reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Pepsi tez lubie i pije ale nie duzo . I wiecie co w rezultacie zrobiłam na obiad- ziemniaczki ze sledzikami w śmietanie- takie troche dla leniuchów danie, ale mnie ostatnio wlasnie ziemniaki i to gniecione z masełkiem i smietana odpowiadaja, mogłabym codziennie jesć. A mojemu dorobie cos jeszcze do tego bo powie " tylko to?";-)
Co do porodu w wodzie to u nas tez jest wanna, nie jestem tak do konca przekonana do tego rodzaju porodu, ale sie jeszcze zastanowie. A co do warunku ze trza z partnerem przejśc przez szkołe rodzenia, to u mnie raczej odpada bo mój różnie pracuje.No i najbliższa szkoła rodzenia jest tam gdzie mój szptal w którym bede rodzić czyli prawie 40km ode mnie:-(Ale cos wymysle,jezeli chodzi wogóle o szkołe rodzenia, poszukam jakies filmy z ćwiczeniami i bedziemy w domu ćwiczyc, no chociaż tyle;-)
A wy bedziecie chodzić do szkoły rodzenia?

Ja bardzo bym chciala , tylko moj maz tez roznie pracuje, wiec chociaz sama pojde ,troche wiedzy sie przyda))

ooooooooooo teraz mam 2 suwaczki))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie chce polecac innych stron , ale jak sie wejdzie na chyba"zapytaj polozna" to tam jest taki bezplatny kurs szkoly rodzenia, tylko sie zapisujesz i co kilka dni przychodza ci lekcje(zawsze troszeczke do przodu z wiedza)

Trixi jak sie czujesz w 11 tyg i 5 dniu... na kiedy terminek wliczony? jak sie chowa maluszek ? :)
Czuje sie coraz lepiej.Naleze na szczescie do tej grupy dziewczyn ktore nie maja mdlosci i nnych problemow zoladkowych.Termin mialam wyliczony na 7.09 ale ostatnio lekarz stwierdzil ze poczateczek wrzesnia :) - pozyjemy zobaczymy. A Fasolka rosnie jak na drozdzach !!!

Pepsi tez lubie i pije ale nie duzo . I wiecie co w rezultacie zrobiłam na obiad- ziemniaczki ze sledzikami w śmietanie- takie troche dla leniuchów danie, ale mnie ostatnio wlasnie ziemniaki i to gniecione z masełkiem i smietana odpowiadaja, mogłabym codziennie jesć. A mojemu dorobie cos jeszcze do tego bo powie " tylko to?";-)
Ale narobilas mi ochoty tymi sledziami w smietanie , jak mi do jutra nie przejdzie to wiem co bedzie u mnie na obiad haha.
Co do mdlosci w ciazy z moim synkiem , tez nie mialam prawie wcale, pracowalam prawie do konca ciazy. A teraz jest katastrofa , dzis wyszlam na spacer i musialam szybko wracac bo myslalam ze sie tam rozpadne na kawalki.

A jeszcze dla mam mieszkajacych w Niemczech , z tego co mowiono mi w porzedniej ciazy , zeby moc rodzic w wannie trzeba miec badania na AIDS. Ale oni je robia prawie w kazdej ciazy wiec na pewno juz macie.

reklama
to super ja mam na 1 września ale to się może zmienić w każdej chwili, mi niestety żołądek szaleje co chwile ... a 19 mam badania genetyczne ..tak wiec zdrówka dla Ciebie i maleństwa i do usłyszonka :)

Do góry