reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

Małgoś a weź jakiś balsamik i pomasuj brzuszek dość intensywnie jakieś 20-30 minut może skurczybyki zrobią się regularne...?
Mi masażyk pomaga i puki co skurczybyki sa w miarę regularne więc czekam na T. i jak by co Lecim na Szczecin czyli na IP... a jak mi tam z nerwów skurcze przejdą to się chyba rozwyje na cały oddział.
W sumie ginek mówił, że jakby skurcze to zaraz lecieć na IP ze względu złego ułożenia małej więc tak czy siak w szpitalu muszą mi usg zrobić sprawdzić ułożenie małej no i ktg a w razie co puszcza do domciu lub każą zostać i zależnie od tego jak mała ułożona albo cc albo czekanko na rozwój akcji.
Dżizas, ale moje dziecię się wierci miedzy skurczami...oby się lump dobrze ułożył bo jak nie to ja nie wiem... brrr... jeszcze jakieś 45 minut i siostrzenica będzie słodko spała...

Ja już wykąpana ogolona tu i ówdzie na w razie co, co by potem na wariata nie szaleć w nocy w łazience a jakoś na porodówce wygladać trzeba no...

reklama
Pysia podoba mi sie tekst lecim na szczecin..bo jak bylam na studiach to idac na impreze zawsze mowilysmy z dziewczynami wlasnie ten tekst:) ehh..fajnie bylo:D
ale wracajac do skurczy to przed chwila mnie zlapal mega mocny a w przerwach maly szaleje i tez boli mnie krzyz..ciekawa jestem jaka bedzie noc..

Cześć!Witam znowu.U nas kłopoty z laktacją są.Mała chce cyckać i nie może brodawki złapać,czasem jednak udaje jej się b.ładnie ale zazwyczaj jest straszny płacz.Dzisiaj została zarejestrowana bo cały czas nie mogliśmy porozumieć się w kwestii imienia.
A tak chciałam zapytać które z Was urodziły i udzielają się-byłabym wdzięczna bo na razie widzę dużo mam w 2 paku.
Czy Anja78 pisze jeszcze z wami-ja znam ją ze styczniówek 2008.

Pyska, Ty nasza oazo spokoju, podziwiam.. :-)
Małgoś, trzymam nadal kciuki żeby E zdążył i żeby mało bolało.. :-)
ja już uciekam spać, bo poprzednia noc była tragiczna... jutro koło 11-tej ktg i usg, więc trzymajcie kciuki
Ja trzymam za Was mocno!
buziaki i takiej nocki jaką chcecie :-)

Pyska, Ty nasza oazo spokoju, podziwiam.. :-)
Małgoś, trzymam nadal kciuki żeby E zdążył i żeby mało bolało.. :-)
ja już uciekam spać, bo poprzednia noc była tragiczna... jutro koło 11-tej ktg i usg, więc trzymajcie kciuki
Ja trzymam za Was mocno!
buziaki i takiej nocki jaką chcecie :-)

Tosia powodzenia jutro:)

tosia trzymam kciuki!!!

Dlaczego mam wrażenie że jutro będzie nas o kolejne 2 mniej na forum?? mam na myśli pysię i małgoś :) Dziewczynki wy już lecicie na moje oko!!! oby na dorotkę :)

reklama
Witam kochaniutkie!!!
jestem tak wściekła ze szkoda słów,wczoraj moja położna umówiła sie ze mną na dzień dzisiejszy na badanie,miałam być pomiędzy 15-19,przyjechałam do szpitala dzwonie do niej ze czekam przed oddziałem porodowym,a ona na to ze jej bardzo przykro ale ona jest w domu bo dziecko sie jej rozchorowało:angry:ja wszystko mogę zrozumieć ale mogła do mnie eskę napisać a nie ja meża ściągam z pracy ,jedziemy kupę czasu w korkach przez całe miasto a ona sobie w kulki zaleciała,a za opiekę podczas porodu zażyczyła sobie 700zł-wrrr....
jestem na nia tak wściekła ze sama juz nie wiem czy jeszcze ją chce przy porodzie,

Ja z tych nerwow od godziny 18 mam skurcze co 15 minut z tym ze nie sa one bolesne,odczuwam je ale nie boli.

Pysiu czy kciuki mam trzymac zaciśniet???
Małgoś wspólczuje kochana ,tak cierpisz:-(

kalcha a ty jeszcze nie na porodówce:-D

Betti cos w tych Julkach musi być,obydwie są takie uparte:-D

Do góry