reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Kerna no to nie jesteś sama mi tez sie nic nie chce,a czeka mnie sprzątanie domu:baffled:chodze z kąta w kąt i nie wiem od czego sie zabrac,a jak pomysle ze mnie czeka gotowanie obiadu:szok: tak myśle może jakas zupke zrobie zeby cos było:happy2:

reklama
:-):-):-):-)Jestem..... boże wszytko jest o.k!!!:-):-):-):-)
Mój maluszek ma 1cm. 49mm czyli bez 1 mm tyle co twój Kerna i dokładnie tyle samo mam teraz co ty podczas ostatniego badania tzn. 7t i 6 dni. Myślałam że nie dojdę do mojego g., było mi słabo a w głowie kotłowało mi się wszystko. Czarne myśli i wspomnienia sprzed 6 miesięcy..
Trzy razy go pytałam czy napewno serce bije .. boże jak dobrze że jest dobrze!!
Pozwiedział mi że termin mam na 19.09 według USG, także Kerna popraw mi tam. Czyli dobrze mi naliczył ten suwaczek na 19.09 a ja myślałam że coś z nim jest nie tak:tak:
Zdjęcie pózniej wkleję oczywiście, idę ogarnąć chatę, potem jeszcze wpadnę :tak::-):-):-):-)

P.s dziękuję wszystkim za to, że myslałyście o mnie i trzymałyście kciuki:tak::-):-):-):-):-):-):-)

Mycha super wiadomosci :)
Saraa, moje plamienia sa dzisiaj zdecydowanie mniejsze :) mysle ze bedzie dobrze , ba jestem tego nawet pewna :)Wczoraj caly dzien lezalam ,ale dzisiaj to juz na lozko nie moge patrzec :) Zaraz sie wezma za gotowanie obiadu ....

Dziewczyny wspaniałe wieści od gin.Zdrowo rozwijające się misiaki to największe szczęście;-);-):tak::tak::tak:
Z tym gronkowcem, rzeczywiście biedne dziewczyny jesteście, ale z tego, co czytam to dzielne z Was babki i dacie radę:tak:

U mnie mega mdłości trwają, ospałość i jeszcze Jacek miał jakąś taką dziwną noc, ciągle coś popłakiwał:-(dziś załatwiamy dalsze sprawy związane z kredytem na nasze mieszkanko,mam nadzieję, że dam radę. Jacka zostawiam z moimi rodzicami u pradziadków, oj rozpuszczą mi go przez tą chwilkę;-);-);-)bo jak on broi to oni się ze śmiechu pokładają, tacy wychowawczy:-D;-)
teraz idę trochę odpocząć...
a i jeszcze , wczoraj byłam u fryzjera i wzięłam samo podcięcie bez układania, bo mi się włosy tak przetłuszczają, że szkoda kasy9o 19 modelowanie, spanie, a rano mycie i układanie) no i wróciłam a mój mąż- trzeba było powiedzieć to też bym cię krzywo obciął:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a to się kurna nazywa cięcie asymetryczne!więć mnie rozwalił, dzis jak ułożyłam, to łaskawie zaakceptował nową fryzurę, ale miałam ochotę go wczoraj udusić:sorry2:

dziewczyny jakie jest wasze zdanie odnosnie kupowania ciuszków dla dziecka w tak wczesnej ciąży?
mnie tak nie raz kusi kupić jakiś kaftaniczek,ale sa przesądy ze do 3 miesiąca sie nie powinno kupować,także sie powstrzymauje:-(

Przesądami się nie przejmuję, ja kupowałam jednak, jak dopiero jak znałam płeć(a też mogłam mieć niespodzinkę;-))

Ja się chyba położę tak nic mi się nie chce.
Ciepełko tylko zrobię i idę lulu.
O obiadku na razie nie myślę za bardzo mnie mdli...

reklama
Do góry