hej Kochane
dzien taliba

)))))
u nas rano usg nerek i teraz jestem zmartwiona...pani doktor nie byla zbyt kontaktowa ( w pzreciwienstwie do pilelegniarki, ktora rozplywala sie w zachwytach nad moim synkiem), ale sprawdzala bardzo dlugo ( maly obsikal siebie i cale lozko)i stwierdzila, ze sa jakies zmiany, ale nie ma czym sie martwic!i kazala umowic sie do pediatry w szpitalu..wizyta dopiero na 3 list. wiec do tej pory bede sie martwic!!!!!!!!!
potem fizjoterapia stopek - ale tutaj duzo lepiej, nic strasznego, pani pokazala jak wyginac stopki i za miesiac do kontroli..co do odkrecania glowki w jedna strone, u 2- tyg. dziecka to zadne zmartwienie, ale probowac go odwracac!no i klasc kilka razy dziennie na brzuszku!!!!!caly wyklad mi zrobila jakie to wazne!wiec bedziemy klasc!
w ogole to wszedzie chwala jakie moje dziecko jest sliczne i spokojne!choc na usg ryczal wg. mnie okropnie, ale pielegniarka stwierdzila, ze to nic w porownaniu z innymi dziecmi!ale za to teraz jest jakis rozdrazniony..pewnie zmeczony takim dniem z przezyciami

czy wasze dzieci tez tak warcza

ja mam ciagle wrazenie, ze on ma zatkany nos badz gardlo, ale nic nie widac!!!!czasami pojedyncze "kozy" w nosie..oczywiscie lekarka wczoraj powiedziala, ze to normalne, bo wciaz sie oczyszcza?ale ja jak slucham jego oddechu , to mam wrazenie, ze sie meczy....i do tego caly czas podrapana buzia

a rekawiczek nie lubi...
Asiek - a probowalas robic sobie inhalacje?mi zawsze z wick vaporub pomagaly
Beniaminko - musisz znalezc jakiegos pomocnego, najlepiej emerytowanego sasiada do pomocy z tym wozkiem
Gusia - moj raz tez tak chlusnal..i tez sie wystraszylam, ale sie nie powtorzylo...on nawet odbija i ulewa nie za czesto...
mb_1 - z ta ciepla woda sie zgadzam....jak robie sobie kapiel, to jak kleopatra

zreszta pod prysznicem tez ciurem leci...
ja narzekam, ze chodze cala mokra, ale mysle, ze dlatego mnie piersi nie bola..nadmiar sam splywa..pompe kupilam, ale jeszcze nie uzylam, na ciezkie piersi malemu pomogly nakladki, chce zeby mi sie ta laktacja sama wyregulowala...a i guzki rozmasowuje pod prysznicem, poki co dziala
juz sie pirania odzywa

uciekam
papa