Ja napiszę za Sarą...najważniejsze zdrowie naszych dzieci, jak się juz pojawią na świecie nie ma nic ważniejszego.
Kerna, jesteś dzielna i bądź dalej dzielna, jakkolwiek to brzmi.My mozemy wesprzec Cię słowem, modlitwą, myślami ciepłymi a Ty Kochana siłaczko dokonujesz rzeczy niewyobrażalnych, moge się tylko domyślać jak cierpisz ćwiczc malutką, jak serce się kroi...ja czytając jak to opisujesz wzruszam się i zasmucam. Jestem jakoś dziwnie przekonana, że dacie radę a wszystko dobrze sie skonczy chocby ta rączka miala sprawnosci nie 100% ale 99%.
Kerna i super ze kupilas fajny staniczek
Alcia- cieszę się, że na USG w sumie dobre wiesci. Filipek wciaz sie rozwija, moze wszystko ładnie się wyrownać, zobaczysz :-)
A swoja droga zobaczcie dziewczyny, jak przez tą technike, nowoczesne metody diagnostyki w kazdym niemal czlowieczku cos znajda niedoskonałego, a nasze pokolenie, i naszych rodziców? Wiele rzeczy wychodzi kiedys tam,albo sie umiera nie wiedzac np o odwroceniu narzadow -serce po prawej i waatroba po lewej itp, i innych schorzeniach. Teraz kazdemu łatkę przypną.
no to ja tez dołączam się do Dziewczyn spacerujących na sportowo a czasem w czym popadnie :-) ostatnio z rozpędu wyszłam w skarpetkach i japonkach
co ja poradze, że tak lubię po domu chodzić :-) a jak to wygląda to mam w powazaniu!
wrócilismy od lekarza.. moim zdaniem lekarza przez duże "L"... Gość jest ordynatorem u nas w szpitalu i jestem strasznie zadowolona... warto było wydać kasę.. Niunia jak normalnie u lekarzy koncertuje u niego była spokojna choć robił z nią różne rzeczy.. sprawdził wszystko i jesteśmy super zdrowe, tylko te kolki... mamy nowe leki.. na prosbe Beniaminki, podaje co mamy...tzn espumisan nadal, debridat, biogaia (to probiotyk) i co najważniejsze.. mówi, ze ta wysypka to nie mogla byc skaza, bo za wczesnie w trzecim tygodniu... no ja to mówiłam...
Dziewczynki, dziękuje za wsparcie i cenne rady.. dziękuję po prostu, ze jesteście
Olga, dziękuję kochana...spróbuje tych dla mamy specyfików :-)))
cmoki smoki
Tosiu, dziekuje!!! :-) No to miło czytac- mamy u Julki identyczny zestaw specyfikow na kolki.Tyle ze u nas zamiast espumisanu-niemiecki sab simplex, ale i debridat i biogaia -to samo. I powiem Ci ze widzimy znaczna poprawe, owszem sa gorsze dni, sa wzdecia,ale nie te lamenty i sinienie z bolu jakie bylo, i wiecej spi, spokojniej. Fajnie, ze jestescie zadowoleni z wizyty :-)
Hej! My też po szczepieniu. Oj! Było troche płaczu, było... Ale jak tylko ją do samochodu włożyłam to od razu się uspokoila
I teraz odsypia
Przez ostatnie 2 tygodnie przybrała na wadze 400 gram i waży 4900.
Życze miłego wieczorku. Buziaki!
ładnie przybrała
a samochód najlepszy na dzieciece smuteczki
Julka zasypia , bez smoczka
malo dzisiaj spala w dzien to padla zmeczona, bez kapania , jedynie mycie dzisiaj , bo woda zimna leci i brak centralnego ogrzewania, awaraia, ale jutro juz ma byc Ok, ale widze Julce spasowalo bez kapania, i po mleczku mamy ktora dzisiaj zjadla 2 talerze leczo z kielbaska, parowkami, papryka i cebula...
ale przyznam troche sie balam jak jadlam, nie ma widac czego :-)
Olgadom, Taka_ja miło , że zaglądnełyście, odzywajcie się ! :-)
Dobranoc :-***