calineczka27
Fanka BB :)
Malapralinko przykro mi bardzo ...... duzo siły Wam życzę:--(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czuje sie coraz lepiej.Naleze na szczescie do tej grupy dziewczyn ktore nie maja mdlosci i nnych problemow zoladkowych.Termin mialam wyliczony na 7.09 ale ostatnio lekarz stwierdzil ze poczateczek wrzesnia - pozyjemy zobaczymy. A Fasolka rosnie jak na drozdzach !!!Trixi jak sie czujesz w 11 tyg i 5 dniu... na kiedy terminek wliczony? jak sie chowa maluszek ?
Ale narobilas mi ochoty tymi sledziami w smietanie , jak mi do jutra nie przejdzie to wiem co bedzie u mnie na obiad haha.Pepsi tez lubie i pije ale nie duzo . I wiecie co w rezultacie zrobiłam na obiad- ziemniaczki ze sledzikami w śmietanie- takie troche dla leniuchów danie, ale mnie ostatnio wlasnie ziemniaki i to gniecione z masełkiem i smietana odpowiadaja, mogłabym codziennie jesć. A mojemu dorobie cos jeszcze do tego bo powie " tylko to?";-)