Hej kobietki!!
Dopiero wstałam i czuję sie jak bym na nogach była conajmniej od 24h, ehh co godzinke wstawałam siku i jestem mega nie wyspana.
lilula dziwne to u Ciebie z tą krwią, gdzieś czytałam że mogą naczynka pękać jakieś i stad może być krew na wkładce ale pisali że to nie wielkie ilości. Ja nadal wierzę że u Ciebie kochana to tylko kwestja czasu i mam nadzieję że nie długiego!! I kobieto strzeż się tego przeziębienia co by się nie rozwineło!!! może jakieś kropelki z eukaliptusa kup i sobie nakrop podusie co by Ci to wszystko łagodziły albo nawet na jakąs bluzkę po domu nakrop.
akderk ładne sny masz
tyle że nie prorocze bo ja nadal w domku!!! niestety... Mnie w nocy chyba nie jest w stanie moje maleństwo obudzić bo cały wieczór warjowała w brzuchu jak się kładłam też, a jak tylko zasnełam to już nic nie czułam, więc ja chyab w dzień muszę rodzić jak już
kasikN to faktycznie nie pospałaś za dużo...
ritka nasi faceci są przewrażliwieni jak nie wiem. Mój mąż jak tylko widzi że mam nie taką minę i jeszcze bym się zgieła w pół bo np. w pachwinie mnie zakuje mocno to on już panika w oczach i już " iść po torbę jedziemy" hehe więc myślę że w czasie porodu to on może się wykończyć nerwowo.
Faktycznie
maja888 nie było od wczoraj może jej się udało i rodzi bo termin miała tak jak ja na dziś. A wczoraj miała mieć wizytę może żeby nie musiała tak bardzo się przejmować lekarz wysłał ja na oddział.
Któraś ma jakiś plan co dziś robimy żeby pobudzić nasze macice do pracy??