Witajcie
czytam was co 2 dni, ale pisać nie mam kiedy, mała ciągle na cycu w dzień a zasypia tylko u mnie na brzuchu lub na brzuszku w swoim łóżeczku na 2 godzinki i na 2 godzinki na spacerze, w przerwach między cycoleniem ogarniam dom, robię buraczki na zimę, czy sobie śniadanko np o 13
Akurat mała śpi u mnie na brzuszku...
Wczoraj padało ze spaceru nici mała kolkę miała nic nie pasowało cyc kołysanie przeze mnie czy babcię i wyje choć ma Delicol na kolki.Przy kąpieli wyła jak szalona potem wydoiła oba cycki do flaczków i jeszcze butlę herbatki koperkowej po czym zasnęła puszczała bączki kupę dużą zrobiła wiec przewijanko i zasnęła o 20,30 do 24,30 potem 30 minut jedzenia i zasnęła do 3,30 znów pół godziny jedzenia i potem sen i spanie do 7.Gdyby nie męczyły ją kolki to spałaby całkiem ładnie.
Do tego ma zapchany nochalek i źle jej się je wiec dziś kupimy Sterimar.
Pogoda ładna wiec pospacerujemy troszkę.
A moja cwaniara nie chce smoka ani butelki tommee tippee woli smoka babyono i zwykłą butelkę bo ma większą dziurkę niż t.t. i szybciej małej leci do buźki jedzonko.Wygodnicka nie ma co, przyzwyczaiła się, bo czasem i z cycka mleko samo do niej strzela ciurkiem a ona tylko połyka...
GUSIA-LEPSZE WYNAJĘTE NIŻ Z TEŚCIOWĄ TO POMIESZKIWANIE...
TOŚKA KERNA, ALE MACIE FAJNO ŻE NA KAWKI MOŻECIE SIĘ SPOTKAĆ
Mi tam samej z małą dobrze, chodź czasem jak daje jazzu bez powodu 5 godzinę pod rząd mam ochotę wiać gdzie pieprz rośnie...
T. od środy 6 dni pod rząd w pracy wychodzi o 5 wraca o 24,30 bo zastępuje kogoś w swój wolny piątek i sobotę a już miał plany zaprosił swoją mamę i musiał odwołać, bo zastępstwo mu wcisnęli, jest świeżo po urlopie wiec się nada...
Kurczaki odłożyłam kozę do łóżeczka aby zjeść śniadanie a ona już stęka nosz...
Swoja drogą to moje dziecię takie bączki wali jak bym jadła grochówę non stop a ja jadę na chlebie z serkiem topionym lub wędlinką, rosole, krupniku czy ryżu z musem jabłkowym a piję sok jabłko marchewka lub wodę czy inkę czarną więc ja nie wiem po czym ona tak pierdzioszka...
Nic lecę wziąć opka małą śniadanko poczeka jak wczoraj do 13