Saraa
Fanka BB :)
Ale mnie rozbawilas, az ekran oplulam.Magi- zycze ci..porodu,'na dorotke'of korse
no niesetytak to jzu z potworkami jest krzycza,rzygaja,moja starsza rzygala-ulewala jakw Egzorcyscie-hardcore,widze,ze mlodsza nie chce byc gorsza
one same nie wiedza czemu tak wrzeszcza a ile sie namecza przy tym,czerwone, trzesace,machala lapkami, paszczka otwarta,ze zoladek widacoj sie czlowiek musi
nameczyc od samego urodzenia..przekichane
ja tez mam brodawki jak po wybuchu atomowym, Gabencja oprcz,e szrpie jak pirania to ciagne jak gume do zucia, nie uprzedzi mnie atu sutek wycigniety na 10cm
3mam kciuki za Laurke
noc jak zwykle zarabista byla tj do 2giej przespana od 2-4.30 cyrk na kolkach,nadia wstala, rowalila sie u nas w lozku,Gabiszon strzelal fochy przy cycu....masakrahehe i tak co noc sie obrywa L, ewakuluje sie do innego pokoju, ma wyrypke na sfochowane 3 baby i zostawia bilet na jakies dalekiw, cieple wysepki i juz nie wrocic
milego dnia laski....i suchego bo w 3M leje i wieje...nici zjesiennych spacerkow w sloneczku:-(
Angelus,Kerna, lilu z tymi chlopami to tak jest, nie moge powiedziec moj sie przynajmniej stara pomagac jak jest w domu, ale teraz zostawil mnie sama z dwojka i pojechal sobie do POLSKI:
Podloz sobie 2 ksiazki pod lozeczko tam gdzie jest glowka , bedzie mu sie lepiej spalo. I nie placz kochana , bo malutkiemu sie udziela twoj nastroj, a tobie jego i kolko sie zamyka.Ja na chwilę, ogarnąć się nie mogę po powrocie, mały na dodatek złapał katar i noc mam z głowy- co za dziadostwo z tym katarem ja schizy łapię , ze to cos strasznego i rycze jak widze , że on płacze, dzwoniłam do lekarza , kazał sól zakraplać i główkę wyżej dać , mam jeszcze fridę i mam nadzieję że małemu przejdzie, na dodatek mamy problem z karmieniem , bo mały niezbyt chętnie brodawkę chwyta , za to butlę ciągnie jak szalony, ale staram się nie poddawać i cyca mu przystawiam , żeby załapał .
a pokarmu też za dużo nie mam.