reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

Hejo dziewuszki

Ciezko nadrabiac czytanie, jak sie czasu na nic nie ma... :-)
Ale doczytalam, ze Korba rozpakowana - super :-)

Monia te bole to moim zdaniem takie przepowiadajace sa :-)

Dagna - ja ciegle czytam, ze Ty ciuszki prasujesz.. ale wiesz co? dobrze, jak masz ich duzo bo ja sie troszke zle urzadzilam. Nakupowalam i dostalam sporo takich od 3 miesiecy wzwyz a teraz okazuje sie, ze brakuje czasem tych malusich. Maly czesto w trakcie przebierania sika wprost na ubranie :-D A samo pranie w ta pogode slabo schnie. Musialam w tym tygodniu dokupic troszke tych malych rzeczy bo na serio na starczalo :-)

Dzis bylismy na pierwszym, krotkim spacerku i tak, jak Calineczka pisze ubralam tez malego w takiej kombinacji. Oczywiscie kombinezon za duzy na maxa :-D Ale fajnie bylo...

Przesylam pozdrowionka i lece z cycem do malego :-)

reklama
Alcia a ja na złość upierdliwym z opóźnieniem ich poinformuje, że urodziłam ha ha

Lodówka rozmrożona, poodkurzane, powymywane i co ja teraz będę robiła...?

Pysia ja też nie wiem co mam z sobą zrobić ???
U mnie pada bo inaczej bym poszła na szybki spacer, no chyba że zacznę po schodach chodzić:baffled:

hej kochane
wczoraj tak jak Wam pisałam miała bardzo podły nastrój :( czytałam cały wieczór BB ale brak chęci do odp :(((

BARDZO DZIEKUJE ZA SŁOWA WASPARCIA!!!! duuuzo to daje....

Dagna chyba Ty sie pytałaś keidy mam znów KTG a wiec mam zalecenie ze co 2 dni mam sie wstawiac do szpital czy jutro znów...

oczywiście brak jakiś symptomów porodu :((( ale nie bede Wam przynudzać ....

poczytam troszke co tam u Was....

Asiek, jaka Twoja mała cudna, ślicznie w tej sukience wygląda... :-)

Onionek, ale masz fajnie, że już na spacery możesz wychodzić... Mam nadzieję, że pogoda będzie jakaś znośna do połowy października chociaż, żeby można było na spacer wyjść...

Alcia, Pysia, Akderk - ja przed terminem i mnie też dobijają telefony, smsy i pytania na gg, czy już urodziłam...! Wczoraj powiedziałam mojej mamie, że jak się wkurzę, to wszystko powyłączam, a jak urodzę to dam zdjęcie na naszą-klasę i dopiero wszyscy będą wiedzieć! ;-)

Marja - ja ten ucisk czuję bez względu na to, czy mała śpi czy nie... Wczoraj mi lekarz po badaniu powiedział, że dzidzia się szykuje, więc może stąd ten zwiększony od jakiegoś czasu ból...? Oby to było to :-) A na kiedy masz termin?

Ja z pewnym opóźnieniem melduję się, że już wróciłam do domu w poniedziałek z moją małą Antoniną Marią (czyli Tosią). Brzuch mnie jeszcze boli po cesarce ale z każdym dniem mniej. Maleńka je i śpi więc mam nadzieję, że przybiera na wadze, w poniedziałek mamy wizytę u pediatry to się okaże. Powoli się docieramy w domu wszyscy i przyzwyczajamy się do nowego, chłopcy bardzo dobrze przyjęli narodziny siostry. Teraz na jakiś czas przyjechała moja mama to trochę mi pomoże w takich codziennych obowiązkach, to może na bb będę miała więcej czasu. Ale zaległości pewnie nie nadrobię bo musiałabym czytać od rana do wieczora. Pozdrawiam.

Nie miałam roboty , sama się wynalazła, piekłam mięso w piekarniku , jakimś cudem wykipiało, piekarnik masakra, czarny , przypalony na amen, jak wystygnie będę szorować , w całym mieszkaniu wali spalenizną , nawet włosy mi śmierdzą - a rano je myłam, smarowałam odżywkami i prostownicą pięknie ułożyłam :baffled::crazy:

Ostatnio mam często takie wpadki kuchenne:szok::szok::szok:

reklama
właśnie rozmawiałam z moja mama prze tel i mówie do niej:
*mamcia kiedy ja w koncu urodze, mam myć okna, sex uprawiać z P, czy iśc na grzyby żeby przyśpieszyć
ona na to
* ja słyszałam ze trzeba robic makaron tzn wałkowac ciasto :)))))))))

ale sie usmiałam, to która próbuje????

jeszcze raz dziekuje za miłe słowa jesci chodzi o JUlCIE :))))))))))

Ostatnia edycja:
Do góry