reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Ja zaraz wyjdę z siebie i stanę obok...
Od 12 pale w piecu a pompa co się włączy to wyłączy a ja biegam jak głupia góra-piwnica, piwnica-góra.
W między czasie wymyłam całą podłogę u góry ze schodami do piwnicy włącznie.
Teraz zajadam musli z płatków kukurydzianych z miodem,serkiem waniliowym, jabłkiem i pomarańczą.
Nadal mnie mdli niemiłosiernie, ale na obiad kilka kotletów sojowych bez niczego a teraz parę łyżek musli zdołałam wcisnąć.
Czekam na 20, aż mama wróci z pracy i powalczy z piecem bo ja już mam dość tego dymu...:baffled:

reklama
Dziewczyny super ze wsio ok po wizycie u gina!:-D:-);-)
Mycha to termin porodu mamy ten sam;-)
Kerna równiez prośba o poprawke na liście.
A co do kawy ....nie pije tez około 2óch tyg, a myslalam ze nie bede potrafiła życ
bez kawy:szok:...teraz niestety na sam widok robi mi sie niedobrze.
Lenia mam okropecznego , sprzątam na raty...ojjj okropne to jest, troche mnie sumienie rusza:zawstydzona/y:
Jak mnie leń opuści na chwile to wstawie fotke z USG:-)

Dziewczyny super ze wsio ok po wizycie u gina!:-D:-);-)
Mycha to termin porodu mamy ten sam;-)
Kerna równiez prośba o poprawke na liście.
A co do kawy ....nie pije tez około 2óch tyg, a myslalam ze nie bede potrafiła życ
bez kawy:szok:...teraz niestety na sam widok robi mi sie niedobrze.
Lenia mam okropecznego , sprzątam na raty...ojjj okropne to jest, troche mnie sumienie rusza:zawstydzona/y:
Jak mnie leń opuści na chwile to wstawie fotke z USG:-)

Ja mam dokladnie to samo tez przestalam pic kawe i okazalo sie, ze da sie bez niej zyc:tak:
Pierwsze usg mam 15 lutego bede wtedy w 12 tygodniu.
W dalszym ciagu zdarzaja mi sie mdlosci. Nigdy wczesniej niczego takiego nie doswiadczylam i musze stwierdzic ze to nic milego.
Pozdrawiam was i zycze milego wieczoru pa!

witam sie z rana z jogurtem w ręce. Wczoraj miałam ochotę na kebaba. Więc zamówiliśmy, ale takiego syfu to jeszcze nigdy nie jadłam. Mięso wysuszone na wiór i spalone! bleeee frytkami się najadłam chociaż ale i tak były niedosmażone!! Całą noc się potem męczyłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. u nas śniegu nasypało a już tak było fajnie... Życzę miłej niedzieli :-):-)

dzien dobry:tak:
ja wczoraj wieczorem i dzis rano do bulki pomidory z puszki:szok::-D
normalnie takie pomysly mam na jedzenie ze:szok::szok:

milej niedzieli

Witam się
Wczoraj dość szybko odjechałam.
Mama wróciła z pracy to walczyła z piecem dopiero ok 1 w nocy jak przebudziłam sie do wc poczułam ciepełko od grzejnika.
Ja dalej mam mdłości udało mi się wcisnąć 2 kawałki chleba z twarożkiem, a teraz umieram.
Do tego suchy kaszel, podczas którego, aż na wymioty mi się zbiera.:baffled:
Miłej niedzieli życzę.

Dzień dobry dziewczyny!!!
Wczorajszy wieczór mega udany w kinie siedziałam 3 godz, bez przerwy na siusiu!!!Co za osiągnięcie:-D no i fajna sprawa jak wypiłam trochę coca-coli to mdłości minęły jak ręką odjął...cudowne uczucie normalności:szok:
dzisiaj jednak nadal mi niedobrze....
Życzę wszystkim odpoczynku tak nam wszystkim potrzebnego !!!

witam w niedziele:-)
ja sobotni wieczór cały przespadłam,dzisiaj dopiero co wstałam,
wy też tak dziewczyny spicie? ja bym mogła spać na okrągło,widocznie dzidziuś tego potrzebuje:tak:
i jak codzien mam znowu problem z obiadem,ja juz nie mam pomysłów:szok:
dlaczego na nas kobietach ten obowiazek spoczywa ,
miłej niedzieli życze:-)

reklama
witam niedzielnie:-)
dziękuję za miłe przyjęcie :-))
u mnie mega mdłości
coś strasznego,w zadnej ciąży tak się nie czułam:cool:
mycha...cieszę się razem z Tobą,:tak::-)
wiem co czułaś przed badaniem,ponieważ też to przeżyłam przed Marcelkiem

ja na usg dopiero na koniec lutego

milutkiej niedzieli życzę Wrześnióweczki:-)

Do góry