jojo31
Fanka BB :)
No mi niestety wyłażą i to dość mocno dobrze że mam puszyste to tak nie widać że są coraz cieńsze a paznokcie to mam już tak połamane że wyglądają jak u jakiegoś mega nerwusa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
heh nie pospałam , znów będe się snuć a potem kawy się opije i dzień a skokach kofeinowych będzie. Franek o 5 rano urządził akcje pod arsenałem więc o spaniu mowy nie ma, a dziecię na macie od 2 godzin tłucze i nie wygląda na zmęczonego Po kim to na ma to ja nie wiem ,chyba po teściach bo ci wstają wcześniej od kur i chodzą spać przed nimi
Ja dziś może w końcu wypisze kartki świąteczne które zrobiłam i je wreszcie wyślę, bo czas najwyższy!
no i skasowało mi posta;/;/;/
to piszę od nowa
hej kochane mamusie
ja nie wiem co sie z tym naszym synkiem dzieje, od kilku dni, a nawet tygodnia taki marudny ze szok, czasami wymiękam i mam najzwyczajniej w świecie dosc, ide dzis do przyjaciółki, pewnie mysli ze przyjde z Olafkiem, a ja sobie powiedziałam ze z tatusiem go zostawie i ide odpocząc
nie wiem juz co sie z nim dzieje, czytałam ze wasze maluchy tez tak mają- tylko rączki moje go interesują, inaczej nie polezy, nic go nie bawi, chciałby tylko zeby go nosic.
kalcha ja dzis tez zaczynam, wcześniej wymiękłam i jak płakał brałam na rączki i lulałam, tatus tak samo, więc nic z tego nie wyszło, no nic dziś podejmuje kolejne próby usypainia mojej marudy w łózeczku a nie na raczkach
gaju to fajnie ze małemu pomaga, cierpliwosci a pewnie zejdzie wszystko, ja ci powiem ze pomimo ze ja mam AZS to małyego kapie w nivea a smaruje emolium, wcześniej jak mu skóra schodziła smarowałam parafiną i jak narazie wszystko dobrze toleruje, mam nadzieje ze nie odziedziczy tego po mnie;/
no nic uciekam bo mały płacze, ah moze pójdzie spac bo od rana nie spał nic, i pewnie zmęczony
milusiego dnia zycze
hej, hej :-)
na wstepie i ku pocieszeniu.. Moja gwiazda tez tak ma.. :-) maruda straszna... to skok rozwojowy 11/12 tygodnia, więc trzeba przeczekac ... nie spi w ogóle (w nocy na szczęście tak), marudzi, chce na rączki (choć nigdy nie była noszona za dużo), złości się, a co przy cycu wyprawia...ehhhh...
wczoraj tez mialam ochotę po prostu wyjść takie doły mnie łapały.. ale uśmiech mi wynagrodził wszystko.. :-)
miłego dnia
oj i mi włosy lecą strasznie, ale dzięki bogu ja z tych obficie owłosionych, wiec nadal mam sporą czuprynkę
my wczoraj bylismy u okulisty- Emilek dostał skierowanie na płukanie kanalika w lewym oczku, mamy się zgłosić do szpitala za tydzien
wczoraj tez zaszła do nas połozna, ale nie ta co na początku przychodziła i kazała ortopedy zapytac co z rehabilitacją Emilka bo on przez te szelki troszke opóźniony od rówieśników (słabo podnosi główke na brzuszku, nie przekreca się na boczki) i jakos tak mnie lekki dołek ogarną
pozatym wku.... mnie to ze u nas sporo chodników nie odśnieżonych i nawet spacer to męczarnia, ciezko przepchac wózek przez zaspy ehhhhh
oj i mi włosy lecą strasznie, ale dzięki bogu ja z tych obficie owłosionych, wiec nadal mam sporą czuprynkę
my wczoraj bylismy u okulisty- Emilek dostał skierowanie na płukanie kanalika w lewym oczku, mamy się zgłosić do szpitala za tydzien
wczoraj tez zaszła do nas połozna, ale nie ta co na początku przychodziła i kazała ortopedy zapytac co z rehabilitacją Emilka bo on przez te szelki troszke opóźniony od rówieśników (słabo podnosi główke na brzuszku, nie przekreca się na boczki) i jakos tak mnie lekki dołek ogarną
h
kochanie,emilek nie nie jest nic a nic opozniony.kazde dziecko ma swoj program rozwojowy,schematy sa oczywicie,ale wierzmi zarowwno dzickoco unosi glowke w 9tz jak i 4msc zycia sa prawidlowo rozwiniete,tak samo z siadaniem, chodzeniem, mowieniem...spokojnie
mam znajomegoco zaczol mowic w wieku...5.5lat, zalamywali rece nad nim,ze neidorozwiniety,,,
skonczyl 2 fakultety scisle bo czytac do tejpory nie umietotalna dyslkccjai dysgragfia
moja gabi tezglowke cieniutko podnosi, naboczki tez sie nei przewraca;-)
spokojnie wiec
lece bo mamy skok rowojowy a co z tym idzie kryzys laktacyjny-wiec afera