reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Witam dziewczynki ,podczytuje was ale jakoś ostatnio nie mam weny i chęci do pisania mam lenia jak nie wiem co.

Byłam w czoraj na wizycie u chirurga i niestety zastrzyki mam brać ,tylko że mniejszą dawke nie 80 ale 40.POwiedzieli mi że teraz w ciąży zakrzepica może powrócić tym bardziej że zrobił mi się żylak na lewej nodze ,noi będe się kuła w brzuch do końca ciązy ,A i mam skierowanie na doppler żył ale jak zapisałam się to mam badanie dopiero na 17 maja ,mmhh może dostane się gdzieś prywatnie .Zobaczymy.

Noi zacząl sie 8 tydzień .

witam wrześniówki, ja jakos dziś tak sie średnio czuje, dzionek rozpoczełam od przytulania kibelka ( a myslałam że już mi to nie grozi). ale nie jest chyba najgorzej bo do rybnego z chęcią poleciałam :tak: nadal jestem na L4 choc już zdrowsiejsza, miłego śnieżnego dnia

Czesc dziewcz€ta, wracam po prawie trzytygodniowej nieobecnosci, wrocilam do Krakowa zalatwic pilne sprawy i bylam oczywiscie u mojego gina! Potwierdzil ciaze i na dodatek jest to ciaza blizniacza wiec umieram ze szczescia podwojnie :D gratuluje rowniez nowym przyszlym mamusiom:)

Hej
Ja wczoraj tez odbębniam wizytę.
Znowóż miałam usg- dziewczynyyyy zakochałam się.
Dzidzia jest śliczna. widać było rączki, nóżki, serduszko.
Skakała, kiwała główka, machała rączką, bawiła się pępowiną, wkładała rączkę do buzi. Booooooosko. A ja się dziwiłam że mnie tak brzuchol boli jak ona tak skacze:-D
Nie wiem ile ma cm bo małż zaiwanił zdjęcie, żeby mamusi pokazać:-p
Z gorszych wieści to dostałam silne antybiotyki- niestety bez nich moja dzidzia jest w niebezpieczeństwie. Mam nadzieje, że poskutkują szybko i wygonimy cholerstwo.
Lece na raze bo mlody nie w sosie

reklama
Czesc dziewcz€ta, wracam po prawie trzytygodniowej nieobecnosci, wrocilam do Krakowa zalatwic pilne sprawy i bylam oczywiscie u mojego gina! Potwierdzil ciaze i na dodatek jest to ciaza blizniacza wiec umieram ze szczescia podwojnie :D gratuluje rowniez nowym przyszlym mamusiom:)
Super gratuluję podwójnego szczęścia

Witam dziewczynki ,podczytuje was ale jakoś ostatnio nie mam weny i chęci do pisania mam lenia jak nie wiem co.

Byłam w czoraj na wizycie u chirurga i niestety zastrzyki mam brać ,tylko że mniejszą dawke nie 80 ale 40.POwiedzieli mi że teraz w ciąży zakrzepica może powrócić tym bardziej że zrobił mi się żylak na lewej nodze ,noi będe się kuła w brzuch do końca ciązy ,A i mam skierowanie na doppler żył ale jak zapisałam się to mam badanie dopiero na 17 maja ,mmhh może dostane się gdzieś prywatnie .Zobaczymy.

Noi zacząl sie 8 tydzień .

To coś czuję, że jak moja szwagierka będziesz miała brzuch jak arbuz od tych zastrzyków w brzuszek.Moja szwagierka tak samo do porodu zastrzyki w brzuch na żylaki...

Witam
Jestem po kolejnej wizycie
dzidzia ma 4,5 cm
dostalam skierowanie na badania prenatalne
Super maleństwo rośnie jak na drożdżach

Do góry