reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

gizelko michałku kciuki zaciśnięte:)
qrde ja dziś to mam jakiś pechowy dzień przytrzasnęłam paluchy szafką, spadłam ze schodów dobrze że na tyłek, pół nocy nie spałam bo brzuch mnie bolał w dodatku młody to wykorzystywał i się wiercił niemiłosiernie...
a co do kobiet ginek. to zgadzam się z wami wydawało by się iż powinna być delikatna a guzik prawda..

onionku życzę szybkiego rozwoju akcji cobyś się nie męczyła już :)

reklama
Dziewczyny nie wiem co robić ...kurde mnodgi mi popuchły tak że skarpetki mi się wzynają i powieki popuchnięte mam tak że szok ......a do tego ciśnienie mam 130/99 i puls 110 ...narazie ide leżeć i odpoczywać a jak coś to może wieczorem na IP pojade.

oliwka ja też bym pojechała od razu bo ciśnienie nie za ciekawe a z tym nie ma żartów jeszcze jak popuchłaś..
onionku nie ma za co obyś poród miała bezbolesny poza tym zobaczysz kruszynkę i o wszystkim zapomnisz trzeba być dobrej myśli wszystkie to musimy przeżyć:rofl2:

Ogarnęłam kuchnię, salon i to by było na tyle , krzyż mnie nap... że już nie dałam rady tylko zaległam , a jeszcze sypialnia ale już mojego B. zmotywowałam do odkurzania i mopowania , więc może znów zbiorę siły i dokończę zapełnianie komody dla malucha.
Oliwka ja tez ostatnio puchnę, a to stopy ,a to dłonie na zmianę ale ciśnienie w normie , lekarz mi powiedział że mam więcej leżeć z nogami wyżej jak podpuchnę , ale jakby ciśnienie poszło mi w górę to bym zasuwała na ip także ty to lepiej nie zwlekaj i jedź.

Witam i ja
nie dam rady was nadrobić :(
Dwa dni a się uzbierało 20 stronek.

Coś mi net szwankował od wczoraj rana.

Kciuki za Gizelki maluszka...

Korba- gratulacje,że jednak wsio po twojej mysli.

Witaj Caliczeczko i gratki wielkie.

Onionku- bidulko weź ty pogadaj z macica, co by tak raz a porządnie swoje zrobiła i wypchała dzidolka już.

Swoją droga to i ja wczoraj miałam zkichany dzień biegunka od rana, taka,że ledwo na kibel biegłam.

Od 10-14 skurcze sporadyczne potem co 20-10 minut a po 14-19 skurcze co 5 minut i se skubane przeszły jak ręką odjął jak się wykapałam.
Do szpitala się nie wybrałam, bo by mnie zatrzymali pewnie a po za tym pomyślałam se jak bedą co 2 minutki to karetka i jazda 5 min i jestem w szpitalu więc po co tam kwitnąć.
Dziś skurcze co 30 minut lub rzadziej więc mała wczoraj psikusa walnęła jak nic i do porodu pewnie jeszcze hen hen...

Dzwoniłam do ordynatora szpitala ...mam nie czekać i jak najszybciej mam jechać do szpitala ...cholera jasna chodze i wyje bo żal mi dzieciaków zostawiać bo niewiadomo ile będą mnie trzymać.

reklama
Witam popołudniowo

Witajcie
Chciałam powiadomić , ze dnia 26 08 2010 przyszedł na świat przez cc nasz syn Michał
waga 3170 i 52 cm

Gratulacje kochana, zdrówka dla Ciebie i synka:-) Odzywaj się i pisz:-)

U mnie dziś pralka chodzi na wysokich obrotach, robie już czwarte pranie, sznurków i klamerek mi powoli brakuje.. w międzyczasie poczytuje co u nas, opowieści z porodówek sierpniówek i lipcówek, czasami łza w oku sie zakręci:tak:
Mnie złapała wczoraj schiza na ruchy małej i tak mnie do dzisiaj trzyma, wypiłam juz litry wody i zjadłam tony czekolady żeby tylko malutką rozruszać. I daje to efekty, choć te ruchy jakieś wolne:baffled:Wolałabym dostać kilka porządnych kuksańców co by mi w pięty poszło..

Do góry