reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
witam dzisiaj :D Ja jeszcze nie jadlam paczkow a wstalam rano z nastawieniem ze sobie pojem a jakos chyba fasolka nie ma ochoty bo mnie do nich nie ciagnie :) za to na jogurtach jestem i suchej bulce ;/ a tam paczki stoja i tylko jak o nich mysle jest fajnie poki ich nie zobacze ;/ Ale najedzcie sie za mnie :)

Witam! ja pochłonęłam dzisiaj 3 pączki :szok: dla mnie to dużo bo w ogóle nie przepadam za słodyczami, ale najwidoczniej moje maleństwo je uwielbia :-D

Jestem już po wizycie u dentysty, przeżyłam :-pale wiertełko od którego cały mózg się trzęsie wcale nie było fajne :confused2:

Jestem już po wizycie u dentysty, przeżyłam :-pale wiertełko od którego cały mózg się trzęsie wcale nie było fajne :confused2:
Apropos dentysty.. w grudniu mialam ostatnia wizyte u stomatologa.. moglam przypuszczac, ze jestem w ciazy i w razie czego powiedzialam, ze nie chce rentgena i znieczulenia.. Oczywiscie lekarz od razu zapytal, czy jestem w ciazy.. a potem w trakcie leczenia powiedzial, ze mam w jamie ustnej mega ilosci sliny i ze chyba cos sie dzieje w moim organizmie, bo nie mogl "saczkiem" opanowac sytuacji.. okreslil to nawet tak, ze musze miec wysoki poziom extrogenów :-) hehe.. :happy: to byla zdaje sie taka pierwsza zapowiedz dobrych wiesci :happy:

Ja jestem przed wizyta u dentysty, ale odkładam ją na czas gdy mdłości miną, bo nie wyrobie z ciałem obcym typu waciki wsiąkające ślinę w buzi :baffled:
Najadłam się właśnie pierogów z kapusta i grzybami :-p
Mam nadzieję, że rewolucji żadnej nie będzie z tego powodu...:happy:

A ja dzisiaj ledwo co wcisnelam w siebie paczka .Gdybym nie byla w ciazy to napewno wchlonelabym 3 a moze nawet 4 a teraz niestety nie mam wcale ochoty na slodkosci ....

ja jestem po 3 paczkach i średnio sobie tym dogodziłam:eek: muliło mnie potem dopóki nie wyszłam na spacer....ahhh najadłabym się chrustów....

Dziewczynki jestescie kochane:zawstydzona/y:
|Dziekuje Wam bardzo...
Niestety jutro ide do szpitala cn badania...
Bejbik nie urosl od ostatniego razu:-(
Mam zdjecie, takie samo jak ostatnio i tam jest nawet ze jest 5 tydzien i pare dni...
Lekarz powiedzial cze ide na jakis tydzien...
Jutro przed 9 rano mam sie zglosic
Trzymam kciuki, wytrwałości, spokojnie musi być dobrze!!!!
saly post rewelacja:tak: popieram dziewczyny zacznij pisać bloga, będę stałą czytelniczką:tak:

reklama
Witam mamusie!
Dzisaj z tymi paczkami u mnie nie bylo za dobrze wcisnelam jednego gdzies o 12 to do teraz mi sie odbija...i jakas senna jestem dzisaj calyyy dzien!
nawet nie mam sily przy kompie siedziec....poczytam tylko co u was i ide mlodszej kolacyjke robic!MILEGO WIECZORKU!!

Do góry