calineczka27
Fanka BB :)
Iwonka to czekamy na nową dzidzię......
Niestety dzis spacerek nie wypalil bo pada
Niestety dzis spacerek nie wypalil bo pada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi bardzo, Ja poronilam 4 razy ale moj bol w porownaniu do Twojego to nic.Tak to bedzie moja 5 córka, ale moja ostatnia misia zmarla w zeszlym roku w wieku 4 miesiecy w wyniku komplikacji po operacji serca.
No to teraz wsciekly seksik na kolanach, na podlodze a pod kolana liscie z malin podrzuccie.Seks nie pomagał kurcze, herbata z liści malin też Może trzeba spróbować kombinacji mycie podłóg na kolanach i seks
:
Wiesz ja wczesniej przed porodem do sn nie chcialam partnera ale do cc zmienilam zdanie i moj byl przy mnie.A czy któraś z was zamierza rodzic bez partnera, bo ja jakoś się wacham cały czas...
?
Kciuki zacisnieteCześć dziewczyny! Ja tylko na sekundkę bo normalnie padam dzisiaj po nieprzespanej nocy. Wiem że mało się ostatnio udzielam ale czytam was na bieżąco Jestem po wizycie u lekarza i... chyba będę następna ! ! ! Rozwarcie na 4cm młody szaleje w brzuchu chodzić prawie już nie mogę ale skurczy jeszcze regularnych nie ma. Lekarz powiedział że mam dzisiaj chodzić jak najwięcej po domu ale żeby cały czas ktoś był ze mną. Skurcze powinny się pokazać wciągu kilku godzin i wtedy mam jechać do szpitala. Przed chwilą pozbyłam się czopa więc pewnie niedługo ruszę dalej. Trzymajcie kciuki bo dopiero teraz zaczynam się bać Pozdrawiam!
Przykro mi bardzo, Ja poronilam 4 razy ale moj bol w porownaniu do Twojego to nic.
No to teraz wsciekly seksik na kolanach, na podlodze a pod kolana liscie z malin podrzuccie.
Wiesz ja wczesniej przed porodem do sn nie chcialam partnera ale do cc zmienilam zdanie i moj byl przy mnie.
Kciuki zacisniete
To teraz jeszcze dochodzi porod ala Maja
Kurcze Malgos gratki, troche sie pomylilam w typowaniach Olcia miala byc pierwsza , ale to nic bedzie nastepna.
hej kobitki
nie wiem czy ktos zauważył że mnie dziś cały dzien nie było na BB- ale to nie zasługa ewentualnego porodu :/
z rana miałam KTG w szpitalu, później wpadła kolezanka no i nie miałam kiedy do Was zajrzeć ....
teraz robie na szybkiego łazanki i zaczynam Was nadrabiać
Korba masz racje ileż można sprzątać mieszkanie ,ale ja i tak sie właśnie lampiłam na fugi w kuchni czy aby ich na kolanach nie poszorować- brudne nie są ale przynajmniej jakaś rozrywka by byłaTrzymam kciukaski za wizyty i rodzace. Ja dzis dostalam od znajomych pelnoooo ubranek super kombinezonikow na zime i tak sie cieszymy bo w sumie chcielismy jeszcze dokupowac. Przynajmniej bede miala co robic Prac ,prasowac bo to sprzatanie mieszkanka to monotonne sie robilo hehe . Dzis humor u mnie lepszy aczkolwiek bez rewelacji. Ja ide cos zjesc i uciekam z autkiem na przeglad bo do jutra mamy wiec jak przypadkowo bedzie trzeba jechac na porodowke to pewnie znajac nasze szczescie jeszcze policja sie znajdzie wiec lepiej zrobic przeglad heh.
Milego popoludnia