reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Beniaminko ciesze się razem z Tobą! Superaśne wieści!
b020.gif

Dagna obyś miała baaaardzo szybki poród!
Kasik ja łaże tak długo jak sie da. Raz to jest 30minut a raz 2 godziny.
Gaja ty to masz energie. Podziwiam multi mamusie. Ja ledwo ogarniam wszystko przy jednym.

reklama
hello
czy ktoś mnie jeszcze pamięta...? melduję powrót , na razie z Lenką przy cycu i pewnie rzadko ale jestem, mieliśmy parę przygód po drodze, niestety był też szpital,ale jest już ok, jesteśmy szczęśliwe, zakochane w sobie...
Nie wiem co tu się dzieje, czy zotał ktoś w dwupaku?

Dzięki dziewczyny za kciuki... jak zwykle pomogły :-) okazało się że pupa wcale nie jest czerwona tylko różowa-taka jak ma być a te krostki na siusiaku co mnie martwiły to gruczoły które poprostu są i nie oznaczają żadnej choroby... okazało się tylko że mój syn ma matkę histeryczkę :-)

Widzę że nie tylko u nas słychać dobre nowiny- cieszę się razem z Wami a szczególnie z Tobą Beniaminko, mam nadzieję że w przyszłości omniną Cie takie przygody :-)

co do chrzcin ja planuję dosyć późno bo 26.12 ale to ze względu głównie na chrzestnych którzy mają do przejechania ponad 200km no i ze względu na moje lenistwo bo będzie 1 robota a 2 święta :-)

hello
czy ktoś mnie jeszcze pamięta...? melduję powrót , na razie z Lenką przy cycu i pewnie rzadko ale jestem, mieliśmy parę przygód po drodze, niestety był też szpital,ale jest już ok, jesteśmy szczęśliwe, zakochane w sobie...
Nie wiem co tu się dzieje, czy zotał ktoś w dwupaku?
Witajcie! Pisz i opowiadaj o Lence. Co sie działo że Was tak długo nie było?

Justyna nie jesteś mama histeryczka tylko mama martwiąca sie o swój ukochany skarbek.

Aha. ja wychodzę z maluchami na tyle na ile mi pozwoli czas między karmieniami. Staram się żeby być na świeżym powietrzu jak najdłuzej. Czasem jest to 3h a czasem tylko 30min. A ubieram małą o jedną warstwe wiecej nizja mam:tak:
Ja też tak robiłam.

Witajcie, jak dobrze jest wiedziec,że nie jestem sama ze swoimi odczuciami i emocjami, bo mam je zupełnie podobne lub wręcz takie same jak większość z Was Mamusie co do miłosci do dziecka,opieki nad nim, a nawet co do wizyt gosci i osoby teściów - scisle mówiac... teściowej...
Podsumowanie w pigułce:tak:

ja po samotnym weekendzie z malym i nią jestem wypompowana, wiec dzis mam lenia gary stoja a niech stoja prasowanie czeka a niech czeka
I dobrze - czasami tak trzeba;-)

BENIAMINKO! SUUUUPEEEERRRR!!!!!!!!! Cieszę się bardzo! Niech te szczególne chwile na zawsze pozostaną w Twym sercu! To będzie magiczne popołudnie!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

MONIA.GRYC! Witaj po przerwie. Napisz w wolnej chwili co u Was!

JUSTYNA! Lepiej zawsze sprawdzić niż coś zaniedbać!:tak:

Ciekawe, jak DAGNA...

Ostatnia edycja:
Co do chrzcin to i ja planuję w 1 dzień świąt bo to ekonomiczniej i wogóle... :)
Witaj monia zdrówka dla maluszka i zaglądaj częściej...

Moj maly znowu zjadl i spi..dzisiaj tyle zdazylam porobic a teraz sie nudze:)

Beniaminka super wiadomosc kochana:))) Julenka wkoncu bedzie w domku z Wami..az mi sie lza zakrecila bo tak dlugo na to czekaliscie:***

Witaj Monia..juz zastanawialam sie co z Toba.

co do chrzcin tez chcielismy w swieta ale nasz ksiadz nie jest za tym bo uwaza ze swieta to swieta a chrzest mozna innego dnia wiec nie bedziemy odwlekac.

mialam isc na spacer z malym ale wieje paskudnie;/

co do chrzicn my robimy 21listopada
wczoraj bylam w kosciele i zarezerwowalam termin
chcialam na poczatku w boze narodzenie,ale niech swieta bedą swietami

ja tez mialam isc na spacer ale tak wieje ze odpuscilam dzis

Karolina fakt, pobujac to nie pobujamy w x-landerach naszych pociech. Ale moze to i dobrze...:tak:

Beniaminka super wiadomosc, wreszcie bedziesz miała Julcie przy sobie. I tez bym fruwała ze szczescia po usłyszeniu takich wiadomosci

Monia wreszcie sie pojawiłas. Ostatnio jakos wspominałysmy, ze Cie nie ma.

Justyna super, ze z Wiktorkiem wsio dobrze

Zmykam bo Antos zaczyna marudzic:eek::tak:

reklama
witam

benjaminko-super:-)

dzien dobry
moje starsze dziecko od 2 dni przechodzi apogeum histerii
a mnie mozg chyba eksploduje

u mnie tez z nadia rzeznia-ale nie dam sie terroryzmowi:angry:, osiwiejale sie nie dam:happy:

A u nas nocka do najlepszych nie należała bo Maks ja praktycznie na cycach spędził :/

u mnie tez noce wokolo cyca, spie po 3godz:rofl2:bo Gabiszon musi spac na mnei i wacha cyca, ciamkanko i wachanko.jazda jakas:-D

Dzięki dziewczyny za kciuki... jak zwykle pomogły :-) okazało się że pupa wcale nie jest czerwona tylko różowa-taka jak ma być a te krostki na siusiaku co mnie martwiły to gruczoły które poprostu są i nie oznaczają żadnej choroby... okazało się tylko że mój syn ma matkę histeryczkę :-)

)

dobra jestes, rozowa pupa i gruczoly.hehe:-D

Do góry