reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam!
A ja siadlam odpoczac,bo od rana mialam wene i lodowke wymylam na blysk i posciel popralam a teraz jestem wypampowana,poznioej z corka ide na festyn bo jakis mamy w miescie!
Jak ja nie moge sobie w nocy znajsc miejsca do spania!!na kazdym boku mi zle:/i wstawanie do ubkikacji2-3 razy !!!!!
Milegod nia zycze!!!

reklama
Monia odnośnie twojego pytania:
"A tak chciałam zapytać które z Was urodziły i udzielają się-byłabym wdzięczna bo na razie widzę dużo mam w 2 paku.
Czy Anja78 pisze jeszcze z wami-ja znam ją ze styczniówek 2008."

Rozpakowane mamy co piszą z nami to min:
Dorotka.1
Saraa
Skrzat 910
Calineczka
Kerna

Anja78 pisze z nami owszem.
Oststnio nie ma jej na forum 7 września urodziła córcię Gabrysię :)

Mamy rozpakowane zmieńcie suwaczki z "do porodu zostało..." na "mój skarb ma... " będzie was łatwiej odróżnić od nas mam w dwupaku :)

zrobilam dzisiaj znowu 3Bita:) a mamcia usmazyla kanie i nawet jedna pozwolilam sobie zjesc:)

ledwo chodze tak mnie krzyz napierdziela i przy skurczu jeszcze brzuch ale oczywiscie to srtraszaki tylko..a moj E chodzi za mna i podgaduje ze moze mnie zawiezc na IP..no kopne go zaraz.

Dagna zle Cie zrozumialam w takim razie..sorki.. i wiem jak to jest bo moj nawet szaleje w przerwie miedzy skurczami a czasami wogole i tez mnie to denerwuje bo coraz blizej finalu a ja panikuje przez niego.

Pysia pochodzimy ze skurczami cos czuje jeszcze jakis czas;/ choc Ty juz masz mniej do finalu.

Malpko witaj :) fajnie ze sie odezwalas.

Irka przykro mi ze musialas przezyc w zyciu tragedie i nie bede pytac jaka bo nie wypada ale powiem tylko ze pisz z nami i nie obawiaj sie bo musi byc dobrze:* My tu na forum to jak dobre kumpele i staramy sie zawsze sobie pomagac a to bardzo duzo daje:)

Monika nie gniewaj sie na nas ale tak jak pisza dziewczyny nie zawsze jestesmy w stanie ogarnac postow;/ Fajnie ze Pysia juz wyjasnila i odpowiedziala na Twoje pytania:) Pisz z nami czesciej:)

Beniaminka jak sie dorwie do laptopa to wkoncu nas odwiedzi:)

O pysia no normalnie zawiodłam się... liczyłam na Ciebie że dasz radę w nocy...
A ja już po awanturze w domu, maratonie po sklepach wyżywaniu się na kierowcach itp., a z przyjemneijszych rzeczy to mięsko na grila przygotowane szaszłyczki też, znajomi mają przyjechać o 16 a ja się zastanawiam czy wytrzymam :D Bo moje skurczybyki mnie strasza na potęgę były co 12 minut i 2 jak to pysia mówi sprowadziły mnei do parteru a teraz sie obraziły i znikły... Ehhh a i do tego mój czop wylatuje na potęgę chyba się nie pozbędę tego budyniu jest go pełno!!!

magos może jednak jedz na IP sprawdz to bo coś za długo masz non stop te straszaki w końcu zrobią Ci tam KTG i jak będzie wszystko ok puszczą do domku, ja bym chyba pojechaął na Twoim miejscu bo to już 3 dzień takich katuszy...

Idę zjeść obiadek, może chociaż troszkę sie przyjmie bo biegunka też moim przyjacielem dziś jest ogólnie dziś to jakiś przekręt nawet cukier mi spadł ponieżej 65 co się nie zdażyło wcześniej...

Witam was kochane,
dziś wyszliśmy do domku :)
Maksiu to mały smok, teraz śpi ale zapowiada mi się nocny marek, w dzień nie ma siły w nocy cyca by non stop ciągnął.
No ale pomału go jakoś przestawię :)
Zajrzę później, pozdrawiam

Witam was kochane,
Maksiu to mały smok, teraz śpi ale zapowiada mi się nocny marek, w dzień nie ma siły w nocy cyca by non stop ciągnął.

witajcie

WITAM !!!!

Maja888 09.09.2010 o godz.23:40 urodziła śliczna córeczkę
pozdrowienia ze szpitala!!!
dla zainteresowanych nr tel 517 662 328

wielkie gratki

Hej kochane dziewczyny....Tęsknie za wami,ale mały lubi moje rączki-cwaniak....teraz śpi obok mnie,ale jest nie spokojny....
Trza was nadrobić-kurczę ale produkujecie tej lektury.....Doczytałam o Calineczce-przykro mi Calineczko ale musisz być silna dla waszego Michałka:tak:...trzymam kciuki mocne!!! Czekam na was wszystkie rozpakowane? Ile jeszcze was zostało?
Ja coś mam smutne i ciężkie dni,za dużo nawarstwiło się problemów i wymiękam....:zawstydzona/y:.
Jestem zmęczona jak każda mamusia,ale kocham mojego skarba nad życie....;-).
Trzymam kciuki za każdą z was i życzę wam siły i dużo cierpliwości!!!! Ide nadrabiać BB....

reklama
Witam was kochane,

Witam was kochani!!!
WITAM !!!!

Maja888 09.09.2010 o godz.23:40 urodziła śliczna córeczkę
pozdrowienia ze szpitala!!!
dla zainteresowanych nr tel 517 662 328

GRATULUJĘ!!!

Do góry