reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Wszystkim mamusiom oczekujacym dzis na wizyty, badania i usg zycze wszystkiego dobrego. Ja nie moge sie doczekać mojej kolejnej wizyty 10 marca:-) mam nadzieje ze wsio bedzie ok;-)

reklama
Witam,

Mam nadzieję, że przyjmiecie do swego grona następną wrześniową mamę - mam na imię Agnieszka, spodziewamy się z mężem naszego drugiego Maluszka (termin 9.09.2010). Nasz pierwszy synek Dominik ma prawie 10 miesięcy :-)

Witamy nowa mamusie:-)
Dziewczyny, jestem po wizycie, jaki czad:-D Widzielismy nasze 2 cm malenstwo Juz widac glowke i malenki tulowik i chyba zaczatki raczek i nozek, tak mi sie przynajmniej wydawalo:-) Oczywiscie łezki powstrzymac nie moglam ze wzruszenia:-)
Wg sprzetu 9 tydzien, doktorka obnizyla mi dawke luteiny i duphaston kazala odstawic w ogole. Nastepna wizyta 15.03, moze juz bedzie mozna okreslic plec:-)
Zgodnie z moim najdrozym stwierdzilismy ze dzidzia na chlopaka wyglada:-)
Aha i jeszcze slyszelismy serduszko, alez walilo, cud !!!!
Pozdrwaim mamusie i zycze tak przyjemnych wizyt jak ta nasza dzisiejsza ;-)

Az mi sie lezka zakrecila w oku, jak to czytam. Taka wizyta to wspaniala sprawa. Serduszko mojego malenstwa slyszelismy juz w zeszlym miesiacu - cos niesamowitego ;-) nastepna wizyta juz w tym tygodniu.
A dzis mialam masakryczny dzien. Po ponad tygodniowym braku mdlosci i wymiotow - dzis wrocily. Wymiotowalam przed praca i w jej trakcie - zmuszona bylam sie zwolnic do domu. Przespalam wiekszosc dnia.. ehh.. a juz myslalam, ze to zle samopoczucie cudownie minelo..
Pozdrowionka dla wszystkich wrzesniowek :-)

gratuluję wizyty :)
Ja mam w środę, ciekawa jestem co będzie widać no i oczywista czy wsio jest na swoim miejscu i czy dzidzia zdrowa.
A ja dziś apetyt mam, do południa mizerny ale na wieczór nawpindalałam się chleba razowego. Normalnie jutro post.

Witam Wrześnióweczki!!!
Nie było mnie 5 dni (kolejny raz net odmówił posłuszeństwa), a Wy tyle postów napisałyście, że nawet nie próbuję nadrabiać ;)
U mnie samopoczucie ok. i gdyby nie ciągle bolące piersi nie miałabym w ogóle objawów ciąży.
Wizytę mam 01.03, więc jeszcze trochę czasu zostało (już nie mogę się doczekać usg).
Misiaaka - bardzo dobre wieści!!!

Witam wieczorkiem , ja dzis po uczelni to normalnie przespalam prawie caly dzien tak sie jakos dziwnie czulam :( ale juz troszke lepiej zjadlam objadek - mamusia przyjechala i zrobiła (ach te mamine obiadki :) ) Ja mam kolejna wizyte 4 marca i juz nie moge sie doczekac co tam zobaczymy :)

reklama
ja bardzo chciałam rodzić w wannie, uwielbiam kąpiele, relaksuje mnie to i odpręża... niestety, nie dane mi było :-( krwawienie i poród trwający 3 dni, cóż więcej dodać... mam przeogromną nadzieję że tym razem będzie choć odrobinę lepiej :tak: choć na razie o tym nie myślę, nie chcę się stresować...

Do góry