dzien dobry :-)
U nas nocka tradycyjnie, 2 pobudki w nocy, teraz pojadla o 9 i zasnela dalej, ale trudno zeby nie...jak zasnela po polnocy, a ja padlam po raz pierwszy przed TV ok 23, na miejscu gdzie zwykle moj P przysypia przed Tv, no to mi sie udalo
Zaczelam od przedwczoraj masowac malej brzuszek kilka razy dziennie wg schematu
Masaż na kolkę
i musze wam powiedziec, ze dziala, bo Julka strasznie cierpiala przy oddawaniu gazow, sondy wciaz nie mamy , moze sie uda bez niej, ale zobaczymy.
witam z rana
Karolina ja sie napije chetnie
u nas dni sa urozmaicone bo czasem rano spokojnie a czasem nerwowo tak jak dzis spać nie może babel i na rekach tylko zasypia i koniecznie za cycka musi trzymac
faceci sa beznadziejni chociaz sa wyjatki tak jak maz
SARY np
goshek dobrze napisałaś my musimy na wszystko miec czas zajmowanie sie malenstwem,sprzatanie ,pranie ,gotowanie itp.a oni wielce zmeczeni zyciem bo do pracy chodza;/
mam pytanie czy wasze pociechy jak puszczaja baczki placza czasem??
i 2ga rzecz jak karmicie mieszanie cycus i butla dzidzie robia normalne kupki??bo za wasza rada bedzie dostawal kilka razy cycola a reszte butla .. i jakie wit. dawac wtedy sama K czy d+k??
Podajesz tylko Vit D, witaminy K nie podajesz, jesli chociaz jeden posilek jest z mleka mod.
Moja tez ma bolesne prykanie
Asiek, super ze wyprawa sie udala, pogoda dopisala i wasze humory
A ze wlascciele pensjonatu maja wysoko zadarte nosy...ich strata, wiecj nie pojedziecie , a i ja na pewno nie skorzystam, bo atmosfera jest rownie wazna jak warunki, niech sie wypchaja
Dzisiaj ide do pracy, do kadr zalatwic papierki potzrebne do wyrobienia karty elektronicznej zdrowotnej, bo na Śląsku jest obowiazkowa, takze troche latanie bedzie bo pozniej z tymi papierkami musze isc do NFZ, a tam kolejki masakra, chyba zabiore mala, albo P przyjedzie i znia posiedzi. czekam na ustalenia z P, co robimy.
Mleka nie odciagam bo mam jeszcze pol zamrazalnika mojego mleka, a trzeba je zuzyc bo moze lezec tylko do 20 grudnia i trzeba bedzie wyrzucic. wiec niech sie zuzywa
Zycze Wam milego dnia Mamusie