Witam
U nas nocka super bo bez pobudki a o 8 to juz sama postanowilam ja zbudzic
Znowu cos sie z karmieniem malej poprzestawialo i je byle jak. Juz bylo lepiej i wydawalo sie ze tak zostanie a tu zonk. Ona wogole nie prosi o jedzenie Sama musze decydowac kiedy jej dac bo inaczej chyba by 3 razy dziennie tylko jadla. Juz w tej chwili spadamy do 5 karmien bo ona wiecej nie chce
i przybiera tyle co kot naplakal
Wczoaraj bylismy u okulisty i z oczkami ok. Teraz ewentualnie chirurg i neurolog zeby sprawdzic czemu ona wciaz glowke na prawo trzyma. W czwartek mamy kolejne szczepienia i od razu w droge. Juz nie moge sie doczekac. Caly grudzien spedze u rodzicow w rodzinnym miescie gdzie mam wszystkich znajomych. Nie wiem tylko jak mala wytrzyma ponad 8 h w samochodzie
Co do karmienia czt piersia czy butelka to tez uwazam ze to sprawa kobiety a nie wszystkich dookola jak bedzie karmic. A zwlaszcza jak ktos bardzo chce a nie wychodzi, a wszyscy dookola komentuja ze jak to nie udalo sie. i deprecha murowana, zamiast wesprzec to sie jeszcze bardziej kobieta pograza w wyrzutach sumienia. Ja, moj brat i moj maz jestesmy butelkowi - zyjemy i mamy sie dobrze
skrzacik nie daj sie chorobsku!!!
gaja koniecznie idz z Maksiem do lekarza bo sie niedlugo wykonczysz biedaku
tosia wyjdz chociaz na troszke i baw sie dobrze
anja szklane butelki ma canpol babies i ja ich wlasnie uzywam, u nas sprzedaje je
carrefour i tesco
kerna powodzenia!!
agim glowa do gory, takie stany sa jeszcze w calosci do wyleczenia, spokojnie nie denerwuj sie. bedzie dobrze.
karolina widze ze mamy podobny problem. A do tej pory jak miala 5 posilkow to ile na jeden zjadala??