Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Pysiu, a ja to co???Monia odnośnie twojego pytania:
"A tak chciałam zapytać które z Was urodziły i udzielają się-byłabym wdzięczna bo na razie widzę dużo mam w 2 paku.
Czy Anja78 pisze jeszcze z wami-ja znam ją ze styczniówek 2008."
Rozpakowane mamy co piszą z nami to min:
Dorotka.1
Saraa
Skrzat 910
Calineczka
Kerna
Anja78 pisze z nami owszem.
Oststnio nie ma jej na forum 7 września urodziła córcię Gabrysię
Mamy rozpakowane zmieńcie suwaczki z "do porodu zostało..." na "mój skarb ma... " będzie was łatwiej odróżnić od nas mam w dwupaku
Może mało się udzielam, ale staram się przecież
Gosiu, mocno zaciskam kciuki za Twojego Tomaszka i za Ciebie,żebyś miała dużo sił dla Niego właśnie!!! Trzeba wierzyć,że wszystko będzie dobrze!!!Cześć
Tomaszek znów jest w szpitalu. Dziś przestał oddychać, na szczescie był podłaczony monitor oddechu więc mogłam szybko zareagowac. Własnie wrociłam ze szpitala. Tomaszek miał robione RTG i prawdopodobnie ma wade pluca i torbiele. W poniedziałek zrobią tomografię i prawdopodobnie wysla małego do Poznania. Lekarz powiedział ze moze byc konieczne usuniecie tej czesci płuca. Jestem załamana. Wiem ze powinnam byc silna dla maluszka ale nie daje rady. najchetniej oddałabym mu swoje płuca gdybym tylko mogła. Dlaczego takie malenstwo od poczatku musi tyle wycierpiec?
Dziewczyny proszę, trzymajcie kciuki, żeby jednak ta tomografia nie wyszła tak zle...
Malgos, pamiętam,że mnie na porodówce kazały chodzić i drażnić sutki na przemian po jakieś 3-4 minuty każdy. To podobno wzmaga akcję porodową, przyspiesza skurcze i rozwarcie. Możesz spróbować- po co się męczyć;-)
Beniaminko, trzymaj się cieplutko!!! To w poniedziałek już nas może przywitasz z Julką...