Mycha1
Fanka BB :)
Onionek,, dzieki wielkie! hiii
Mycha ja generalnie chyba nie moge narzekac, bo nie mam obowiazków wiec nie musze nic robic co by mnie meczyło...ale ciezko jest bo ja drobniutka a brzuchol wielki wiec ciezko soe nosi taki balast...mały mi tez wariuje ciagle. Macica twardnieje juz bardzo czesto, jak chodze czy chociaz stoje...ale bóle mam jeszcze bardzo bardzo rzadko, tak ze 3 razy na dzien mnie boli brzuchol...czyli jakos sie nie zanosi na nic powaznego. No chyba ze zaatakuje mnie z partyzanta znienacka "na Dorotke". A Ty czemu cesarka bo nie pamietam?
Maggi Ze względu na tego mięśniaka, bo jeśli będzie dobrze umiejscowiony to mi go przy okazji wytnie. Mówił że musi go zobaczyc, bo jak będzie rozlany to nic nie będzie można narazie zrobic bo mogłoby dojsc do krwotoku. Moim zdaniem jest on w kształcie śliweczki i jak Igunia mi ją wypchnie to mogę złapac go palcami. Dobrze że przestał rosnąc bo wtedy jak zaczął to cholernie bolało, siedziałam i płakałam normalnie.
Akderek dzięki!! Też dzisaj o tym myślałam żeby zrobic listę dziewczynek które jeszcze czekają. Zerknęłam tutaj i co widzę??? ktoś myśłi o tym samym co ja !! Dzięki za dopisanie!!