reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Cześć!
Mnie jakieś choróbsko rozkłada. Będą święta pod kocykiem. Obudziłam sie i w gardle mnie drapie, z nosa cieknie a kaszel mam jak stary gruźlik.
Malutka śpi a ja skończe barszcz i spadam pod kołdre. Reszta czyli prawie nic na głowie Męża jak wróci z pracy.

b2.gif

W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany życzę Wam zdrowia. Życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi i w około pełno życzliwych ludzi!

Ostatnia edycja:
reklama
Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie

niech was aniołek od nas uściśnie

na wigilijnym stole opłatek położy

i w naszym imieniu życzenia złoży.

najserdeczniejsze życzenia składa:

dorotka,julka,oliwka i lukasz
:-):-):-):-)

Na te święta co nadchodzą życze ciepła i miłości, niech Was ludzie nie zawodzą i niech uśmiech w sercu gości..
Radosnych świąt i błogosławieństwa Bożego na przyszły rok życzy wszystkim forumowiczkom Aga z rodziną.

Mamusie życzę Wam rodzinnych, spokojnych, wesołych świąt Bożego Narodzenia, by czas spędzony z mężami i dzieciaczkami był czasem magicznym, a w nadchodzącym Nowym Roku 2011 spełnienia marzeń, zdrowia dla Was i pociech, samych dobrych relacji z mężami i w ogóle wszystko co najlepsze!!!:tak:

Składam wszystkim mamom, dzieciakom i rodzinkom wszsytkiego co najlepsze, świat spędzonych w ciepłej i rodzinnej atmosferze.
Życzę ja z rodzinką

Dziewczyny Zycze Wam i Waszym rodzinom, Waszym szkrabkom - pieknych Swiat - to pierwsze Swieta naszych malych szczesc - Wesolych Swiat!!!

Na trwające, radosne Święta
i zbliżający się Nowy Rok,
niechaj Chrystusa siła niepojęta,
rozjaśni każdy życia mrok.

imagesCAV0W3DC.jpg

Wszystkiego co najlepsze dla wszystkich mamuś, tatusiów, dzieciątek i wszystkich bliskich.

Kurcze rok temu poczęło się nasze`kochane dzieciątko, najpiękniejszy prezent pod choinkę, choć jeszcze wtedy nie wiedziałam....

reklama
Kochane, życzę Wam błogosławionych, spokojnych i radosnych świąt! Niechaj życzenia wypowiedziane przy łamaniu się opłatkiem spełniły się w nadchodzącym nowym roku! :-):-):-)

Do góry