skrzat910
żyje dla nowego życia
Ah te nasze teściowe! Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu. Ja sobie w głowie właśnie układam jakieś zdania na przychamowanie jej ekscytacji. Może pomożecie?Ja swojej właśnie grzecznie powiedziałam żeby nie wydzwaniała codziennie i pytała co i jak , że mnie wszyscy bombardują i ze wystarczy telefon co trzeci dzień, a ja wcale sie nie czuje na poród i jest ok , ciekawe czy zastosuje się do prośby, a jak nie to wtedy wyłączę komórkę.
U mnie dziś znów cudna pogoda ,a mnie cos podejrzanie w nosie kręci, chyba trzeba będzie dawkę uderzeniową czosnku zażyć bo mi przeziębienie potrzebne jak zeszłoroczny śnieg
witam ponownie
tak więc byłam w szpitalu ze skierowaniem i dowiedziałam się że " nie przyjmiemy pani bo nie ma miejsca na obu piętrach szpital jest przepełniony przyjmujemy przypadki zagrożenia życia tylko, może pani spróbować jutro na 7.30 ale nie daje gwarancji że panią przyjmiemy panie czekające na korytarzu czekają na informację od ordynatora czy będą przyjęte..." fajny szpital mamy poszłam do mojego gina. mówie mu jak sytuacja wygląda a on mi no to niech pani oleje tyski szpital i w poniedziałek 13 proszę się udać do mikołowa. super informacja nasza służba zdrowia to poprostu jakaś żenada...
Kalcha dzięki za nr
dziękuję za kciukasy
Tragedia!!! Służba zdrowia to jakaś farsa! Współczuje ci kochana.