reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

witam,
nadworny poeta mojej córki, mama tosia, melduje, ze
kupa zrobiona, dupka zadowolona
wielka radość nastała, bo kupa wyszła cała :-):-D:-D

wprawdzie pomógł czopek, ale nie liczą się środki :tak::tak::tak:

dobrego dnia

reklama
Hejka :-)
To widzę, więcej maluszków cuda wianki wyprawia przy karmieniu, od razu lżej bo już myslałam, że jej moje mleko przestało smkować hihi :-D

Dziewczynom ktore się bawią dzisiejszej nocy- szampanskiej zabawy!
Kredeczko- mam nadzieje ze bezpiecznie dojechaliście z Ikeą do celu;-)
Asiek, moj P tez jeszcze w pracy, a mam dzisiaj gosci i nie wiem jak sie uwine ze sprzatniem gotowaniem i jeszcze zakupy szybkie, ech...no damy radę :-D
Skrzaciku- super szalenstwa tej nocy! :-)

Zdrowia, pokoju, życzliwości,
od Boga wszelkich łask hojności,
od ludzi wyrozumiałości,
dla siebie szczęśliwości!

w nadchodzącym 2011 roku dla wszystkich

Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w nowym roku pamięć wraca

Kochaniutkie, samych zdrowych i radosnych dni w tym Nowym Roku 2011.

No a mój tez dzis do pracy na 12ta i do 18tej jak dobrze pójdzie..echh. My dzis jedziemy do przyjaciół i musze jeszcze poszykowac cos na swiezo. Mam nadzieje ze synek bedzie grzeczny.

Ostatnia edycja:
kochane

wyniki w poniedzialek,:-( ale lekarka jest na 100% pewna ,ze to nie to.nie ten muko-diabel.:tak:
generalnie od 5 dni nie jem nabialu- ciemieniucha zniknela,a byla okropna, katar juz dzis mniejszy.
mamy przyczyne prawdopodobnie. a ja w zadne alergie nie wierzylam.:-phehe
a tu przypadek jeden na tysiac, nie ma wypryskow skornych tyllko zapachany nos.

dziekuje za wszystko, za wsparcie i dobre mysli. to bezcenne:tak::tak::tak::tak:

do siego:-)

Załączniki

• nozki.jpg
    nozki.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 36
Hello!!
no ja wam i maluszkom rowniez zycze Wszystkiego naj naj w tym Nowym Roku przede wszystkim ZDROWIA!

Moja mala spi synek bawi sie z sasiadeczkami a my dzis jedziemy do rodzicow z cala rodzinka na sylwestra domowego :)
oj mala sie juz odezwala chyba pochwalilam sie z tym spaniem hehe:-D

Witam!

u mnie do bani...Kochanie znowu chory, tym razem z goraczka!wiec jesli przy samym katarze umieral, to wyobrazcie sobie co jest teraz!!!!!!wlasnie pojechal do lekarza!a najbardziej sie boje, zeby Filip nic znowu nie zalapal!choc zdaje sobie sprawe, ze pod jednym dachem to nie do unikniecia!no i do tego znudzony sym Kochania!!!!wrrrrrr...jak tak bedzie to nawet do polnocy nie czekam, idziemy wszyscy spac normalnie i koniec!w nocy wstawalam do malego i do duzego!

wczoraj w nocy robialm podsumowanie minionego roku....pare kilogramow wiecej, znacznie mniej na koncie, a i tak jestem najszczesliwsza osoba na swiecie bo mam mojego synka!!!!!!!!!
w ubieglym roku o tej porze lecialam na impreze sylwestrowa do Polski, a w tym siedze w domu z brudna glowa, bo nawet prysznica nie moge wziac normalnie:)w lazienkach wciaz nie mam zimnej wody...

ale jakos mnie to nie przeraza szczegolnie, jedyne na co mam ochote , to usmiechnac sie do Boga i podziekowac za ten rok!
wszystkie bedziemy pamietaly szczegolnie 2010!

Anja - mam nadzieje, ze rzeczywiscie tylko to jest pzryczyna, wowczas dacie rade:)

Tosia - gratulacje!kupy i talentu poetyckiego!

wszystkim ktore bawia sie dzisiaj w wiekszym lub mniejszym gronie - szampanskich humorow!!!!!!

i oby nastepny rok nie byl gorszy niz obecny!!!!!!!!!!

ale jakos mnie to nie przeraza szczegolnie, jedyne na co mam ochote , to usmiechnac sie do Boga i podziekowac za ten rok!
wszystkie bedziemy pamietaly szczegolnie 2010!

Mądre słowa alcia81 :tak::tak:

W tym ostatnim dniu w roku pragnę życzyć Wam mamusie , aby wszystkie Wasze marzenia się spełniły.. ZdrÓwka i niekończącego sie szcześcia na każdy dzień!:-)

reklama
wymyslilam jeszcze niecenzuralna, ale sie nie nadaje do publikacji... Małej sie podoba :-D:-D:-D co to z Niej wyrosnie :szok::szok::szok:
i firanka mi przyszła.. w szoku bylam... wczoraj o 11-tej zaksiegowali wpłate a ona sobie juz wisi :tak::tak::tak:

Do góry