beti14011984
Fanka BB :)
dagna gratuluje wizyty!!!
Pospacerowałam z psiakiem wszystko boli ale skurcze to to nie są po prostu boli krzyz brzuch wszystko i nie pamiętam kiedy miałam miekki brzuszek pewnie macica pracuje. Ide do wanny z ciepłą wodą troszkę sie odprężę, jak znam życie jak tylko wejdę to usłyszę brata i tekst "a Ty nadal tutaj?" Ehhh nie dobrze sie już robi.
Jeśli o budyń to u mnei już od tygodnia zamieszkał na moich wkładkach i się chyba wyprowadzić nie chce ile tego tam się mieśći??
Małgos nie wiem jak z tym magnezem bo aj nei brałam nic poza witaminami dla kobiet w ciąży tam magnez też jest a odstawiać ich nikt mi nie polecił, ale faktycznie dodatkowy magnez chyba nie potrzebny.
No dobrze to która oprócz pysi szykuje się na jutro lub na noc?? Bo jakoś sobie nei wyobrażam że rano o żadnej nie przeczytam
Beti widze że u Ciebie jutro mała rocznica Jakieś szczególne plany?? Może swojemu wybrankowi potomka na jutro zorganizujesz juz na świecie?? Pewnie by się ucieszył!!
Ide się wymoczyć.
tak kochana 1 rocznica zręczyn tak bardzo bym chciała dać mojemu w prezencie córeczkę ale niestety nie zapowiada się chyba skończy się na jakiejś kolacyjce o ile będe miała siły żeby cosik przygotować ostatnio opadam z sił już chcę końca ehh a końca nie widać zazdroszczę tym mamuśka co już mają bejbiki