Beniaminka
Fanka BB :)
Akderk- pewnie to zależy od zasobności portfeli dziadków i pewnie chęci... U nas jedni dziadkowie zaproponowali abysmy wybrali kaemrke amatorska do krecenia malej i to jest prexent dla niej na Mikołaja.Jednak zdaje sobie sprawe ze to prezent niecodzienny i kosztowny, wiec nie jest to dobry przyklad mikolajowego prezentu :-) Dostanie też misowego, zielonego pajacyka z czapka ( ubranko) i dzbanek do filtrowania wody brita, bo babacia slyszala ze planuje kupic dla malej aby woda byla zdatna itd.
Mozna sie zastanowic co dla malego jest tera potzrebne, czy jaka zabawke planujecie dla niego i moze podsunac pomysl dziadkom. Ja jeszcze marze o grajacym akwarium Fisher price, ale tymczasem od nas mała dostanie karuzelke fisher price z projektorem, zamowilam na allegro, bo ma w kolysce ale taka mini i lichutką.
A moze potrzebujecie cieply spiwor do wozka? No nie wiem, takie pomysly przyszly mi do glowy :-)
My dzisiaj jedziemy do dziadkow na barborkowy obiad, bo wczoraj nie moglismy. Pozniej zostawiamy Julke u nich i jedziemy dalej ogladac kamery, bo mamy juz upatrzona, tylko jej u nas nie było a Media M.
Julka wlasnie zrobila po 5 dniach kupke, bez wiekszych ceregieli podczas zabawy w bujaczku,ufff ale ulga :-)
Zatem mozna isć na mały spacerek, mrozik taki akurat :-)I słoneczko!![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Miej niedzieli dla Was!
Mozna sie zastanowic co dla malego jest tera potzrebne, czy jaka zabawke planujecie dla niego i moze podsunac pomysl dziadkom. Ja jeszcze marze o grajacym akwarium Fisher price, ale tymczasem od nas mała dostanie karuzelke fisher price z projektorem, zamowilam na allegro, bo ma w kolysce ale taka mini i lichutką.
A moze potrzebujecie cieply spiwor do wozka? No nie wiem, takie pomysly przyszly mi do glowy :-)
My dzisiaj jedziemy do dziadkow na barborkowy obiad, bo wczoraj nie moglismy. Pozniej zostawiamy Julke u nich i jedziemy dalej ogladac kamery, bo mamy juz upatrzona, tylko jej u nas nie było a Media M.
Julka wlasnie zrobila po 5 dniach kupke, bez wiekszych ceregieli podczas zabawy w bujaczku,ufff ale ulga :-)
Zatem mozna isć na mały spacerek, mrozik taki akurat :-)I słoneczko!
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Miej niedzieli dla Was!