby sie zgadaly w ogole spac nie chcialy i przy stole posiedzielismy doslownie pol godzinki i trzeba sie bylo zajmowac gwiazdeczkami , no wesolo bylo :-)
Teraz planujemy krotki spcaer, bo mrozno jest ale swieci ladne sloneczko, chcemy zdarzyc przed porywistymi wiatrami ktore zapowiadaja na pd Polski w TV.
Gaja- mam ten sam dylemat, co robic....niebawem praca, ale jeszcze troszke urlopu i koncem marca powrot do pracy, tylko co z opieka na małą...teciowa powaznie zachorowala i niewiadomo czy bedzie mogla sie nia zajmowac w ogole. Ech, nie chce dzisiaj sie tym martwic, cieszmy sie Nowym Rokiem :-)
Pięknego dnia dla Was!!!

Witam w Nowym Roku

Moje chłopaki sobie drzemia,a ja na momencik zajrzałam.
My szampana wczoraj pilismy przed 23, bo mi sie czekac nie chciało. Oj stara baba sie ze mnie robi:szok:. U Nas tez podobna strzelali dość duzo, ale maz mowi ze Antos tylko głowa pokrecił troche i spał dalej. I mamuska tez:-D.Tylko mu tatus karuzele właczył, zeby sie nie wystraszył. I chyba mu nawet dobrze sie spało bo jadł o 3 na spiocha i potem dopiero o 8.

Hej Dziewczyny!
No Sylwester ten jest wyjatkowy , mimo,ze w domu to wyjatkowy . To pierwszy wspolny z Babelkiem. No i rokjak nasz szkrabek powstal :-) - dokladnie rok temu w Sylwestra nasz maluch zaczal powstawac w brzuszku:-).
Wszystkiego dobrego Wam wszystkim :-)

u nas mniej wiecej tez:tak::-):happy2:

pobudka kochane :))))))))))))
jak to fajnie obudzić się 1 stycznia bez kaca ;)))))

:tak::tak:. Rok temu troszke gorzej było:-D:-D

Kredka ciesze sie ze szczesliwie dojechaliscie do Wrocławia

Eh a miało być tak pieknie... Nasza Hania ma jakieś problemy brzuszkowo trawienne rano zasadzila 2 kupki jedna po drugiej i od 8 juz 4 razy ulala i raz zwymiotowala na szczescie nie sa to duze ilosci ale zaczynam sie martwic a ja nic takiego nie jadlam zeby jej cos bylo... mam nadzieje ze minie bo jak nie to czeka nas lekarz...

Witajcie w Nowym Roku!!!
nasza mała północ przespała, ale jak już kładliśmy się spać, obudziła się, więc wzięłam ją do nas. Teraz leży w swoim łóżeczku i podziwia karuzelkę, rano jest jedyny moment, kiedy nie protestuje, gdy ją się tam wkłada. :)
Gaja, ja zostaję z małą do końca sierpnia, a później będę musiała znaleźć opiekunkę, bo moja mama jeszcze pracuje. Termin powrotu uzgodniłam, gdy jeszcze byłam w ciąży, więc teraz nie powinni mi robić problemów.
Asiek, a mi się rano strasznie pić chciało po piccolo, które otwrzyliśmy o północy, więc chyba zaczęłam reagować kacem nawet na bezalkoholowe napoje ;)

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja w Nowym Roku.
Mała też Nowy Rok przywitała na śpiocha chociaż strzelali ostro i to pod oknami,nic jej nie ruszyło.zjadła o 22 i o 23 poszła spać i budzi mi się o 5 na mleczko a tu zonk:szok: prądu nie ma i nie mam jak podgrzać wody:no::no::no:,normalnie załamka co będzie ale na szczęcie dała się oszukać smoczkiem i nawet do 8 wytrzymała:tak::tak:.kochane dziecko.
kalcha my też mamy problemy z kupką,jest codziennie jedna ale taka żadka że aż pampek nie nadąza odbierać:-) ale brzuszek nie boli tylko że my na mm i dlatego to mnie martwi bo za każym razem inny kolor i konsystensja a pani doktor kazałała tylko zmienić mleko:baffled:.
Kurna lampka szampana i dwie wina a głowa mi pęka!

reklama
no wlasnie nie miec kaca to super,he a moj malzonek umiera he ale synio go od rana wyleczyl,nie pospal dlugo:)
a teraz malenki spi cos mi kaszlal dzisaj w nocy,co mozna podac od kaszlu takiemu malenstwu??
poczytam co tam u was
I SZCZCESLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!

Do góry