tosia1
zakochana mama
jak czytam o smoczku, to ja jednak nie bedę dawać.. już wolę jak ma z cycka smoka a w nocy śpi słodko.. :-)Hej:-)
u nas nocka ok jedno karmienie po 4 rano ale wstawałam do łóżeczka chyba z 50 razy zeby podać małej smoczka,kurcze co wypluła to zaczynała płakać bo go szukała no i mamuśka musiała wstawać non-stop chyba beniaminko skorzystam z twojego pomysłu i zaciągne małej gumki za uszy co by przytrzymaywały smoka męczące takie wstawanie straszniemacie dziewczyny jakieś sprawdzone sposoby lub kremy na podkrązone oczy,przecież ja wyglądam jak chodzący trup z siniakami pod oczami,patrzeć na siebie nie mogę
poieszające jest dla mnie to ze niby pozostało mi do zrzucenia 8 kg a w swoje spodnie z przed ciaży zaczyanam wchodzic,są one bardzo opiete no i guzika nie zapnę ale dobre chociaż i to.
widze ze mamuśki cierpią z powodu szczepienia no i dla tego u nas poszedł mąż bo ja sie do tego nie nadaje,mimo tego ze niebyło mnie przy niej w gabinecie to i tak płakałam na korytarzu a ludzie patrzyli na mnie jak na wariatke no ale nic na to nie poradze ze takie ze mnie miękkie jajo
kuźwa a ja jestem piernicznięta i już ryczę a idę dopiero koło 17-tej... zaparzyłam sobie melisę.. ch... da... jak patrzę na nią taka spokojną teraz to mi serce sciska... oj głupia matka, głupia