reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Cześć!
Mnie jakieś choróbsko rozkłada. Będą święta pod kocykiem. Obudziłam sie i w gardle mnie drapie, z nosa cieknie a kaszel mam jak stary gruźlik.
Malutka śpi a ja skończe barszcz i spadam pod kołdre. Reszta czyli prawie nic na głowie Męża jak wróci z pracy.

b2.gif

W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany życzę Wam zdrowia. Życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi i w około pełno życzliwych ludzi!

Ostatnia edycja:
reklama
Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie

niech was aniołek od nas uściśnie

na wigilijnym stole opłatek położy

i w naszym imieniu życzenia złoży.

najserdeczniejsze życzenia składa:

dorotka,julka,oliwka i lukasz
:-):-):-):-)

Na te święta co nadchodzą życze ciepła i miłości, niech Was ludzie nie zawodzą i niech uśmiech w sercu gości..
Radosnych świąt i błogosławieństwa Bożego na przyszły rok życzy wszystkim forumowiczkom Aga z rodziną.

Mamusie życzę Wam rodzinnych, spokojnych, wesołych świąt Bożego Narodzenia, by czas spędzony z mężami i dzieciaczkami był czasem magicznym, a w nadchodzącym Nowym Roku 2011 spełnienia marzeń, zdrowia dla Was i pociech, samych dobrych relacji z mężami i w ogóle wszystko co najlepsze!!!:tak:

Składam wszystkim mamom, dzieciakom i rodzinkom wszsytkiego co najlepsze, świat spędzonych w ciepłej i rodzinnej atmosferze.
Życzę ja z rodzinką

Dziewczyny Zycze Wam i Waszym rodzinom, Waszym szkrabkom - pieknych Swiat - to pierwsze Swieta naszych malych szczesc - Wesolych Swiat!!!

Na trwające, radosne Święta
i zbliżający się Nowy Rok,
niechaj Chrystusa siła niepojęta,
rozjaśni każdy życia mrok.

imagesCAV0W3DC.jpg

Wszystkiego co najlepsze dla wszystkich mamuś, tatusiów, dzieciątek i wszystkich bliskich.

Kurcze rok temu poczęło się nasze`kochane dzieciątko, najpiękniejszy prezent pod choinkę, choć jeszcze wtedy nie wiedziałam....

reklama
Kochane, życzę Wam błogosławionych, spokojnych i radosnych świąt! Niechaj życzenia wypowiedziane przy łamaniu się opłatkiem spełniły się w nadchodzącym nowym roku! :-):-):-)

Do góry