reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

kurde...odchodzi mi czop..kurze bialko podbarwione na brazowo..bylam siku i jak wyszlam z toalety to poczulam ze cos mi wypadlo..i taki glut na wkladce. zaczynam sie bac;///

reklama
No to sprawa z maja wyjasniona :)

gizelka super że wpadłaś!!! A to że malutki lubi Twoje rączki kochaniutka to nic dziwnego w końcu nie ma jak u mamy :) Jak tylko kochana będziesz miałą czas to zaglądaj częściej!!! Jest Was już tyle rozpakowanych że możecie wymieniać sie doświadczeniami :) Przytulaski dla Ciebie i synka!!!

gaja witaj spowrotem w domku!!! pisz jak poród i w ogóle wszystko wszystko :)

Hehehe malgos to my dziś kochana na tym samym etapie tyle że mi czop zaczol schodzic prawie 2 tyg temu i dzis na nowo sie odkorkowal :) No zobaczysz jeszcze Ty wczesniej urodzisz niz ja :)

Oj oj ja mysle,ze Ty bedziesz szybko z dzidzia:-)
MNie tez cos bierze - czop narazie nie , ale skurcze mam dzis - a dotad tylkow nocy mialam - dzis od rana mam i to takie nie powiem nie za lekkie.

kurde...odchodzi mi czop..kurze bialko podbarwione na brazowo..bylam siku i jak wyszlam z toalety to poczulam ze cos mi wypadlo..i taki glut na wkladce. zaczynam sie bac;///

kOCHANA ja też tak miałam,ponoć to normalne....a ja już na prawdę brałam dużo insuliny!.Dopóki nie masz spadków(70-50) to jeszcze nie jest żle....,powiem ci kalcha jak możesz zrób sobie wyniki na obecność ketonów,bo one są grożniejsze niż cukier....

Małgoś trzymam kciuki....

Małgos no to jakies konkrety....ja mysle ze u Ciebie szybko pójdzie, trzymam kciuki i reszcie skurczowej tez zycze szybkiego rozwiazania!

Gizelka , Gaja witajcie!
No i jest nasza zguba Maja, no my tu sie o nia martwimy a ona tuli swoje maleństwo juz. Gratki wielkie!

Gizelko miło ze pytasz, no ja sie czuje juz bardzo zniecierpliwiona psychicznie a fizycznie oprócz zwyczajnych dolegliwosci jak na ten etap to dobrze...leciutkie skurcze tylko pare razy dziennie takie jak na @ i nic wiecej...a rodze tam gdzie od poczatku chciałam czyli tam gdzie mój gin pracuje i gdzie na wizyty jeździłam w powiatowym...tydzien temu miałam ostatnia wizyte i mały juz gotowy, teraz tylko cierpliwość, czekanie na godzine "0"...

w sumie racja..czop moze odchodzic nawet tydzien przep porodem..ale spanikowalam..normalnie tchorz ze mnie.

Gizelka glowa do gory..maluszka masz cudnego wiec mysle ze smutki nie maja wazniejszego znaczenia..wszystko sie ulozy a problemy kazdy ma jedni wieksze inni mniejsze;/

Gaja fajnie ze sie odezwalas:*

Magi kto wie..a moze jeszcze Ty pierwsza urodzisz..jedne maja akcje z nienacka jak np Dorotka a inne musza sie meczyc
jak np Kalcha.. kobiety to sie maja;/ facet zrobi co trzeba i tyle a my musimy pozniej za nich dokanczac sprawe.

Marja skurcze jak juz bola to cholery mozna dostac..moje sa bolace ale jeszcze nie sprowadzaja mnie do parteru..moze u Ciebie tez cos zaczyna sie ruszac..

reklama
Witam was kochane,
dziś wyszliśmy do domku :)
Maksiu to mały smok, teraz śpi ale zapowiada mi się nocny marek, w dzień nie ma siły w nocy cyca by non stop ciągnął.
No ale pomału go jakoś przestawię :)
Zajrzę później, pozdrawiam

Witaj spowrotem, życze spokojnych nocek bo jako multimamusia masz się z czym uwijać:-)

WITAM !!!!

Maja888 09.09.2010 o godz.23:40 urodziła śliczna córeczkę
pozdrowienia ze szpitala!!!
dla zainteresowanych nr tel 517 662 328
no prosze, atk marudziła kiedy, kiedy .. i proszę:-) Gratki wielkie:-)

Słońce jeśli to już poród to trzymam mocno kciuki!!!!!

A mnie teraz jakis smutek dopadł, jest nas co raz mniej, zaczynam sie niecierpliwić, mam jeszcze tydzień do terminu a wydaje mi się to wiecznością:no:Jeszcze kilka dni temu było ok ale po pobycie w szpitalu, nasłuchaniu się porodów i wiedomości z BB czuje jakąś pustke.. Gdyby te dni tak się nie ciągnęły..

Do góry