reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Asiek ale ci dobrze że latasz po galeriach. Mnie sie mojego udało namówić podczas wizyty we Wrocławiu na zakupy na świebodzkim a tak to kręci nosem na zakupy. Gratulacje dla już 2miesięcznej Lenki.

Saraa wracaj do nas szybko! Bezpiecznej podróży do Polski.

Tosia eee tam! Napewno jesteś zbyt krytyczna dla swojego śpiewu. Poza tym najlepszym utulaczkiem jest głos mamusi.

czy wasze dzieci też dzisiaj takie marudne??? no moja julka przechodzi dzisiaj samą siebie:crazy: :crazy:nic jej nie pasuje przespała sie zaledwie pół godziny i dalej marudzi:tak:
albo pogoda tak na nią działa albo moja krystynkę łapie choróbsko tfu tfu:baffled:
a do tego maz mnie tak wku...ł ze szkoda gadać pisze do niego ze mała tak grymasi,a on do mnie z pretensja ze ja ją napewno zaraziłm,nosz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zamiast sie zająć dzieckiem w wekend zebym mogła sie wychorować to on jeszcze taki tekst,czy ci faceci sa popie,,,,,i? czy z mojego tylko takie dziwadło:angry:

Hej

U nas nocka ok. Pobudka o 2, potem o 6.30, wiec nie narzekam. I jak zjadł o tej 6.30 to spalismy do 9. A od 11 znowu spi u babci.

Sara tylko szybko zorganizuj sobie necik, zeby Cie za długo nie było.

Beniaminka ale sie usmiałam z Twojego meza:-D:-D:-D

Mycha fajnie ze zajrzałas

Karolina ja juz dawno doszłam do wniosku, ze powinno sie sprzatac po weekendzie, a nie przed;-). Ale i tak dalej sprzatam i przed, i po. Eh te przyzwyczajenia:crazy:

Asiek to zaszalałas z zakupami, zazdroszcze. My wybralismy sie w zeszła niedziele, ale z małym. Ale mu sie nie spodobało, chyba tez hałas mu przeszkadzał, i trzeba było wracac.

I ja tez nie znam kołysanek. A jak nawet cos zaczynam spiewac to tylko poczatki, bo dalej nie pamietam:baffled:.

Ale jestem wkurzona, bo z przodu w aucie nie da sie wyłaczyc poduszki:wściekła/y:. Jeszcze maz musi podjechac do serwisu, moze cos wymyslą, ale watpie. A tak to nie moge za bardzo sama jezdzic z małym, bo z tyłu to tak nie bardzo, tym bardziej ze nasz fotelik tylko tyłem do kierunku jazdy mozemy zapinac. Wiec bym nie widziała go wcale, bez sensu. Dziewczyny jak wozicie z tyłu swoje dzidzie, przodem czy tyłem do kierunku. jazdy.

ahaaaaaaa :-D a ja sie pół godziny męczyłam:-D

Karolina mój tez dziś świruje, nic mu nie odpowiada, nawet bawic sie z mamusią nie chce, teraz śpi, chyba się na mnie obraził bo go nosic nie chciałam:-D

Kasik my tyłem do kieruku jazdy bo ja nie umiem inaczej go przypiac, tzn. tak zeby był przodem, moja siotra zapinała tez przodem ale nie pamięta jak:baffled:

Karolina Antek wczoraj swirował, dzisiaj na razie spi, tzn, chyba spi, bo u babci i z godzinke nie zagladałam. Odnosnie meza to my codziennie mamy jakies spiecia. Czasami sie wymadrza jak by wszystkie rozumy pozjadał, ale jak mały dłuzej marudzi, to juz mnie woła.

a moja ma dzis dzien spiocha budzi sie tylko na cycka i znów zasypia hmmm a ja na 16 ma zebranie w przedszkolu i juz sie zastanawiam jak tesciowa sobie poradzi...

Kasik moja znajoma miała forda mondeo i nie wiem czemu ale w serwisie tez nie mogli jej wyłączyć poduszki :/ na poczatku sobie nie wyobrazała jazdy z małą z tyłu ale nie miała innego wyjścia a dzieci generalnie sa grzeczne w aucie wiec mysle ze i Ty dasz rade :) i pamiętaj że z tyłu zawsze malutki bedzie bezpieczniejszy niz z przodu...

reklama
Anitas gratuluje wagi suuuper ale Ci zazdroszcze :(( a ja mam nadal swoje magiczne 6 kilo do przodu :(((

Karolina no cóż tacy faceci ale nie przejmuj sie do wieczora i tak juz nie bedzieice o tym pamiętać :))

Do góry