reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Malapralinka trzymam kciuki, oby wszystko było dobrze :tak:
Saly twoje posty mnie rozbrajają, ty powinnaś pisarką zostać, a może jesteś? :-p fajnie się Ciebie czyta :laugh2:powinnaś jakiegoś bloga prowadzić ;-)

Małapralinka, trzymam kciuki, trzeba wierzyć, że jest dobrze:tak::tak::tak:
U nas na szczęście raczej pozytywne reakcje na dziecko, ewentualnie się dziwią, że własnego mieszkania nie mamy,a tak się spieszymy. Mieszkanie ma być do końca sierpnia, więc troszkę się mylą;-)a poza tym mamy znajomych mają 6 dzieci i ciągle na wynajmie, stwierdzili, że jak im dzieci wyfruną to kupią małe mieszkanko, a teraz to by wielką chatę potrzebowali i tak wynajmuja dom, on jest wziętym architektem i luz, ale nie zawsze mieli ta wesoło z kasą, ale zawsze mieli serce otwarte na kolejną kruszynę i przyjmowali z wielką radością i fajnie bardzo się patrzy na tą rodzinkę, a ich rodzice też dziecka powyżej 3 nie tolerują- porażka, żę inni chcą pisać wciąż scenariusze życia ludziom, a to każðęgo indywidualna sprawa, jeśli świadomie decyduje się na jakąś liczbę dzieci;-)
ja na dwójce też nie zamierzam skończyć, ale troszkę dłuższą przerwę zrobić- coś koło 3 lat...ale zobaczymy, jak to się ułoży. Mykam spać do mojego ząbkującego stwora, żobaczymy jaka nocka nas czeka...

Saly twoje posty mnie rozbrajają, ty powinnaś pisarką zostać, a może jesteś? :-p fajnie się Ciebie czyta :laugh2:powinnaś jakiegoś bloga prowadzić ;-)

haha zgadzam się z przedmówczynią :-) witam się wieczorową porą. Widzę że już chyba wszystkie śpicie smacznie ;-) ... więc byłam dziś u gina :-)bardzo sympatyczna, rozgadana i zabawna babeczka. Nie badała mnie bo stwierdziła że nie będzie bez sensu męczyć fasolki i dała skierowanie na badania i USG które udało mi się zrobić jeszcze dzisiaj i wiecie co?????????? Nadal do mnie nie dociera że żyje we mnie mały człowieczek!!!!!!! lekarz który robił USG stwierdził że ciąża trwa już jakies 9 tygodni od zapłodnienia, moje dziecko rozwija się prawidłowo. Widziałam maleństwo na ekranie. Dwie rączki, dwie nóżki i bijące serduszko!!! coś niesamowitego!!!!!!! Następna wizyta za tydzień u pani gin a następne USG za 3 tygodnie :) termin porodu: 15 września :-D:-D:-D:-D (Kerna jak można proszę o dopisanie mnie do listy)

Pozdrawiam wszystkie "stare" i nowoprzybyłe mamusie i życzę Wam wszystkim spokojnej nocki kochane ;-);-);-);-);-);-);-);-);-)

saly dziewczyno dziekuję Ci:tak:, gdyz swoja wspaniałą pisemną wypowiedzią wprawiłas mnie w nastrój relaksu i totalnego w końcu przyjecia do łepetyny mojej ,ze jestem w ciąży! yhmmmm.... no żebys mnie dobrze zrozumiała , po prostu świetnie ujęłaś również mój obecny stan psychiczny - ciażowy.Myśle w tym momencie dokładnie tak samo jak Ty;-);-);-)Różnimy sie jedynie tym, że ja jeszcze w dzien do robo chodze,a mala od rana w przedszkolu. No i rodzinka , zarówno moja jak i małża dosc milo przyjela wiadomosc o ciazy, bez zbednych komentarzy. Pozdrawiam Cie kochana:-)
malapralinka zmartwiłam sie Toba i Twoim maluszkiem, badzmy jednak dobrej mysli, paciorek zmówię:blink: za zdrowko i Wasze powodzenie. trzymaj sie!

dorotka...zęby to jest jakaś masakra dla mnie....ale lepiej coś chociaż???
dla mnie tez:wściekła/y::tak:

wole rodzic:szok:

Malapralinko trzymam za Ciebie kciuki, jeszcze moze byc wszystko dobrze !!! Zycze Ci tego z calego serca !!!

Pralinka trzymam kciuki za Ciebie i maluszka:tak:

zgadzam sie:tak:

dzien dobry
zab troszke mniej boli,ale boli,a noc to byl koszmar:wściekła/y:

wiosny tez juz chce,pada od rana a juz mam z 10cm na samochodzie:wściekła/y:

Witam o poranku juz po pierwszym paczku.
Malapralinka - musi byc dobrze, a ty musisz sie dobrze nastawic.- Jestesmy z Toba.
Saly kobieto ty pisz blogi , a wszystkie konkursy na bloga sa twoje.
Dorotka to dentystow tez zabki bola?

reklama
JA tylko się melduje bo szykuje się na kontrole do chirurga ,ciekawe czy będe musiała brać jeszcze te zastrzyki z clexanu ...ech zobaczymy

noi dziś zaczyna się u mnie 8 tydzień jak ten czas leci...

Do góry