reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Beniaminko ciesze się razem z Tobą! Superaśne wieści!
b020.gif

Dagna obyś miała baaaardzo szybki poród!
Kasik ja łaże tak długo jak sie da. Raz to jest 30minut a raz 2 godziny.
Gaja ty to masz energie. Podziwiam multi mamusie. Ja ledwo ogarniam wszystko przy jednym.

reklama
hello
czy ktoś mnie jeszcze pamięta...? melduję powrót , na razie z Lenką przy cycu i pewnie rzadko ale jestem, mieliśmy parę przygód po drodze, niestety był też szpital,ale jest już ok, jesteśmy szczęśliwe, zakochane w sobie...
Nie wiem co tu się dzieje, czy zotał ktoś w dwupaku?

Dzięki dziewczyny za kciuki... jak zwykle pomogły :-) okazało się że pupa wcale nie jest czerwona tylko różowa-taka jak ma być a te krostki na siusiaku co mnie martwiły to gruczoły które poprostu są i nie oznaczają żadnej choroby... okazało się tylko że mój syn ma matkę histeryczkę :-)

Widzę że nie tylko u nas słychać dobre nowiny- cieszę się razem z Wami a szczególnie z Tobą Beniaminko, mam nadzieję że w przyszłości omniną Cie takie przygody :-)

co do chrzcin ja planuję dosyć późno bo 26.12 ale to ze względu głównie na chrzestnych którzy mają do przejechania ponad 200km no i ze względu na moje lenistwo bo będzie 1 robota a 2 święta :-)

hello
czy ktoś mnie jeszcze pamięta...? melduję powrót , na razie z Lenką przy cycu i pewnie rzadko ale jestem, mieliśmy parę przygód po drodze, niestety był też szpital,ale jest już ok, jesteśmy szczęśliwe, zakochane w sobie...
Nie wiem co tu się dzieje, czy zotał ktoś w dwupaku?
Witajcie! Pisz i opowiadaj o Lence. Co sie działo że Was tak długo nie było?

Justyna nie jesteś mama histeryczka tylko mama martwiąca sie o swój ukochany skarbek.

Aha. ja wychodzę z maluchami na tyle na ile mi pozwoli czas między karmieniami. Staram się żeby być na świeżym powietrzu jak najdłuzej. Czasem jest to 3h a czasem tylko 30min. A ubieram małą o jedną warstwe wiecej nizja mam:tak:
Ja też tak robiłam.

Witajcie, jak dobrze jest wiedziec,że nie jestem sama ze swoimi odczuciami i emocjami, bo mam je zupełnie podobne lub wręcz takie same jak większość z Was Mamusie co do miłosci do dziecka,opieki nad nim, a nawet co do wizyt gosci i osoby teściów - scisle mówiac... teściowej...
Podsumowanie w pigułce:tak:

ja po samotnym weekendzie z malym i nią jestem wypompowana, wiec dzis mam lenia gary stoja a niech stoja prasowanie czeka a niech czeka
I dobrze - czasami tak trzeba;-)

BENIAMINKO! SUUUUPEEEERRRR!!!!!!!!! Cieszę się bardzo! Niech te szczególne chwile na zawsze pozostaną w Twym sercu! To będzie magiczne popołudnie!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

MONIA.GRYC! Witaj po przerwie. Napisz w wolnej chwili co u Was!

JUSTYNA! Lepiej zawsze sprawdzić niż coś zaniedbać!:tak:

Ciekawe, jak DAGNA...

Ostatnia edycja:
Co do chrzcin to i ja planuję w 1 dzień świąt bo to ekonomiczniej i wogóle... :)
Witaj monia zdrówka dla maluszka i zaglądaj częściej...

Moj maly znowu zjadl i spi..dzisiaj tyle zdazylam porobic a teraz sie nudze:)

Beniaminka super wiadomosc kochana:))) Julenka wkoncu bedzie w domku z Wami..az mi sie lza zakrecila bo tak dlugo na to czekaliscie:***

Witaj Monia..juz zastanawialam sie co z Toba.

co do chrzcin tez chcielismy w swieta ale nasz ksiadz nie jest za tym bo uwaza ze swieta to swieta a chrzest mozna innego dnia wiec nie bedziemy odwlekac.

mialam isc na spacer z malym ale wieje paskudnie;/

co do chrzicn my robimy 21listopada
wczoraj bylam w kosciele i zarezerwowalam termin
chcialam na poczatku w boze narodzenie,ale niech swieta bedą swietami

ja tez mialam isc na spacer ale tak wieje ze odpuscilam dzis

Karolina fakt, pobujac to nie pobujamy w x-landerach naszych pociech. Ale moze to i dobrze...:tak:

Beniaminka super wiadomosc, wreszcie bedziesz miała Julcie przy sobie. I tez bym fruwała ze szczescia po usłyszeniu takich wiadomosci

Monia wreszcie sie pojawiłas. Ostatnio jakos wspominałysmy, ze Cie nie ma.

Justyna super, ze z Wiktorkiem wsio dobrze

Zmykam bo Antos zaczyna marudzic:eek::tak:

reklama
witam

benjaminko-super:-)

dzien dobry
moje starsze dziecko od 2 dni przechodzi apogeum histerii
a mnie mozg chyba eksploduje

u mnie tez z nadia rzeznia-ale nie dam sie terroryzmowi:angry:, osiwiejale sie nie dam:happy:

A u nas nocka do najlepszych nie należała bo Maks ja praktycznie na cycach spędził :/

u mnie tez noce wokolo cyca, spie po 3godz:rofl2:bo Gabiszon musi spac na mnei i wacha cyca, ciamkanko i wachanko.jazda jakas:-D

Dzięki dziewczyny za kciuki... jak zwykle pomogły :-) okazało się że pupa wcale nie jest czerwona tylko różowa-taka jak ma być a te krostki na siusiaku co mnie martwiły to gruczoły które poprostu są i nie oznaczają żadnej choroby... okazało się tylko że mój syn ma matkę histeryczkę :-)

)

dobra jestes, rozowa pupa i gruczoly.hehe:-D

Do góry