olcia23
list mama '05
nic a nic, żadnego kłucia czy bólu, skurcze takie nijakie były a tu taka niespodzianka Może w końcu ten seks pomógł?
moze ale u mnie to sie dopiero okaze czy pomaga
Olcia a kiedy masz kolejną wizytę?
Ja czasem sama sprawdzam szyjkę i coś ostatnio mi się wydawała niżej miększa i bardziej szeroka, ale myślałam,że to moje złudzenie a tu proszę jest i rozwarcie od tygodnia a ja nic nie czułam no może przez 1 dzień jakby mi ktoś w środku tam wbijał szpileczki...
Oooo właśnie mnie olśniło mam taka dużą piłkę jak na porodówkach mają, ale moja z rogami więc się na niej pobujam co mi mała zejdzie niżej...
no widzisz dzisiaj,tylko nawet sie nie chwale bo oprucz cisnienia,pomacania brzuszka i bicia serduszka nic sie nie dowiem -tu nie badaja gin,a co do porodu w wodzie to ja sie nie nastawiam bo chce znieczulenie w kregoslup a razem sie nie daSHE*SHU- kurcze na niektóre uparciuchy żadna kombinacja nie pomoże tak czasem bywa...
Olga- no nie wiem, co te twoje wyniki czy to dobrze czy źle, ale jak było by źle lekarz by coś mówił...
Ja już podłogi pozamiatałam nawet kostkę przed domem zmiotłam, umyłam suszarkę do naczyn i sztućców.
Podłogi umyję jak odpocznę a za okna nie wiem czy się brać chyba nie są aż tak brudne, jeszcze podwórko przez nie widać...
Kurcze laski czy któraś rodziła, lub ma zamiar rodzić we wodzie czy tylko ja jedyna????????????????
Te co urodziły nic nie wspominały,że we wodzie któraś a te w dwupaku też nic na ten temat nie piszą....
Co z wami boicie się wanny z wodą?
ja tez po wizycie + ok. 2 km. spacer, a co tam?wymyslilam, ze ze szpitala wroce spacerkiem, tylko w polowie drogi sie zachmurzylo i musialam przyspieszyc, ale juz jestem w domku i oczywiscie nie pada))moja wizyta ok!oczywiscie norma tutaj, cisnienie, mocz i macanko po brzusiu..Maly wstawia sie w kanal na 2/5 - za cholere nie wiem co to znaczy, ale powiedzieli, ze dobrze, tzn. ze sie przygotowuje!jesli w ciagu tygodnia nie urodze, mam ustalona kolejna wizyte...lekarz pokazal mi jak wymacac glowke na dole, ale ja sie jakos boje...wole go klepac po dupci, mam stracha przed naciskaniem gdzies na glowke..choc lekarz z polozna sie nie szczypali, az mnie bolalo!serduszko tez bije rowniutko, wiec ok!ale Wam zazdroszcze tego ktg...tez bym chciala!i zeby szyjke sprawdzili!lale jechac specjalnie do Dublina i wydac 200 euro za badanie juz mi sie nie sni...przeciez jak bedzie po terminie to i tu mnie zbadaja..chyba?
Ritka - powodzenia
Pysia - mowilam , ze bedzie okciesze sie
Monia - a jak Twoje przeziebienie?
Tosia - ja tez puchne, ale mi to przechodzi i nie utrzymuje sie zbyt dlugo, moze lepiej to sprawdzic?lepiej dmuchac na zimne...to mowie oczywiscie ja - Alcia panikara
Akderku - na mnie tez ta lista ma dobry wplyw, nie jest tak zlenie jestes sama...- pamietacie ta piosenke
co do pilki to ja mam taka w domku i powiem, ze nie wiem czy dzieki niej sprowadzam dziecko do kanaluale na pewno jest mi na niej wygodnie i jak pokrece bioderkami, to mniej mnie bola!i plecki rowniez..a mysle, ze ta z rogami tez sie nadaje, nawet lepszy ubaw mozna miecto byla ulubiona zabawa moich siostr
a na serio gdzie Malgos?moze jednak juz w szpitalu?i Korba sie jeszcze nie odezwala?
Dagna - jak tam po ktg?
alcia-to samo mnie doluje ze tu nic nie wiadomo