Zjadłam śniadanko, troszke ogarnełąm domek i torbe spakowałam do szpitała, bo mnie ginek nastraszył wczoraj.
Badał mnie na samolocie, i stwierdził, ze juz niedługo, i jeszcze tak mi pogrzebał (z gadki jego domyslam sie ze specjalnie), ze plamie od wizyty. Dzisiaj nawet jakis mały glutek mi poleciał. I we srode rano mam stawic sie do szpitala, o ile dotrwam. Bo stwierdził, ze raczej nie . Taka byłam spanikowana, ze az zapomniałam zapłacic za wizyte, i sie wracałam
Kobitki mam takiego stracha, ze chyba lewatywy mi nie beda musieli robic, bo co chwila do kibelka latam;-)
oj tam zaraz pecha, na pewno wszystko sie uda. I dzidzus bedzie mogł sie rodzic
na pewno reumatyczne
witajcie w domku i na bb
to Ciebie, tak jak i Alcie mama odwiedza. Super. Nie ma jak mama, co nie;-)
Badał mnie na samolocie, i stwierdził, ze juz niedługo, i jeszcze tak mi pogrzebał (z gadki jego domyslam sie ze specjalnie), ze plamie od wizyty. Dzisiaj nawet jakis mały glutek mi poleciał. I we srode rano mam stawic sie do szpitala, o ile dotrwam. Bo stwierdził, ze raczej nie . Taka byłam spanikowana, ze az zapomniałam zapłacic za wizyte, i sie wracałam
Kobitki mam takiego stracha, ze chyba lewatywy mi nie beda musieli robic, bo co chwila do kibelka latam;-)
Ja dzisiaj koło południa idę do mamy zafarbować jej włosy i na jakieś zakupy. Potem do teściowej, potem wynoszenie wszystkiego z pokoju "komputerowego" i czeka mnie chyba rozłąka na chwilę z Internetem. A jutro od rana panele... i remont skończony - nie mogę uwierzyć. Ale jeszcze się nie chwalę, bo może się okazać - znając mojego pecha, że coś się nie uda
oj tam zaraz pecha, na pewno wszystko sie uda. I dzidzus bedzie mogł sie rodzic
Ciao
Cosik mnie dziewczyny pobolewa, zadzwoniłam po męża do pracy,żeby przyjechał, ale nie wiem czy to nie fałszywy alarm, tak co jakiś czas, głównie kręgosłup z takim promieniowaniem na boki brzucha ale nie jest to ból intensywny....tak więc nic nie wiem, pojedziemy na ip na ktg....jak odczuwa się te bóle???może mnie jakieś reumatyczne napadły a ja panikuję....ehhhh
na pewno reumatyczne
Hej dziewczyny!!!
My od wczoraj w domku, już wczoraj mialam pisać , ale mi wcielo mega wielkiego posta i kompa się zawiesił, a później już na cycu ktoś mi się uwiesił
Dziękuję wszystkim za gratulację!!! niestety napisać że jade nie dałam rady, bo zalewałam cały dom Jedno jest pewne skurczy porodowych żadna z was nie przeoczy i nie pomyli z przepowiadającymi, ja też wcześniej myślałam że to to bo bolało jak mi się wydawało bardzo, ale po porodzie stwierdzam że nie bolały te wcześniejsze Ale warto dziewczyny czekać wycierpieć bo póżniej to spojrzenie uśmiech i grymas na twarzy maluszków wynagradzają wszystko!!!
witajcie w domku i na bb
Witam sie i ja. Cała 3 juz w szkole i mam czas dla siebie. Jutro przylatuje moja mama tak wiec nie bede sie musiala martwic co z dziecmi jak zaczne rodzic. U mnie zero przepowiedni pordu, ale ja sie tym nie przejmuje bo nigdy nie mialam skurczy przepowiadajacych, raz tylko zauwazylam jak odszedl mi czop (przy 1 porodzie) tak wiec luz blus jak ruszy to ruszy i bede wiedziala ze to napewno to. Dzis nastruj mam dobry glowa juz nie boli tylko jestem jaks zmeczona nie wiem dlaczego bo spalam od 22 do 7 rano (oczywiscie byly 4 przerwy na sisiu).
Trzymam kciuki za wszystkie ktore maja dzis wizyty.
to Ciebie, tak jak i Alcie mama odwiedza. Super. Nie ma jak mama, co nie;-)