reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam w troszkę lepszym humorku..ale to wsytko dzięki Wam. Zaczynam wierzyc, że po prostu sieuda.
Nocki u nas ok,ale za To michał nadrabia bo budzi się i wymyśla..dzisiaj np. koło głowy miałam karetkę:sorry2: bo bez niej spać nie poszedł...

Ksiulka serdeczne dzieki za pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zmieniłam nr. konta. Teraz z końcówką 9981. Oba są fundacji:tak:

Zaraz idę do szpitala do neurologa..musze załatwić sobie kartoteke na komisje do orzekania o niepełnosprawności...

jak to jest z tym kontem? to na to co na stronce FSR - Historia Laury Ziobro nie wpłacać?

reklama
Hejeczka:-)
No u nas dzis mniej mrozu i tez na spacer sie wybieramy. Powiedzcie mi czy nakladacie jedna czapke czy dwie? , bo ja jesli o czapki chodzi to mam zawsze problem , ciagle mam schize ,ze mu uszy przewieje - nakladam mu jedna taka ciensza , i jedna gruba - i sama nie wiem czy to nie przesada .\
Tak mysle co malemu na swieta kupic - ale nie mam ni jak pomyslu - wylicytowalismy wczoraj na alegro akwarium za 20 zl :-) ale chcialoby mu sie cos kupic fajnego - a tu nei zapytam bo i tak mi nie odpowie :-)
Ja zakładam jedną czapkę,kaptur od bluzy i kaptur od kombinezonu.Jak jest więcej niż 5 stopni mrozu albo bardzo śnieży to nie wychodzimy.

Kerna a kiedy będa plakaty? No i co z tym nr. konta? Bo ja podaje ten ze strony i kurde chyba będe musiała ludziom wysłać inny.

Kurde ciśnienie mi leci w dół. Nawet Mała jakaś śpiąca od rana. Chyba dzisiejszy dzionek będzie na skokach kofeinowych.

Nr konta: 97 1050 1025 1000 0022 3887 9981

fundacja splotu ramiennego
Dziekanów Leśny
ul. M. Konopnickiej 1/189
05-092 Łomianki

z dopiskiem "na leczenie i rehabilitacje Laury Ziobro

na ten nr. to tez nr. fundacji ale na innych zasadach....na str. musi być tamten nr.

Ostatnia edycja:
Witam!
u nas bielusienko...pieknie to wyglada, takie grube platy sniegu padaja, ale ze spaceru nici...nie mam sanek;)

Tosia - ja tez tak mam...jak Filip spi to tesknie, o czym nie omieszkam mu powiedziec jak sie obudzi i pierwsze co wielki usmiech do Mamy..i ja tez sie nakrecam na swieta za rok!

Gaju - u nas tez zabawki na dluzej denerwuja..ale Mama jest najlepsza!nawet jak mi wlosy nie wypadna , to i tak starce polowe - Filip mi wyrwie;)

wczoraj byl okrutnie marudny i jak Kochanie wrocil z pracy zaczelam sie zalic nie patrzac na niego, ale katem oka widzialam, ze wpatruje sie we mnie spojrzeniem kota ze shreka, w koncu odwrocilam sie do niego i mowie, ze juz dobrze , juz nie jestem zla!od razu usmiech od ucha do ucha!maly cwaniaczek!juz dawno mnie wyczul!jak nie reaguje na marudzenie, zaczyna sie usmiechac i wie, ze juz jestem jego!

milego dnia!

Kochane Wrześnioweczki
życzę wszystkim Wam wesołych, rodzinnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia,
by betlejemskie światełko płynące
od małego Jezuska dawało Wam siłę w codziennym trudzie macierzyństwa.
Pozdrawiam serdecznie i bajecznie:-)

Załączniki

• 1838672dzyygg3v8u.gif
    1838672dzyygg3v8u.gif
    98,2 KB · Wyświetleń: 51
Kerna - bo my zakrecone?i ten procent od podatku to tez na ten nowy numer?bo ja powysylalam wszystkim linki ze strony fundacji, Mama pracuje w urzedzie i do tego pare znajomych ksiegowych, wiec w tym roku juz sie nie musza zastanawiac na co ten 1% przekazac;) a co do plakatow, to czy Ty masz na to sponsora?bo to pewnie tez kupe forsy kosztuje?tutaj mamy duzo Polakow i polskich sklepow, wiec tez bym mogla porozklejac!
a jak to wyglada formalnie?zastanawia mnie czy kolo tych plakatow mozna stawiac puszki?bo sama po sobie wiem, ze predzej wrzuce cos do puszki niz wplace na konto...jak widzisz plakat w sklepie, nie spisujesz numeru konta itp. a potem idziesz do domu i zapominasz..a taka puszka , zwlaszcza przy kasie jest zawsze pod reka?tylko nie wie jak to prawnie wyglada?chyba nie kazdy moze sobie takie puszki rozstawiac?no i wiem, ze to sa male kwoty, ale ziarnko do ziarnka...

reklama
Na wszytko potrzbne jest pozwolenie. Na puszki też. No ale to kwestia tego czy ktoś cie pozwie czy nie...jak masz znajomy sklep to inna gadka. Wiadomo w wielkich koncernach, sieciach raczej się nie sprawdzi bo pozwolenia na puszki nie ma i mogą wymagać.
Ulotki bedą, Onionek jest na etapie końcowym.
Wszytko co jest zwiazane z Laura jej chorobą, czyli plakaty, tusze itd mogę sobie odliczyć włąśnie z tego konta na które darczyńcy wpłacają kasę.
Bo faktycznie trochęsię nazbiera.
Ale najlepiej wsio na to konto 9981.

Do góry