skrzat910
żyje dla nowego życia
Maju z tego co ja sie orientuje to kaszke możesz 1 łyżeczke dać do mleczka ale takiej zwykłej bo bananowe chyba są dopiero po 6 miesiącu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maju, jesli koniecznie chcesz cos dodawac do mleka( jesli macie taka potrzebe, bo mala glodna itp) to lepiej dodac samego kleiku ryzowego lub kukurydzianego( jak juz), ale nie kaszki na mleku- bo tam jest mleko krowie nie dostosowane jeszcze do wieku naszych dzieci, juz niedlugo i kaszki bedziemy podawac, a tymczasem nie zaleca się w tym wieku. Zreszta, najprofesjonalniej odpowie Ci Wasz lekarz pediatra, zapytaj o to na wizycie.
Z mlekiem modyfikowanym przeznaczonym dla dzieci od którego miesiąca ?ta kaszka ktora mam z nestle mleczno ryzowa jest z mlekiem modyfikowanym;-)
hmm dalam jej jedna lyzeczke mala do sprobowania hehe i jak widziala ta miseczke z ta kaszka to az sie oblizywala i cieszyla tazke juz sama nie wiem
Ja pitole...hehehehehej kochane wcześiejszy nasz ksiądz miał romans z moja nauczycielką od matmy, i handlował narkotylami, raz nawet mojego ojca się pytal czy nie zrobi mu kursu do niemiec bo i tak jeździ i czy przy okazji mu nie przewiezie dragów no masakra