Witam wszystkich,
U nas nocka do bani, od 2 zaczal mala meczyc brzuszek, o 3 byla kupa ze az furczalo, a potem biedna niemogla usnac az do 5 i o 6 znow sie zbudzila... Pogoda dzis beznadziejna i siedzimy w domku. Po poludniu jedziemy na kontrole bioderek. Mam nadzieje ze juz bedzie lepiej i ze to pieluchowanie cos dalo. Wiec trzymajcie kciuki.
gosiunia slicznie ubralas corcie na chrzciny.
My tez chrzcimy w grudniu na swieta i prawdopodobnie zalozymy kombinezonik i juz. Malej ma byc cieplo. Ewentualnie znalazlam na allegro cos takiego:
ŚLICZNY ŚPIWOREK -kokon - CHRZEST - HIT (1313552584) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nie wiem czy to nie za zimne bedzie. Jak myslicie???
Co do jedzenia ja tez zaczne dawac inne posilki malej dopiero jak skonczy 4 miesiace.
Aczkolwiek ja dostawalam zupki juz od 3 miesiaca i nic mi nie jest.
beniaminka super ze mala daje juz pospac troszke
paulka nie przejmuj sie tym ortopeda gburem, nienawidze takiego podejscia lekarzy... mnie pediatra na wizycie patronazowejpotraktowala w podobny sposob i potem juz tylko do meza mowila... sa ludzie i ludziska...
gaja wszpolczuje, jestes dzielna mamusia , ja juz bym sie pewnie poddala i siedziala ryczala i w depresje wpadla... juz nie raz siedzialam i plakalam razem z mala... mam nadzieje ze jednakniedlugo bedzie lepieji trzymam za to kciuki
asiek Maja robi wodniste kupki jeden dwa razy dziennie. Mimo ze wczescniej juz robila takie bardziej geste a od dwoch tyg znowu rzadkie. Pytalam o to pediatry i powiedziala ze jest ok. i czasami tez pojawiaja sie pasemka sluzu. A mala jak robi kupki tylko sie mocno napina i ma wyraz twarzy jakby skale chciala przesunac. A potem tylko slychac jak strzela w pampersie.
kinia napisz prosze cos wiecej o tym naczyniaku, bo moja Maja juz jeden ma i sie jej sporo powiekszyl i ostatnio zauwazylismy ze sie drugi pojawia
Ale nam pediatra powiedzialaz ze dopiero jak mala skonczy rok to cos bedzie mozna z tym robic.
lilu ogromnego to znaczy?? u mojej corci tez wczesniejszy ma teraz ok. 1cmx0,5cm a ten drugi dopiero zaczal rosnac
Milego dnia wszystkim zycze